Tulevan Call Of Duty -pelin tiedot julki kesällä Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Call Of Duty -pelin tiedot julki kesällä

on vahvistanut, että seuraavan Call Of Duty -pelin tiedot julkistetaan ennen kesäkuun 30. päivää. Pelin nimeäkään ei ole ilmoitettu, mutta sen uskotaan olevan Modern Warfare 4.

Aiemmissa tilaisuuksissa julkaisun puhemies Rob Kostich paljasti, että pelissä on mukana täysin uusi kampanja, joka sijoittuu pelisarjan tärkeimpään historiaan. Vihjeen vuoksi odotukset seuraavasta Modern Warfaresta kasvoivat.

Call Of Duty -peli on esitelty jo yksityistilaisuudessa amerikkalaisen jalkapallon pelaajille. Suljetusta tilaisuudesta jaettiin videota, ja osa sen nähneistä on varmoja taustaäänen kuulostavan Modern Warfare 4 -peliltä. Lisäksi maaliskuussa pelialan medioissa pyöriteltiin vuotanutta Modern Warfare 4 -julistemainosta, jonka aitoutta on pohdittu sosiaalisissakin medioissa.

Niin tai näin, peliala odottaa Activisionilta lisätietoja kuumeisesti.

Kommentoi

Call of Duty: Warzone -mobiiliversio tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzone -mobiiliversio tulossa

Call of Duty: Warzone

on tuomassa suosittua Call of Duty: Warzone - peliään mobiililaitteille.

Peli tulee olemaan varta vasten mobiililaitteille kehitetty ja ilmeisen alkutekijöissä, koska yritys etsii parhaillaan kehittäjiä työstämään peliä.

Vielä ei ole varmaa tuleeko mobiiliversio tukemaan ristiinpelaamista konsoli- tai PC-versioiden kanssa.

on tahkonnut suuria summia sen TiMi Studiosin kanssa yhdessä kehittämä Call of Duty: Mobile -pelin avulla. Vuonna 2019 ilmestynyt peli on ylittänyt jopa 1,5 miljardin dollarin tuotot.

Kommentoi

The Division: Heartland -pelin eri pelimuodoista on saatu lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa The Division: Heartland -pelin eri pelimuodoista on saatu lisätietoja

The Division: Heartland

Ubisoftin tulevasta ilmaispelattavasta The Division: Heartland -pelistä ei ole kuultu paljoakaan sitten viimeisimpien vuotojen jälkeen. Nyt kuitenkin pelin tulevista pelitiloista on saatu lisätietoja Xfire -sivuston myötä.

Pelissä tulee olemaan kaksi pelitilaa Storm ja Excursion. Storm on perinteinen battle royale, jossa ei kuitenkaan ole isoa kaventuvaa aluetta vaan myrkylliset alueet ilmestyvät pelikartalla sattumanvaraisesti. Excursion on puolestaan yksinpelitila, jonka on kaavailtu olevan Stormin opetusohjelma.

Pelin kartta on nimeltään Silver Creek ja pelaajien tarkoitus on selvitä, kerätä loottia ja poistua saaliin kanssa. Pelattavan on viikottaisia Projects -haasteita, jotka aktivoidaan tukikohdasta. Luvassa on myös erilaisia hahmoluokkia kuten Weapons Expert, Medic sekä Survivalist.

The Division: Heartland -pelillä ei ole vielä virallista julkaisuajankohtaa, mutta pelin odotetaan ilmestyvän maaliskuussa 2023.

Kommentoi