Tuleva Darksiders spinoff on Diablon kaltainen roolipeli Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Darksiders spinoff on Diablon kaltainen roolipeli

Darksiders -pelisarja on saamassa uuden spinoffin kun julkaistaan Google Stadialle, :lle sekä Switch, Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Pelin kuvakulma on aiemmista sarjan peleistä poiketen ylhäältä alaspäin kuvattu. Edellisissä kuvakulma on ollut kolmannesta persoonasta. Pelin päähahmona nähdään uusi ilmestyskirjan ratsastaja Strife, joka taistelee tuttuun tapaan pyssyillä, teräaseilla ja taioilla. Mukana on myös tietenki hervoton määrä loottia. Taistelun lisäksi peli sisältää tutkiskelua, pulmanratkontaa ja eeppisiä loppuvastustajia.

Ensimmäinen Darksiders ilmestyi vuonna 2010, jatko-osa Darksiders II vuonna 2012 ja viimeisin Darksiders III ilmestyi vuonna 2018. Darksiders Genesiksen julkaisuajankohta on vielä pimennossa, mutta pelistä saadaan lisätietoja -messuilla tulevana viikonloppuna.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi