Trivial Pursuit Live! 2 -kisailu haastaa tietoviisaat hauskassa videopelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Trivial Pursuit Live! 2 -kisailu haastaa tietoviisaat hauskassa videopelissä

Trivial Pursuit Live! 2

Trivial Pursuit Live! 2 haastaa pelaajansa täysin uusilla ja ajankohtaisilla kysymyksillä, useilla eri kysymysmuodoilla ja kahdella eri vaikeustasolla. Peli on suunniteltu sopimaan kaikenlaisille pelaajille ja sen pelihahmoissa on iso valikoima hauskoja vaihtoehtoja. Lisäksi pelissä on uusi -pelitila striimaukseen.

Uusittujen kysymysten ansiosta peli haastaa perheen ja ystävät hauskalla tietovisailulla. Mukana on klassinen pelitila jopa neljälle pelaajalle sekä joukkuevetoinen kaksi vastaan kaksi -kisatila. Paikallispelin ohella mukana on verkkopeli, jossa voidaan kisata muita pelaajia vastaan nettiyhteyden välityksellä. -pelimuodossa pelaajat voivat kisata striimausyleisön kanssa.

Trivial Pursuit Live! 2 on saatavilla 4, Xbox One ja Switch -konsoleille. Peli on myös yhteensopiva ja S sekä PlayStation 5 -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna

Far Cry 6

Tänä viikonloppuna elokuun 4.-7. päivä ilmaiseksi pelattavissa oleva 6 -toimintapeli on kasvanut julkaisustaan lähtien kiehtovilla päivityksillä ja lisäyksillä. Näitä ovat muun muassa Stranger Things- ja Danny Trejo -teemaiset tehtävät omine minitarinoineen.

Ilmaisviikonlopun ajan pelin maailmaa ja sen tarinoita voi kokea omalla tavallaan, sillä Yaran eksoottinen saari tarjoaa paljon tekemistä, tutkittavaa ja löydettävää. Ilmaisviikonloppu alkaa jo torstaina 4. elokuuta ja päättyy sunnuntaina 7. elokuuta.

6 on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna elokuun 4.-7. päivä. Peli on saatavilla sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Kommentoi