Toukokuun PS Plus -pelit vuotivat ennakkoon – luvassa jalkapalloa ja roolipeliä Kommentit pois päältä artikkelissa Toukokuun PS Plus -pelit vuotivat ennakkoon – luvassa jalkapalloa ja roolipeliä

FIFA 22

Kuten jo monena aiempana kuukautena, myös toukokuun PS Plus -pelit ovat vuotaneet ennakkoon. Luvassa näyttäisi olevan :n uusin jalkapallopeli sekä roolipelit sekä Curse of the Dead Gods.

Huhu on jälleen kerran peräisin ranskalaisen Dealabs -sivuston keskustelupalstalta, jonka kautta myös aiempina kuukausina on PS Plus -pelit paljastettu ennakkoon onnistuneesti.

on viime syksynä ilmestynyt viimeisin osa Sportsin jalkapallopelisarjasta. Se toi uudistusta aiempiin mm. fysiikanmallinnuksen, animaatioiden sekä tekoälyn muodossa. Peli tulee ladattavaksi sekä PS5, että PS4 -konsoleille.

on puolestaan alunperin vuonna 2019 ilmestynyt toimintaa, roolipeliä sekä selviytymistä yhdistelevä peli. Pelissä pelaajat voivat luoda oman 10 hengen viikinkiheimon ja pelata yhdessä. Päivisin pelaajat seikkailevat sattumanvaraan luodussa maailmassa keräten resursseja. Öisin viholliset puolestaan hyökkäävät ja pelaajien täytyy puolustautua. Peli tulee ladattavaksi PS5 ja PS4 -konsoleille.

Curse of the Dead Gods

Curse of the Dead Gods on viime vuonna ilmestynyt elementtejä ja luolastoseikkailua yhdistelevä peli. Siinä pelaajat ovat seikkailijoita, jotka etsivät proseduraalisesti luoduista luolastoista rahaa, voimaa ja ikuista elämää. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 -konsoleille.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle

Hogwarts Legacy

Kovasti odotettu Harry Potter -aiheinen avoimen maailman Hogwarts Legacy -peli piti ilmestyä tämän vuoden lopulla, mutta nyt julkaisua on viivästetty ensi vuoden puolelle.

Viivästyksestä kertoi peliä kehittävän Avalanche Studiosin yhteisön johtaja Chandler Wood.

Avoimen maailman roolipeli sijoittuu luonnollisesti Harry Potter -kirjoista tuttuun maailmaan ja paikkoihin. Se sijoittuu 100 vuotta aikaan ennen kuin Harry Potter aloittaa koulunsa.

Hogwarts Legacy ilmestyy 5, Playstation 4, Xbox Series ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle helmikuun 10. päivä 2023. Nintendo Switch -konsolin julkaisuajankohta paljastetaan myöhemmin.

Kommentoi