Tulevan NHL 22 -pelin eri pelitiloista saatiin tarkempaa tietoa Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan NHL 22 -pelin eri pelitiloista saatiin tarkempaa tietoa

NHL 22

julkaisee uuden 22 -jääkiekkopelinsä lokakuun 15. päivä ja nyt sen uusista ja uusiutuneista pelitiloista on saatu lisätietoja.

Superstar X-Factors

Uusi Superstar X-Factors ominaisuus näkyy eri pelimuodoissa seuraavanlaisesti:

 • Hockey Ultimate Team (HUT): Kerää lisävoimia, joilla pelaajat saavat yhden X-Factor ominaisuuden. Kehittyessään pelaajat saavat enemmän ominaisuuksia.
 • World of CHEL: Pelaa missä tahansa World of Chel -tilassa avataksesi X-Factorin ominaisuuksia omalle pelaajallesi
 • Be a Pro: Ansaitse ja aktivoi X-Factor -ominaisuuksia omille pelaajillesi ja edistä näiden ammattiuraansa
 • Franchise Mode: Uudet X-Factor -raportit mahdollistavat sekä ammattilaisten että amatöörien X-Factorien etsimisen. X-Factors vaikuttaa linjan kemiaan, sekä pelaajien kauppa-arvoihin ja on linkitetty myös Fog of Wariin.

Uusia ominaisuuksia

 • Hockey Ultimate Team (HUT): Mukautettavat synergiat – saavuta ja aktivoi synergioita päivitettäville pelaajille ja maksimoi joukkueen suorituskyky.
 • World of CHEL:
  • Muokkaa pelaajaluokkia: Lisää työkaluja pelityylin hienosäätämiseen. Muokkaa ominaisuuspisteitä ja täydennä niitä X-Factor -ominaisuuksilla
  • Uudistettu World of CHEL Hub: Pääsy pelitiloihin, pelaajien räätälöintiin, joukkueisiin, palkintoihin, haasteisiin ja tilastoihin nopeammin kuin koskaan täysin uudessa keskuksesta.
  • Uusi Party Flow: Kutsu ystäviä ja hengaile missä tahansa World of CHEL Hubissa. Siirry pelitilasta toiseen ilman uuden partyn luontia.
  • EASHL Club Arenat: Jos pelaajan EASHL Clubilla on oma areena, se on kotipaikkasi World of CHEL Hubissa.
 • Be a Pro: Uudet monta kautta kattavat tarinalinjat ja haasteet tarjoavat pidemmän aikavälin tavoitteita, kuten dynastian rakentamisen pelaajauran alkuvaiheessa (Sidney Crosby) tai peräkkäisten Cupien voittaminen eri joukkueissa (Patrick Maroon).
 • Franchise Mode: Seattle Krakenin saapumisen kunniaksi pelaajat voivat nyt saada laajennusluonnon 33. NHL -joukkueelle.

aikoo tiedottaa tulevien päivien aikana lisää Be a Pro-, Franchise Mode- ja World of Chel -pelimuodoista.

22 on parhaillaan tilattavissa ennakkoon PlayStation 5, X ja S, sekä One -konsoleille. Peli ilmestyy lokakuun 15. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Pictures Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, X ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Farming Simulator 22 tuo mukanaan ison kirjon eläimiä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 tuo mukanaan ison kirjon eläimiä

Farming Simulator 22

Kuukauden päästä julkaistava 22 tarjoaa pelisarjan monipuolisimman maanviljelykokemuksen lukuisine eri viljelykasveineen ja kattavine työkonevalikoimineen. Samalla pelisarja on laajentunut myös entistä laajemmalla eläinkirjolla, sillä mitäpä olisi maatila ilman kotieläimiä?

Porsaat, kanat, lampaat, lehmät, hevoset ja monet muut kotieläimet ovat mukana Farming Simulator 22:n valikoimassa ja nämä ovatkin yksi kiehtovimpia tapoja laajentaa omaa maatilaa. Maatilan omien elukoiden lisäksi luonnossa vaeltaa myös villieläimiä, jotka elävöittävät ympäristöä ihastuttavalla tavalla.

Erilaisten nisäkkäiden ja lintujen ohella mukana ovat mehiläiset, joiden avulla voidaan tuottaa hunajaa pelaajan omalta kotitilalta käsin. Mehiläisiä voidaan hyödyntää myös kasvien pölyttämisessä esimerkiksi auringonkukkien ja perunoiden lähellä.

Lisäksi vuodenaikojen myötä tulee tarve kasvihuoneille, joiden avulla vihanneksia ja marjoja voidaan viljellä myös kylmempinä kausina.

Entistä monipuolisempi Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 julkaistaan PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi