Transport Fever 2 saapuu konsoleille maaliskuun alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Transport Fever 2 saapuu konsoleille maaliskuun alussa

Transport Fever 2

Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema 2: Console Edition tuo tietokoneella suositun pelityypin myös konsolipelaajien riemuksi.

Yritysimperiumien ympärille nivoutuvat strategiapelit ovat perinteisesti nauttineet suurta suosiota -tietokoneilla. Monesti tämän pelityypin suosikit ovat kuitenkin jättäneet konsolipelaajat paitsioon. 2: Console Edition paikkaa tätä puutetta hauskalla ja sujuvalla, mutta syvällisellä näkemyksellään. Sen ytimessä on ajatus pelaajasta rakentamassa omaa liikennöintiyritystään, jonka kehittämiseksi ja kasvattamiseksi pelaajan täytyy investoida kaupungin infrastruktuuriin ja tehdä vaativia päätöksiä toimivien liikenneratkaisujen aikaansaamiseksi.

Peli alkaa 1850-luvun tekniikasta ja vie läpi vuosisatojen kohti nykyaikaa. Teknologisen kehityksen myötä myös kulkuvälineet ja matkustustavat kehittyvät. Mikä alkaa hevoskärryistä ja ruokavoimalla toimivasta liikennöinnistä, kehittyy matkan aikana muun muassa nykyaikaisiin juniin ja autoihin sekä muihin julkisen liikenteen välineisiin, kuten matkustajalentokoneisiin ja laivoihin. Kaikkiaan erilaisia historiallisia kulkuneuvoja on noin 200 erilaista. Näitä ovat niin maalla ja raiteilla kuin ilmassa ja vedessäkin kulkevat kulkuvälineet.

Pelaaja pääsee myös vaikuttamaan maastoon ja ympäristöön, jota muokkaamalla ja rakennuttamalla voidaan luoda erilaisia kulkuväyliä. Näin voidaan tehostaa massaliikenteen toimivuutta ja taloudellisuutta. Matkustajien lisäksi tehtävänä on kuljettaa raakamateriaalia ja tuotteita asiakkaille. Kaikki liikennöinti myös tuottaa rahaa, jota tarvitaankin yritystoiminnan kehittämiseen ja välttämättömien menojen kattamiseen. Pelaajalla on myös mahdollisuus rakentaa kokonaan omat pelikarttansa kolmella erilaisella maastotyypillä.

2: Console Edition julkaistaan 9. maaliskuuta 5, Series X ja S, ja One -konsoleille.

Kommentoi

The Last of Us -sarja tulee saamaan toisen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us -sarja tulee saamaan toisen kauden

The Last of Us

:n The Last of Us -peleihin perustuva alkuvuodesta käynnistynyt on saamassa virallisesti jatkoa toisen kauden myötä. Aiheesta kertoi ensimmäisen Bloody Disgusting sivusto.

Sarjan ensimmäinen kausi perustuu pitkälti pelisarjan ensimmäisen osaan ja oletettavasti toinen kausi tulee keskittymään tarinaltaan jatko-osaan.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa The Last of Us Part II saapui Playstation 4 -konsolille kesäkuun 19. päivä.

The Last of Us -sarja on katsottavissa Max -suoratoistopalvelusta.

  • Jaksot 1-3: Katsottavissa nyt
  • Jakso 4: Sunnuntai Helmikuu 5
  • Jakso 5: Sunnuntai Helmikuu 12
  • Jakso 6: Sunnuntai Helmikuu 19
  • Jakso 7: Sunnuntai Helmikuu 26
  • Jakso 8: Sunnuntai Maaliskuu 5
  • Jakso 9: Sunnuntai Maaliskuu 12

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi