Tulevaan Apple Watchiin kaavaillaan korkealaatuista kameraa Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevaan Apple Watchiin kaavaillaan korkealaatuista kameraa

Tulevassa Watchissa voi olla kamera, mutta tätä ei todennäköisesti nähdä vielä Series 9:ssä. Uutinen perustuu löydettyyn patenttiin, joka paljastaa Applen jo kehittävän teknologiaa, joka mahdollistaisi iPhone 14:sta muistuttavan kameran sijoittamisen Apple Watchiin kertoo Appleinsider

Kyseinen patentti viittaa siihen, että Apple suunnittelee luovansa älykellon, johon olisi erityinen paikka kameran sijoittamiselle. Kamera ei vaikuta olevan osa kellon pääkamerakoteloa, vaan jokin kellon lisäosa, joka ulottuisi kellon rannekkeen yläpuolelle.

Patentin mukaan Apple harkitsee korkealaatuisen kameran käyttämistä, joka kykenee kuvaamaan videota jopa 4K-resoluutiolla ja 60 fps:n nopeudella, mikä muistuttaa iPhone 14:n ominaisuuksia. Patentissa ehdotetaan myös, että kameraa voitaisiin käyttää monenlaisiin tarkoituksiin, kuten QR-koodien skannaamiseen, kasvojentunnistukseen ja muihin vastaaviin toimintoihin. Face ID:n käyttö voisi tehdä Apple Watchin kamerasta erityisen mielenkiintoisen niille, jotka haluavat tunnistautua liikkeellä ollessaan.

Kommentoi

8BitDo-ohjaimet saivat viimeinkin iOS-tuen Kommentit pois päältä artikkelissa 8BitDo-ohjaimet saivat viimeinkin iOS-tuen

Maailmalta kantautuu kauan odotettuja uutisia -laitteiden omistajille ja Arcaden tilaajille. on nimittäin päivittänyt suurta suosiota nauttineet kolmannen osapuolen ohjaimensa tukemaan nyt myös iPhoneja, iPadeja- sekä Applen tietokoneita.

8BitDo on tänään ilmoittanut, että sen ohjainvalikoima on nyt virallisesti yhteensopiva iOS-, tvOS- ja macOS-laitteiden kanssa. Tämä sisältää iPhone 14:n, MacBook Airin ja Apple TV 4K -suoratoistolaitteen. Toimivuuden kannalta on varmistettava, että laitteissasi on asennettuna uusimmat järjestelmäpäivitykset.

Kommentoi

Apple julkaisi uudet M2-sirut – pyörittää myös isompia pelejä Kommentit pois päältä artikkelissa Apple julkaisi uudet M2-sirut – pyörittää myös isompia pelejä

Apple M2

lanseerasi maanantaina WWDC 2022 -tapahtumassa mm. uuden OSX Ventura käyttöjärjestelmän sekä uudet M2-sirut.

Uudet sirut yhdessä uuden käyttöjärjestelmäversion kanssa tehostavat tuottavaa käyttöä, mutta pyörittävät myös uudempia ja isompia pelejä kuten ja No Man's Sky.

Apple aikoo myös päivittää Metal -ohjelmiston, joka auttaa Mac-koneita pyörittämään pelejä. Tuleva Metal 3 tukee MetalFX -skaalausta, joka tarjoilee nopeampaa ja parempaa grafiikkaa. Metal 3 tulee myös nopeuttamaan pelien latausaikoja.

Esimerkiksi uudella M2-sirulla varustettu Macbook Air -malli pystyy pyörittämään Resident Evil Village -peliä 1080p:n laadulla ja Mac Studio -laite puolestaan pystyy 4K-laatuun.

Uuden käyttöjärjestelmän ja M2-sirun lisäksi Apple paljasti uudistuneen Macbook Air -mallin, uuden ja iPadOS 16 -käyttöjärjestelmät sekä WatchOS 9 -käyttöjärjestelmän Apple Watcheille.

Kommentoi