Toukokuun Xbox Live Gold ilmaispelit selvillä – luvassa rallia, urheilua ja roolipelejä Kommentit pois päältä artikkelissa Toukokuun Xbox Live Gold ilmaispelit selvillä – luvassa rallia, urheilua ja roolipelejä

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

Osana Xbox Games with Gold -ohjelmaa Xbox Live Gold -tilaajat ja Xbox Game Pass Ultimate -jäsenet saavat toukokuussa ilmaispeleinä -rallipelin, -retropalloilupelin sekä Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr ja -roolipelit.

Tässä vielä listana tarkemmat ajankohdat ja alustat, joille pelit ovat saatavilla:

Ensimmäinen Pac-Man -aiheinen moninpeli ilmestyi – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen Pac-Man -aiheinen moninpeli ilmestyi – katso traileri

Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs

Hyvä uutinen kaikille Pac-Man-faneille – legendaarinen keltainen pallo on tehnyt paluun uuden -moninpelin myötä. Peli tarjoaa vauhdikkaita Pac-Man-mittelöitä jopa 64 pelaajalle värikkäissä, toisiinsa yhteydessä olevissa sokkeloissa.

Unohda perinteinen Pac-Man, sillä tässä pelissä kaikki sokkeloita lukuunottamatta on syötävää. Pelaajat ahmivat pisteitä, power-uppeja, haamuja ja jopa toisia Pac-Maneja tavoitteenaan olla viimeinen jäljellä – eli Chomp Champ. Peli on ensimmäinen Pac-Man -aiheinen moninpeli, joka toimii myös eri laitteiden välillä. Mukana on myös kaverijärjestelmä, jossa neljä pelaajaa voi liittyä samaan peliin, seurata toistensa edistymistä ja katsoa kavereidensa pelejä.

Pelissä on kaksi pelitilaa: Eliminointikamppailu, jossa pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan arcade-tyyppisesti ja ansaitsevat Tokeneja, joilla pystyy muokkaamaan Pac-Mania. Toinen pelitila on Ranked Mode, jossa pelaajat yhdistetään taitotason mukaan muiden pelaajien kanssa maailmanlaajuisesti taistelemaan sijoituksista.

Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs on saatavilla , , ja S sekä -konsoleille sekä :lle.

Rocksmith+ musiikkipeli saapuu PlayStation konsoleille ja Steamiin Kommentit pois päältä artikkelissa Rocksmith+ musiikkipeli saapuu PlayStation konsoleille ja Steamiin

Rocksmith+

Suosittu musiikinopetussovellus + laajenee kesäkuussa PlayStation-pelikonsoleille ja Steam-pelipalveluun. Aiemmin :llä, :llä ja Androidilla saatavilla ollut sovellus on palkittu kyvystään opettaa soittamaan kitaraa ja pianoa helposti ja tehokkaasti.

Rocksmith+ -palvelua voi käyttää samalla tilauksella kaikilla alustoilla. Voit siis aloittaa soittamisen tietokoneella ja jatkaa myöhemmin älypuhelimella tai pelikonsolilla. Uudet käyttäjät voivat kokeilla sovellusta viikon ajan ilmaiseksi rajatulla kappale- ja oppituntivalikoimalla.

Soittoa voi harjoitella akustisella, sähkö- tai bassokitaralla, sekä pianolla, sähkökoskettimilla tai MIDI-soittimilla. Tarvitset vain soittimesi ja Rocksmith+ -sovelluksen – erillisiä kaapeleita tai mikrofoneja ei tarvita.

Sovellus sisältää runsaasti oppimateriaalia, kuten kappaleita, oppitunteja, artikkeleita ja videoita. Voit myös hyödyntää ammattilaisen apua soittimesi tarkkuusvirityksessä.

Rocksmith+ saapuu PlayStation -konsoleille ja Steamiin 6. kesäkuuta. Se on saatavilla parhaillaan PC:lle Connectin kautta sekä iOS ja -laitteille. Tilaushinnat ovat 19,99€/kk, 49,99€/3kk ja 139,99€/vuosi.