Tulevan Ghostbusters-elokuvan juonella on yllättävä yhteys edesmenneeseen Michael Jacksoniin Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Ghostbusters-elokuvan juonella on yllättävä yhteys edesmenneeseen Michael Jacksoniin

Speklulaatiot tulevan -jatko-osan ympärillä kiihtyvät, mutta nyt elokuvasarjan sydämenäkin tunnettu Dan Aykroid on paljastanut, mitä tulevan seikkailun tarina saattaakaan pitää sisällään.

Viimeisimmässä Dan Schreiberin We Can Be Weirdos -podcastin jaksossa vieraana ollut Dan Aykroyd, keskustellessaan Crystal Head Vodka -brändistään ja erilaisista yliluonnollisista kohtaamisistaan. Samalla mies lipsautti, että osa tulevan elokuvan lähtökohdasta keskittyy kirouksenalaisiin esineisiin. Ja esikuvana toimii vieläpä väitetty tosielämään perustunut tapaus popin kuninkaan Michael Jacksonin elämässä:

”Michael Jackson osti sen vaatekaapin. Luulen, että hän osti sen Pariisin kirpputorilta. Hän vei sen kotiinsa, ja se alkoi kalista, siinä oli jotain tapahtumassa, joten hän lopulta joutui myymään sen, ja se on osa uuden Ghostbusters-elokuvan lähtökohtaa, jota työstämme. Esineet voivat kantaa henkiä, ne voivat säilyttää energiaa ja niillä voi olla, kuten tiedät, psykometristä arvoa.”

Uuden Ghostbusters: Firehousen ensi-illan on määrä koittaa vielä loppuvuoteen mennessä. Ghostbuster: Firehouse työnimellä kulkeva elokuva lupaa jatkaa Spenglerin perheen tarinaa ja tuo takaisin kaikki edellisen elokuvan päätähdet Mckenna Gracen, Finn Wolfhardin, Carrie Coonin- sekä Paul Ruddin. Myös alkuperäisten tähtien paluu on varmistettu Sigourney Weaveria lukuun ottamatta.

Uusimman Ghostbusters -elokuvan voi katsoa nyt kotisohvalta Kommentit pois päältä artikkelissa Uusimman Ghostbusters -elokuvan voi katsoa nyt kotisohvalta

Haamujengin ystäville hyviä uutisia! Home Entertainment on julkaissut -elokuvan tänään 7. toukokuuta digitaaliseen jakeluun esimerkiksi iTunesissa.

Elokuva sai ensi-iltansa maaliskuun 22. päivä ja on ollut teattereissa yksinoikeudella 46 päivää. Viikonloppuna elokuva ylitti 195 miljoonan dollarin tuoton maailmanlaajuisesti ja sen odotetaan ylittävän 200 miljoonan dollarin rajan lähiviikkoina. Tuotantobudjetin on arveltu olleen noin 100 miljoonaa dollaria.

Fyysisten julkaisujen päivämää ei ole vielä ilmoitettu, mutta ennakkotilaukset ovat mahdollisia Amazonissa 4K Ultra HD-, Blu-ray- ja DVD-formaateissa. Fanien kannattaa napata omat kappaleensa nyt, sillä Amazon tarjoaa ennakkotilaustilauksen takuuhintaa, ja useimmat versiot ovat alennuksessa.

Vaikka fyysisten julkaisujen päivämäärää ei ole vielä tiedossa, Pictures toivonee todennäköisesti Frozen Empiren toistavan : Afterlife -elokuvan menestystä kotijulkaisussa. Afterlife oli valtava hitti, joka nousi erilaisten myyntilistojen kärkeen ja oli yksi vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen parhaiten menestyneistä elokuvista.

Frozen Empire jakaa selvästikin mielipiteitä kahtia. Esimerkiksi Helsingin Sanomat kuvailee elokuvaa vanhan lämmittelyksi, mutta samalla myöskin varsin sympaattiseksi tapaukseksi. Vaikka pääosin kriitikot eivät ole vakuuttuneita elokuvasta, yleisö näyttää rakastuneensa siihen, sillä sen Rotten Tomatoes prosentti on kansalaisten äänten mukaan jopa 83%.

Quentin Tarantino heitti viimeiseksi aiotun elokuvansa roskikseen Kommentit pois päältä artikkelissa Quentin Tarantino heitti viimeiseksi aiotun elokuvansa roskikseen

Quentin Tarantinon kymmenes ja oletettu viimeinen elokuvahanke, , on äkillisesti hyllytetty ohjaajan toimesta, jättäen fanit pohtimaan mitä olisi voinut olla. Uudet tiedot :ltä valottavat syitä projektin kaatumisen taustalla ja tarjoavat kiehtovia vihjeitä siitä suunnasta, jota Tarantino oli harkitsemassa.

Raportin mukaan Tarantinon päätös johtui puhtaasti luovasta muutoksesta. Vaikka oli edelleen ”vakaasti mukana” yhteistyössä ohjaajan kanssa menestyksekkään yhteistyön jälkeen -elokuvan parissa vuonna 2019, paine mestariteoksen tuottamisesta viimeiseksi projektikseen saattoi käydä Tarantinolle liian raskaaksi. Tarantino on pitkään ilmoittanut aikovansa jäädä eläkkeelle kymmenen elokuvan jälkeen.

THR:n lähteet eivät pystyneet tarkkaan osoittamaan syytä, miksi Tarantino luopui The Movie Critic -projektista, mutta he paljastivat, että ”häntä olivat alkaneet enemmän kiinnostaa muut ideat”.

Lähde