Try Galaxy -sovellus saatavilla kaikille Android-käyttäjille! Kommentit pois päältä artikkelissa Try Galaxy -sovellus saatavilla kaikille Android-käyttäjille!

on juuri laajentanut suositun -sovelluksensa saatavuutta, jolloin kaikki Android-laitteiden omistajat voivat kokea :n ihmeet. Aiemmin vain iOS-käyttäjille saatavilla oleva sovellus on nyt kaikkien -käyttäjien ulottuvilla, mukaan lukien vanhempien Galaxy-mallien (Galaxy 1 ja sitä uudempien) omistajien.

Tämä päivitys on merkittävä askel eteenpäin, sillä nyt huippuluokan -sarjan toimintojen ja intuitiivisen -käyttöliittymän kokemiseen ei tarvitse vaihtaa puhelinta. Mitä siis odotat? Sukella Galaxy AI:n maailmaan Try Galaxy -sovelluksen avulla!

Ominaisuuksien universumi sormenpäässäsi

Uudistettu Try Galaxy -sovellus on muutakin kuin pelkkiä staattisia kuvakaappauksia. Se simuloi todellista Galaxy S24 -kotisivukokemusta, sisältäen interaktiivisia opetusohjelmia ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka opastaa sinut uusimpien ominaisuuksien läpi.

Sovelluksen käynnistäessä sinua tervehtii tuttu näky – simuloitu Galaxy S24 -kotisivu. Täällä löydät toiselta sivulta widgetin, joka esittelee Galaxy S24 -sarjan keskeisiä tekoälytoimintoja ja sen edistyneitä kameratyökaluja. Jokainen esitelty ominaisuus sisältää lyhyen videoesittelyn, jossa selitetään sen tarkoitus ja käytännön sovellukset jokapäiväisessä elämässä. Kun tutustut näihin ominaisuuksiin, valmiiksi käytetyille kohteille ilmestyy rasti, mikä auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi.

Galaxy AI:n voiman paljastaminen:

  • Live Translate: Riko kielimuurit vaivattomasti reaaliaikaisen, kaksisuuntaisen puhelinkäännöksen avulla. Tarvitsetko kyytipalvelukuskia tai ravintolavarausta ulkomailla? Ei ongelmaa! Live Translate, joka on sisäänrakennettu natiivisovellukseen, tarjoaa sujuvan puhe- ja tekstikäännöksen puheluiden aikana, ja se tukee peräti 13 kieltä.
  • Note Assist: Tee muistiinpanoja helposti ja saat apua järjestämiseen tekoälygeneroitujen yhteenvetojen ansiosta. Muunna pitkät kappaleet selkeiksi luettelomerkeiksi ja otsikoilla varustetuiksi, mikä tekee muistiinpanojen tarkistamisesta helppoa. Tämä ominaisuus tarjoaa myös automaattisen muotoilun, oikoluvun ja käännöstoiminnot.
  • Chat Assist: Luo täydellinen viesti mihin tahansa tilanteeseen, virallisista sähköposteista rentoihin teksteihin ystävien kanssa. Samsung Keyboard -näppäimistöön integroitu Chat Assist hienosäätää viestisi sävyn ja kääntää ne jopa reaaliaikaisesti (13 kielellä) sujuvaa viestintää varten kulttuurien välillä.
  • Photo Assist: Ota upeita kuvia Generative Edit -ominaisuuden avulla. Tämä tekoälytyökalu mahdollistaa kuvien koon muuttamiseen, uudelleensijoittamiseen tai jopa ei-toivottujen kohteiden poistamiseen. Saavuta täydellinen sommittelu Edit Suggestion -ominaisuuden avulla tai poista häiritsevät varjot ja heijastukset Erase Reflection -työkalun avulla.
  • Ympyröi ja hae Googlella: Hae vaivattomasti mitä tahansa näytöllä olevaa tietoa vaihtamatta sovellusta! Tämä innovatiivinen ominaisuus sallii pitkän painalluksen kotinäppäimellä ja piirtää ympyrän kuvan ympärille näytöllä. Google tarjoaa sitten välittömästi asiaankuuluvia hakutuloksia ja jopa tekoä

Samsungin uudet soundbar-kaiuttimet nostavat kotiteatterin uudelle tasolle Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin uudet soundbar-kaiuttimet nostavat kotiteatterin uudelle tasolle

Samsung Music Frame

Samsungin uusimmat ääni-innovaatiot saapuvat nyt myös Suomen markkinoille. Vuoden 2024 uutuudet yhdistävät toimivan muotoilun ja edistyneet ominaisuudet, jotka parantavat kotisohvalla nautittavaa kuuntelu- ja katselukokemusta.

Q995D – Samsungin älykkäin soundbar koskaan

Samsungin Q-sarjan lippulaiva Q995D nostaa kotiteatterin uudelle tasolle. Soundbarissa on vaikuttava 11.1.4-kanavainen äänentoistojärjestelmä Dolby Atmos -tuella, mikä takaa mukaansatempaavan ja kolmiulotteisen surround-äänen. Pelaajille Q995D tarjoaa HDMI 2.1 -liitännän, jonka kautta uusimmat 4K@120Hz-pelikuvaa tukevat konsolit voidaan liittää televisioon soundbarin kautta.

