Tubettaja PippenFTS rakensi koko maapallon Minecraftissa Kommentit pois päältä artikkelissa Tubettaja PippenFTS rakensi koko maapallon Minecraftissa

lienee ottanut tosissaan WHO:n suosituksen pysyä sisällä ja pelata videopelejä hillitäkseen osaltaan koronaviruksen leviämistä – vai mitä sanotte maapallon rakentamisesta Minecraftiin suhteessa 1:1?

Normaalissa versiossa tämä ei onnistuisi, mutta käyttäen apuna modeja ja saadaan pelistä poistettua pystysuunnan rajoitukset ja pystytään hyödyntämään maaston rakentamisessa esimerkiksi Google Mapsin dataa. Cubic Chunks muuttaa Minecraftissa käytettävät palat 16x16x16 kuutioiksi joka taas mahdollistaa rajattoman rakentamisen molempiin suuntiin pystyakselilla. Videolla näkyykin näiden modien yhdistelmillä luotuja paikkoja kuten Mount Everest, Grand Canyon ja osa Yosemiten kansallispuistosta.

Rakennuksia ei kuitenkaa pystytä Terra 1-to-1:lla automaattisesti rakentamaan vaan ne kääntyvät peliin epämääräiseksi maastoksi kuten mutakasoiksi. PippenFTS aloittaa itse vaatimattomasti rakentamaan Seattlea ja pyytääkin nyt yhteisön apua kaikkien muiden maapallon rakennusten rakentamisessa. Mikäli haluat osallistua projektiin, niin asialle löytyy oma Discord-kanava, josta löytyy lisätietoa ja myös koordinointia jotta päällekkäisyyksiltä vältyttäisiin.

Minecraft rikkoo jälleen myyntiennätyksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft rikkoo jälleen myyntiennätyksiä

Minecraft

, maailman myydyin videopeli, on murtanut jälleen myyntiennätyksen. Viikonlopputapahtumassaan pelin kehittäjä paljasti myyneensä yli 300 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Tämä luku ylittää kirkkaasti lähimmän kilpailijan, :n, joka oli myynyt 185 miljoonaa kappaletta elokuuhun 2023 mennessä. Kumpikaan ei kuitenkaan yllä Super Marion tasolle, joka on myynyt yli 800 miljoonaa peliä koko monipelisarjassaan.

Toiseksi suurin franchise on retro pulmapeli Tetris, joka on myynyt yli 520 miljoonaa kappaletta eri versioissaan 1980-luvulta lähtien. Tetris on myynyt vähintään 425 miljoonaa yksikköä pelkästään mobiililaitteilla useiden eri versioidensa ansiosta, jotka on julkaistu iOS:lle ja Androidille vuodesta 2008 alkaen. Tämän vuoksi jotkut pitävät sitä parhaiten myyneenä pelinä.

Minecraft Studiosin johtaja, Helen Chiang, sanoi, että 300 miljoonan luku oli ”virstanpylväs, josta kukaan ei olisi voinut unelmoida kun aloitimme ensimmäisten palikoiden asettamisen”.

Minecraft julkaistiin Studiosin toimesta marraskuussa 2011, mutta pelin esijulkaistu, keskeneräinen versio oli saatavilla jo vuonna 2009. Peli on erittäin suosittu lasten, nuorten aikuisten ja aikuisten keskuudessa sen hiekkalaatikkoluonteen vuoksi, mikä tarkoittaa, että jos voit kuvitella sen, voit rakentaa sen pelin Lego-tyyppisillä palikoilla.

Minecraft Legends on vihdoin keskuudessamme – uusi julkaisutraileri myös katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft Legends on vihdoin keskuudessamme – uusi julkaisutraileri myös katsottavissa

Minecraft Legends

Kauan odotettu on vihdoin julkaistu ja me olemme valmiina ottamaan sen avosylin vastaan!

Legends kuljettaa pelaajat muutoksen partaalla olevaan maailmaan, joka on täynnä lumoavia biomia ja runsaita luonnonvaroja. Pelaajien tulee pelastaa Ylämaailma Piglinien hyökkäykseltä keräämällä liittolaisia ja johdattamalla heidät strategisten taisteluiden läpi.

Alkuperäinen Minecraft -peli ilmestyi vuonna 2011 ja on sittemmin saanut käännöksiä monille eri alustoille. osti pelin kehittäjän Mojangin vuonna 2014 ja julkaisi Minecraft -aiheisen luolastoroolipelin nimeltään Minecraft Dungeons vuonna 2020.

Minecraft Legends on nyt saatavilla useille eri pelialustoille, mukaan lukien Xbox Series X|S, Xbox One, (Windows ja ), Xbox Game Pass ja Xbox Game Pass Ultimate konsoleilla ja PC:llä, , PlayStation 4 ja PlayStation 5 sekä Samsung Smart TV:n Gaming Hub.

Pelin julkaisutrailerin voit ottaa haltuun alta: