Total War: Three Kingdoms myöhästyy jälleen – julkaisu toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Total War: Three Kingdoms myöhästyy jälleen – julkaisu toukokuussa

Total War -sarjan seuraava installaatio myöhästyy alkuperäisestä maaliskuun 7. päivän julkaisuajankohdasta. Peliä on lykätty parilla kuukaudella ja se ilmestyy toukokuun 23. päivä. Pelin kehittäjä Creative ilmoitti viivästymisestä ja vetosi tarvitsevansa aikaa pelin viimeistelyyn.

sijoittuu Han-dynastian aikaiseen muinaiseen Kiinaan ja tarkemmin vuoteen 190 eaa. Pelissä yhdistyy vuoropohjaisuus, imperiumin ja valtion rakentaminen, valloittaminen ja vaikuttavat reaaliaikaiset taistelut.

Kommentoi

Sega julkaisemassa futuristisen Hyenas -räiskintäpelin – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkaisemassa futuristisen Hyenas -räiskintäpelin – katso traileri

Hyenas

ja ovat ilmoittaneet julkaisevansa uuden futuristisen räiskintäpelin nimeltään Hyenas :lle sekä konsoleille.

Pelissä pelaajat metsästävät pop-kulttuurista tuttuja aarteita Mars planeetan miljardööreiltä ja taistelevat samalla kilpailevia ryhmittymiä vastaan.

Peli sijoittuu painovoimattomaan tilaan ja käytössä on lukuisia erilaisia futuristisia aseita ja puolustusmekaniikoita kuten suojavaahto, joka vangitsee vastustajat.

Kyseinen peli on sama josta uutisoimme eilen. Alien Isolation ja Total War -peleistä tuttu on kehitellyt peliä jo neljän vuoden ajan.

Hyenas on tulossa 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Alien Isolation -pelin kehittäjällä uusi scifi-aiheinen räiskintäpeli tekeillä Kommentit pois päältä artikkelissa Alien Isolation -pelin kehittäjällä uusi scifi-aiheinen räiskintäpeli tekeillä

Alien: Isolation

Alien Isolation -pelin kehityksestä vastannut Assembly on parhaillaan kehittämässä uutta scifi-aiheista ensimmäisen persoonan räiskintäpeliä.

Edge -lehdelle antamassaan haastattelussa studion johtaja Gareth Edmondson ja luova johtaja Alistair Hope kertoivat projektin olleen kehitteillä jo vuodesta 2018.

Kyseessä on täysin uusi ja studion oma pelinimike, jota tekijät ovat päässeet tekemään puhtaalta pöydältä.

Creative Assembly tunnetaan Alien Isolation -pelin lisäksi myös lukuisista Total War -peleistä.

Kommentoi