Total War: Warhammer III -peliin Grand Cathaysta saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Total War: Warhammer III -peliin Grand Cathaysta saatiin uusi pelivideo

Total War: Warhammer III

Total War: III -peli tulee saamaa ilmestyessään uuden Grand Cathayn -sivilisaation. Nyt kyseisestä sivilisaatiosta on saatu ensimmäinen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Cathay on esiintynyt pelisarjassa lautapelien puolella jo pitkään, mutta sillä ei ole voinut aiemmin pelata. Grand Cathayn erikoisuutena on sen voimakas armeija ja erityisesti puolustus. Niiden sotakoneisto on hidaskulkuisia, mutta tehokkaita.

Ryhmittymän päähahmoina on Miao Ying eli myrskylohikäärme, joka nähdään yllä olevalla trailerilla sekä tämän veli Zhao Ming eli rautalohikäärme. Lohikäärmeet ovat kuolemattomia ja voivat ottaa ihmisen muodon.

Total War: III saapuu PC:lle Steamin ja Games Storen kautta ensi vuoden alussa.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

Halo ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi