Tuleva Icarus -selviytymispeli vie pelaajat avaruusasemille ja uusille planeetoille Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Icarus -selviytymispeli vie pelaajat avaruusasemille ja uusille planeetoille

Icarus

DayZ -zombieselviytymispelin luoja ja peliyhtiö ovat kehittämässä avaruuteen sijoittuvaa selvitymispeliä, jonka kehityksestä ilmoitettiin alunperin 2020.  nimellä kulkeva peli tarjoilee co-op selviytymistä, jossa pelaajat aloittavat matkansa avaruusasemalta ja kulkevat aluksella vihamielisten avaruusolentojen planeetalle keräämään resursseja, metsästämään sekä rakentamaan työkaluja tarkoituksena palata avaruusasemalle hengissä.

on tarkoitus julkaista lukuina ja pelille onkin usean vuoden suunnitelma uudelle sisällölle valmiina. Suunnitelmissa on siis lisätä uutta pelattavaa sisältöä matkan varrella. Ensimmäisen luvun maailman on enemmän ”maapallon” kaltainen ja pelin edetessä ympäristö muuttuu haastavammaksi. Icaruksen on tarkoitus ainakin tämän hetken suunnitelmien mukaan olla ilmaispeli. Selviytymispeli on kehitetty Engine -pelimoottorille ja planeettojen maasto on kehittäjien mukaan yksityiskohtaisesti suunniteltua. Pelin kentät eivät hyödynnä automaattisesti luotua pelimaailmaa, kuten monella nykypäivän selviytymispelillä on tapana.

Planeetat tulevat muuttumaan pelin edetessä esimerkiksi säänvaihtelun ja resurssien ilmaantuvuuden suhteen. Planeetalla pelaajat voivat rakentaa työkaluja, teitä, siltoja ja muuta infrakstuuriin liittyvää, jotka tulevat olemaan tarpeellisia kuljettaessa resursseja takaisin alukselle. Pelaajien pitää myös huolehtia riittävästä ravinnon, nesteiden ja hapen saannista, mikä useimmille selviytymispeleille on jo hyvinkin tuttu ominaisuus. Ruokaa on saatavilla metsästämällä villieläimiä. Toinen tärkeä osa peliä on avaruusasema. Alkukantaisten työkalujen rakentaminen onnistuu planeetoilla, mutta kehittyneemmät välineet joutuu nikkaroimaan itse aluksella. Kerätyillä resursseilla voi päivittää alusta, rakentaa kulkuneuvoja ja niiden osia, parannella avaruuspukua sekä oppia uusia tekniikoita edistyäkseen matkalla.

Co-op tukee maksimissaan kahdeksaa pelaajaa yhdessä pelissä. Peliä on myös mahdollista pelata yksin tosin selviytyminen tulee olemaan astetta haastavampaa.Muut pelaajat voivat nostaa kaatuneen tiimiläisen takaisin ylös esimerkiksi hapen loppuessa tai taistelussa kaatuessa. Suurin uhka on kuitenkin jäädä pois aluksen kyydistä, kun planeetalta on aika palata alukselle. Jokainen matka planeetalle on ajastettu ja ajan käydessä loppuun alus palaa takaisin asemalle, jopa ilman pelaajia. Aluksesta myöhästyessä peli on käytännössä jo menetetty ja kehitys aloitettava alusta.

Julkaisupäivää pelille ei ole vielä annettu, mutta alustavien arvioiden mukaan sen on tarkoitus saapua vielä tämän vuoden puolella.
Videomateriaalia pelistä löydät täältä.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi