Tulevan Call Of Duty -pelin tiedot julki kesällä Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Call Of Duty -pelin tiedot julki kesällä

on vahvistanut, että seuraavan -pelin tiedot julkistetaan ennen kesäkuun 30. päivää. Pelin nimeäkään ei ole ilmoitettu, mutta sen uskotaan olevan .

Aiemmissa tilaisuuksissa julkaisun puhemies Rob Kostich paljasti, että pelissä on mukana täysin uusi kampanja, joka sijoittuu pelisarjan tärkeimpään historiaan. Vihjeen vuoksi odotukset seuraavasta Modern Warfaresta kasvoivat.

Call Of Duty -peli on esitelty jo yksityistilaisuudessa amerikkalaisen jalkapallon pelaajille. Suljetusta tilaisuudesta jaettiin videota, ja osa sen nähneistä on varmoja taustaäänen kuulostavan Modern Warfare 4 -peliltä. Lisäksi maaliskuussa pelialan medioissa pyöriteltiin vuotanutta Modern Warfare 4 -julistemainosta, jonka aitoutta on pohdittu sosiaalisissakin medioissa.

Niin tai näin, peliala odottaa Activisionilta lisätietoja kuumeisesti.

”Zombiet tulee, oletko valmis?” – hyytävä uusi Call Of Duty: Modern Warfare III -traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa ”Zombiet tulee, oletko valmis?” – hyytävä uusi Call Of Duty: Modern Warfare III -traileri nyt julki

Hyytävä uusi traileri : Modern Warfare III:n Zombeista antaa meille ensimmäisen kurkistuksen tulevaan peliin. Nyt legendaarinen ensimmäisen persoonan ammuntapelimoodi saa uusia, mutta silti tuttuja kasvoja kuolleiden joukkoon.

Uusi traileri käynnistyy neljän tuntemattomalta vaikuttavan erikoisjoukon jäsenen asettaessa yövision lasit ja murtautuessa ruumiilla täytettyyn rakennukseen. He löytävät pöydän ympärillä istuvat neljä ruumista ja keskellä pöytää on laite, joka paljastaa hohtavia näyteputkia tuntemattomasta aineesta. ”Ne ovat todellisia, ne ovat täällä”, sanoo erikoisjoukon jäsen ja riisuu kaasunaamarinsa paljastaen olevansa Viktor Zakhaev, ikoninen Call of Duty -pelin antagonisti ja Modern Warfare III:n päähahmo. Kun he ovat ottaneet näyteputket, he poistuvat rakennuksesta ja kohtaavat poliisivoimat. Tämä viittaa uuteen ominaisuuteen tulevassa Zombies-moodissa: Taistelu tapahtuu sekä ihmisten että ei-ihmisten vihollisia vastaan.

Activision ottaa käyttöön ToxMod-tekoälyn: Uusi äänichat-moderointijärjestelmä torjuu vihapuhetta ja syrjintää Call of Duty -peleissä Kommentit pois päältä artikkelissa Activision ottaa käyttöön ToxMod-tekoälyn: Uusi äänichat-moderointijärjestelmä torjuu vihapuhetta ja syrjintää Call of Duty -peleissä

Pelisarja 'n julkaisija , aikoo parantaa pelien äänichattien turvallisuutta käyttämällä Modulaten kehittämää tekoälypohjaista äänichat-moderointijärjestelmää nimeltä ToxMod.

ToxMod ei vain tunnista vihapuhetta tai syrjivää kieltä, vaan pystyy myös arvioimaan puhujan sävyä, intentiota ja kontekstia. Tekoälyn tunnistamat viestit käy läpi vielä ihmismoderointi ennen mahdollisia rangaistuksia, jotka voivat olla joko väliaikaisia pelikieltoja tai jopa elinikäisiä pelikieltoja toistuvista tai erittäin vakavista rikkomuksista.

ToxMod on tällä hetkellä beta-vaiheessa ja sitä käytetään Call of Duty: Modern Warfare II:ssa ja Warzone-pelissä. Täysi käyttöönotto on suunniteltu marraskuulle Modern Warfare III:n julkaisun yhteydessä. Tällä hetkellä vain englanninkielisiä chatteja valvotaan, mutta tulevaisuudessa ToxMod laajenee myös muihin kieliin.