Tulevan Diablo IV -pelin Rogue -hahmo sai uuden esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Diablo IV -pelin Rogue -hahmo sai uuden esittelyvideon

Diablo IV - Rogue

on paljastanut perjantaina ja lauantaina järjestetyssä -tapahtumassa uuden pelihahmon -peliin. Voit katsoa Roguen trailerin alta.

Peliin on aiemmin varmistettu Barbarian, Sorceress ja Druid -pelihahmot. Trailerin lopulla nähdään myös rutkasti pätkiä pelistä, joka on selkeästi edeltäjäänsä synkempi ja raaempi. Alta voit katsoa myös Roguen 7-minuuttisen pelivideon.

Blizzard paljasti samaisessa tapahtumassa myös paljon huhutun Diablo II: Resurrected -uusinnon, josta uutisoimme aiemmin.

Diablo IV julkaistaan ja -konsoleille sekä :lle. Pelin virallista julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu.

Kommentoi

Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset

Diablo 2: Resurrectediä pelaavien on mahdollista tuoda alkuperäisjulkaisun tallennukset uuteen versioon ja jatkaa peliä parannetuilla grafiikoilla.

Ominaisuudesta kerrottiin IGN:n haastattelussa, jossa toimittajat jutustelivat Diablo 2: Resurrectedin tuottajan Matthew Cederquistin kanssa.

”Kun työskentelimme Remasterin parissa mietimme, että mahtaisivatkohan vanhat tallenustiedostot toimia, joten me vain rykäsimme ne sinne ja se toimi! Tämä on paras ominaisuus ikinä!” Tuottaja hehkutti.

Harvalla lienee tallella vielä Diablo 2 -pelin tallennuksia ottaen huomioon kuinka vanhasta pelistä jo on kyse, mutta on silti mukava tietää, että mahdollisuus jatkaa vanhoja seikkailuja on kuitenkin olemassa.

Diablo 2: Resurrected julkaistaan :lle, - ja PlayStation 5 -konsoleille sekä Xbox Series X|S -laitteille.

Kommentoi

Valve keskeyttää Artifact 2.0 -pelin kehityksen – aiemmat versiot ilmaisiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Valve keskeyttää Artifact 2.0 -pelin kehityksen – aiemmat versiot ilmaisiksi

Artifact

Valve on ilmoittanut keskeyttävänsä Artifact 2.0 -korttipelin kehityksen. Pelin oli määrä olla uudistunut versio alunperin vuonna 2018 ilmestyneestä Dota -aiheisesta korttipelistä.

Valven viestin mukaan se ei onnistunut saamaan pelajaamäriä haluamalleen tasolle, joten jatkokehitys tuntui turhalta. Pelaajat voivat jatkossa ladata Artifact Classic ja Artifact Foundry (aiemmin Artifact 2.0 beta) versiot täysin ilmaiseksi.

Pelaajien pelissä ostamat kortit on muutettu erityisiksi keräilijäversioiksi, joita pystyy edelleen kauppaamaan. Varsinainen pelin kauppapaikkaominaisuus on kuitenkin poistettu. Jatkossa uusia kortteja saa ainoastaan pelaamalla.

Kommentoi