Total War: Three Kingdoms myöhästyy jälleen – julkaisu toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Total War: Three Kingdoms myöhästyy jälleen – julkaisu toukokuussa

-sarjan seuraava installaatio myöhästyy alkuperäisestä maaliskuun 7. päivän julkaisuajankohdasta. Peliä on lykätty parilla kuukaudella ja se ilmestyy toukokuun 23. päivä. Pelin kehittäjä ilmoitti viivästymisestä ja vetosi tarvitsevansa aikaa pelin viimeistelyyn.

Total War: Three Kingdoms sijoittuu Han-dynastian aikaiseen muinaiseen Kiinaan ja tarkemmin vuoteen 190 eaa. Pelissä yhdistyy vuoropohjaisuus, imperiumin ja valtion rakentaminen, valloittaminen ja vaikuttavat reaaliaikaiset taistelut.

Avaruudessa kukaan ei voi kuulla sinun lukevan? – Alien: Isolation Companion -kirja julkaistaan syksyllä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruudessa kukaan ei voi kuulla sinun lukevan? – Alien: Isolation Companion -kirja julkaistaan syksyllä 2024

Alien: Isolation

Kirja, joka syventyy : Isolation -pelin kiehtovaan maailmaan, saa julkaisupäivän elokuulle. Kirjoittaja Andy Kellyn -kirja julkaistaan 8. elokuuta .

on noussut klassikoksi sci-fi-pelien joukossa. Creative Assemblyn uskollinen tulkinta Ridley Scottin vuoden 1979 elokuvasta onnistui luomaan aidosti pelottavan ja jännittävän pelikokemuksen.

Kirjassa Perfect Organism tarkastellaan pelin kehitystä, sen paikkaa Alien-pelien historiassa sekä sen aktiivista modausyhteisöä. Kelly, entinen Gamer -kirjoittaja, on innokas pelin fani ja on tutkinut sitä läpikotaisin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

”En pysty ajattelemaan montaa peliä, josta voisin kirjoittaa kymmeniä tuhansia sanoja, mutta se tekee Alien: Isolationista niin erityisen,” Kelly sanoo. ”Tämä peli on täynnä syvyyttä, monimutkaisuutta ja yksityiskohtia.”

Kirjan rahoituskampanja on lähellä tavoitettaan. Voit tukea projektia Unbound Booksin verkkosivuilla. Palkintotasoja on useita, 10 punnan digitaalisesta e-kirjasta 150 punnan suojelijatasoon, joka sisältää nimesi kirjan etuosaan.

Epic Games vähentää työvoimaansa – suuri irtisanomisaalto vallitsee peliteollisuudessa Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games vähentää työvoimaansa – suuri irtisanomisaalto vallitsee peliteollisuudessa

on viimeisin suurista pelistudioista, joka ilmoittaa laajoista irtisanomisista. Samana päivänä, kun Sega ilmoitti suurista leikkauksista Creative Assemblyssä, Epic Games vahvisti irtisanovansa noin 16% työntekijöistään, mikä tarkoittaa noin 870 henkilöä. Lisäksi Epic myy pois äänialustansa Bandcampin ja siirtää suurimman osan SuperAwesome-tiimistään.

250 henkilöä on lähdössä Epicin Bandcampin ja SuperAwesome-divestointien kautta. Epic vahvisti nämä muutokset ilmoittaessaan V-Bucks-hintojen noususta. Epicin Mediatonic-studio, joka loi ja pyörittää taisteluroyale-peliä nimeltä Fall Guys, kärsi myös leikkauksista.

”Olemme jonkin aikaa käyttäneet paljon enemmän rahaa kuin ansaitsemme, sijoittaen Epicin seuraavaan evoluutioon ja kasvattaen Fortnitea metaverse-pohjaisena ekosysteeminä luoja varten. Olin pitkään optimistinen, että voisimme selviytyä tästä siirtymästä ilman irtisanomisia, mutta jälkikäteen näen, että tämä oli epärealistista”, toimitusjohtaja Tim Sweeney kertoi henkilöstölle.

Vaikka alkaa kasvaa jälleen, kasvu perustuu lähinnä luojien sisältöön, mikä tarkoittaa rakenteellista muutosta talouteemme.

Epic ei ole lopettanut rahan käyttöä Project Libertyyn, joka on heidän oikeustaistelunsa Applea ja Googlea vastaan. Sweeney totesi, että tämä taistelu on keskeinen, jotta metaverse voi kukoistaa ja tuoda mahdollisuuksia Epicille ja muille kehittäjille.

Irtisanotuille työntekijöille tarjotaan kuuden kuukauden irtisanomiskorvaus ja terveydenhuolto. Lisäksi Epic nopeuttaa osakevaihtoehtojen vanhentumista.

Vuoden 2023 aikana irtisanomiset peliteollisuudessa ovat olleet suuri uutinen. aikoo vähentää 10 000 työpaikkaa, mukaan lukien monia Xboxilla. Muita tämän vuoden irtisanomisia ovat tapahtuneet yrityksissä kuten Blizzard, Unity ja Amazon Games.