Total War: Medieval II ilmestyy mobiililaitteille huhtikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Total War: Medieval II ilmestyy mobiililaitteille huhtikuussa

Total War: Medieval II

, sekä ovat tuomassa paljon toivotun reaaliaikaisen strategiapelin ja -laitteille huhtikuun 7. päivä. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Alunperin vuonna 2006 :lle ilmestynyt peli on muuntunut mobiililaitteille sopivaksi Rome: Total War -mobiilipelin pohjalta. Siinä on huomattavasti enemmän uudelleenpelattavaa alkuperäiseen peliin nähden. Pelissä yhdistyy reaaliaikaiset taistelut sekä vuoropohjainen strategia.

Pelissä on entistä vivahteikkaampi siirtokuntien hallinta, lisäagentteja valtion asioiden hoitamiseen sekä kehittyneempi kampanjamekaniikka.

Medieval II sijoittuu myrskyisälle keskiajalle ja kolmelle eri mantereelle, joissa käydään näyttäviä konflikteja kun maailman suurimmat valtakunnat kilpailevat vallasta. Voit hallita diplomaattisesti, valoittamalla, hyväntahtoisuudella tai pelolla.

Total War: Medieval II saapuu iOS ja Android -laitteille huhtikuun 7. päivä.

Kommentoi

Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu

Mortal Kombat 1

1 julkaistaan 19.syyskuuta, joka meille joillekin on kuitenkin vielä vähän liian kaukana. Onneksi pelaajilla, jotka eivät malta odottaa, on joitain helpotuksen mahdollisuuksia tarjolla, sillä beta on tulossa niille, jotka ovat ennakkotilanneet kyseisen teoksen. Myös stressitestiä pelistä on tuloillaan.

Online Stress -testi vaatii tulevilta pelaajilta rekisteröitymisen täällä (WB-tili vaaditaan). FAQ:n mukaan WB vahvistaa tarkemman ajankohdan ”myöhemmin”. Lisäksi yritys korostaa, että tämä ei todellakaan ole beta, vaan ”todellinen stressitesti”.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin takaa

Kehittäjä on paljastanut suositun taistelupelisarja Motal Kombatin seuraavan osan ja se sijoittuu ajassa taaksepäin.

Videolla nähdään monia tuttuja hahmoja kuten Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena sekä Sub-Zero. Hahmot näyttävät kuitenkin hieman erilaisilta, mihin on aiemmin totuttu.

Kehittäjä lupaa täysin uudistunutta universumia, taistelujärjestelmää, pelitiloja sekä ikonisia lopetusliikkeitä. Mukana tulee olemaan myös cameo-rooleja kuten esimerkiksi John Cena, jota näyttelee Jean-Claude Van Damme.

Mortal Kombat 1 ilmestyy syyskuun 19. päivä , ja S sekä Nintendo -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Gollum on yksi viikon myydyimmeistä peleistä Kommentit pois päältä artikkelissa Gollum on yksi viikon myydyimmeistä peleistä

The Lord of the Rings: Gollum

Tarun Sormusten Herrasta: Gollum onnistui pääsemään viime viikon myydyimpien pelien listoille ympäri maailman, huolimatta siitä, että se on saanut järkiään negatiivista palautetta kriitikoilta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että merkittävä määrä ihmisiä päätti kokeilla peliä lopulta.

Peli sai katastrofaalisen vastaanoton julkaisunsa jälkeen. Gollum on tällä hetkellä vuoden 2023 huonoimmin arvioitu AAA-peli, ja se sai surkeat arvosanat lähes kaikilta pelimedioilta. Metacriticissä pelillä on tällä hetkellä kriitikkojen arvosana 35 ja vieläkin alhaisempi käyttäjien arvosana 1.2. Huolimatta näin heikosta kriittisestä vastaanotosta, jotkut ihmiset ovat silti halukkaita antamaan Gollumille mahdollisuuden.

ilmestyi - ja sekä S -konsoleille, että :lle 25. toukokuuta. Peli on tulossa myöhemmin myös Nintendo -konsolille.

Kommentoi