Tänä vuonna Q995D-malliin on lisätty useita uusia älykkäitä ominaisuuksia, jotka parantavat kuuntelukokemuksia tilanteesta riippuen.

  • Yksityinen takakaiutinääni (Private Rear Sound): Voit katsoa lempisarjojasi ja elokuvia häiritsemättä muita perheenjäseniä. Tämän ominaisuuden avulla television ääni toistetaan vain katsojaa lähimpänä olevista takakaiuttimista.
  • Äänenryhmittely (Sound Grouping): Luo tunnelmaa musiikilla, joka täyttää koko olohuoneen. Kun kytket päälle Äänenryhmittely-tilan, se yhdistää soundbarin ja takakaiuttimet yhdeksi stereopariksi, jolloin musiikki kuulostaa hyvältä riippumatta siitä, missä kohtaa huonetta olet.

Ohut S-sarja laajenee entistä pienemmällä jäsenellä

Samsungin suosittu S-sarja saa tänä vuonna uuden pienikokoisemman jäsenen, S700-sarjan. Erittäin ohuen S811D/S810D-soundbarin rinnalle tuodaan nyt vielä kompaktimpi vaihtoehto. Musta S710D ja valkoinen S711D on suunniteltu sirojen mittojensa ansiosta kompaktimmille televisioille. Muiden S-sarjan mallien tapaan uudet soundbarit sopivat musiikin ystäville, jotka haluavat suuren ja täyteläisen äänen ilman kompromisseja kodin sisustuksessa.

S811D/S810D- ja S711D/S710D-mallit ovat tilattavissa Samsungin verkkokaupasta suositushintaan 899 € ja 699 €.

Samsung Music Frame – tyylikäs tapa nauttia musiikista

Vuoden 2024 ääniuutuuksiin kuuluu myös Music Frame, joka saapui Suomen markkinoille toukokuun alussa. Tämä älykäs tauluksi naamioitu kaiutin yhdistää tyylikkään muotoilun laadukkaaseen ääneen.

Samsungin uudet soundbar-mallit ovat nyt saatavilla valmistajan verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä.

Samsung tuo tekoälyn uusiin televisiomalleihinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung tuo tekoälyn uusiin televisiomalleihinsa

Samsung

on tuomassa tekoälyn uusiin televisiomalleihinsa tänä vuonna. Uusissa televisiossa on älykkäitä ominaisuuksia kuten AI Energy Mode, joka helpottaa tv:n energiakulutuksen seurantaa. Uudet tekoälyllä höystetyt suorittimet puolestaan mahdollistavat sisällön skaalauksen paremmalle laadulle. Myös Tizen-käyttöjärjestelmä on saanut päivityksen.

QLED -mallisto uudistuu leijuvalla muotoilulla

QLED -mallisto uudistuu leijuvalla muotoilulla

Samsung QN900D on todellinen huippuluokan televisio, joka tarjoaa upean kuvanlaadun ja innovatiivisia ominaisuuksia. NQ8 AI Gen3 -suoritin takaa erinomaisen suorituskyvyn, ja 8K AI Upscaling Pro -teknologia skaalaa jopa matalan resoluution kuvaa hämmästyttävän tarkaksi. Infinity Air -jalusta luo vaikutelman ilmassa leijuvasta televisiosta, ja muotoilu on tyylikäs ja moderni.

Samsung QN95D on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät huippuluokan 4K-televisiota. NQ4 AI Gen2 -suoritin ja 4K AI Upscaling -teknologia takaavat erinomaisen kuvanlaadun, ja Tizen-käyttöjärjestelmä tarjoaa sujuvan ja helpon käyttökokemuksen.

OLED ilman heijastuksia

Samsung S95D on todellinen kirkkauskuningas, sillä se tarjoaa 20% kirkkaamman kuvan kuin aiemmat OLED-mallit. OLED Glare Free -teknologia vähentää heijastuksia, joten voit nauttia kuvasta myös kirkkaassa huoneessa.

The Frame -malli tuo taiteen olohuoneeseen

The Frame on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää viihteen ja taiteen olohuoneessaan. Uusi taiteen suoratoisto-ominaisuus tarjoaa 20 tarkoin valittua taideteosta joka kuukausi. Art Store -taidekaupasta löydät yli 2 500 taideteosta kotisi seinille.

Muita ominaisuuksia:

  • Kaikki uudet mallit sisältävät AI Energy Mode -ominaisuuden, joka auttaa käyttäjää tarkkailemaan TV-laitteen energiankulutusta.
  • Uudet AI-suorittimet mahdollistavat useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten katsotun sisällön skaalauksen ja pelikokemuksen parantamiseen tarkoitettuja toimintoja.
  • Tizen-käyttöjärjestelmä on päivitetty ja tarjoaa käyttäjille helpon pääsyn suosikki-sisältöihinsä.

Hinnat ja saatavuus

Hinnat ja saatavuus vaihtelevat mallin ja koon mukaan. Tarkemmat tiedot löydät Samsungin verkkosivustolta.