Tulevan Rainbow Six Extraction -pelin jatkosuunnitelmat julkistettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Rainbow Six Extraction -pelin jatkosuunnitelmat julkistettiin

Rainbow Six Extraction

’s Rainbow Six Extraction sisältää heti julkaisussaan valtavan määrän tekemistä ja kiehtovia tehtäviä. Tämän lisäksi peli saa julkaisunsa jälkeen ilmaista sisältöä, joka tarjoaa pelaajille uusia haasteita, palkintoja ja saavutuksia.

Maelstrom Protocol on viikoittainen haastetila, joka on suunniteltu kaikkein taitavimmille Rainbow Six -pelaajille. Tässä haastetilassa pelaajat joutuvat matkaamaan läpi yhdeksän eri pelialueen, jossa taival vaikeutuu tasaista tahtia. Vastassa on yhä vaikeampia vastustajia, nopeasti väheneviä täydennyksiä ja alati lyhenevä suoritusaika.

Haastetilan tarkistuspisteillä pelaajatiimi voi valita joko poistumisen sen hetkisillä saavutuksillaan tai vaihtoehtoisesti halun jatkaa pidemmälle ja kohti parempia palkintoja. Kerättyjen pisteiden mukaan määrittyy pelaajatiimin arvo viidessä eri suoritusluokassa. Näitä ovat pronssi, hopea, kulta, platina ja timantti. Jokainen luokka palkitsee saavutuksista sekä erityisellä lisävarusteella että pelin sisäisellä valuutalla, REACT-krediiteillä.

Pelissä on myös erilaisia haastetiloja, kuten erityiset kriisitapahtumat ja erikoissuoritukset. Kriisit ovat rajoitetun ajan vaihtuvateemaisia tapahtumia, joihin sisältyy uusi operaattoriluokka sekä uudenlainen Protean-vihollistyyppi voitettavaksi. Ensimmäiseksi julkaistavassa Spillover-kriisitehtävässä pelaajien tehtävänä on pyyhkäistä pois Archæan-otusten yhdyskunnat samalla, kun olennot yrittävät pysäyttää pelaajien aikeet. Palkintona suorituksesta on REACT-varusteita, hahmokoristeita ja tapahtumien taustoja selventäviä tarinaosia.

Erikoissuoritukset ovat viikoittaisia pelimuutoksia, jotka haastavat pelaajien taidot toden teolla. Esimerkiksi veteraanitilassa pelatessa ei ole käytössä pelaajan HUD-käyttöliittymää, ammuksia on vähemmän ja omaa tiimiä vahingoittava tulitus eli friendly fire on automaattisesti käytössä.

Sekä Maelstrom Protocol että erikoissuoritukset ovat pelattavissa heti pelin julkaisussa, kun taas kriisitehtävät laajentavat peliä myöhempänä ajankohtana.

Rainbow Six Extraction julkaistaan sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä ja Xbox One -konsoleille että PC:lle tammikuun 20. päivä 2022. Peli tulee saataville myös Google Stadia- ja Ubisoft+ -tilauspalveluihin.

Kommentoi

Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022

Deep Rock Galactic

Ruotsalaisen kehittäjän toimintamoninpeli on saapumassa vihdoin Sonyn ja 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kehittäjä kertoi aiheesta Twitter -tilillään ja julkaisi samalla pelin roadmapin, josta paljastuu tulevia pelin sisäisiä tapahtumia, uusia kosmeettisia kilkkeitä sekä uusia aseita.

Muista myös lukea Errorin arvostelu: Avaruuskääpiöiden matkassa on hyvä olla – arvostelussa Deep Rock Galactic

on parhaillaan saatavilla PC:lle Steam -palvelun kautta sekä Xbox -konsoleille. Peli saapuu ja 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kommentoi

Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin

Icarus

Huomenna perjantaina ilmestyvän Icarus -avaruusselviytymispeli on saanut tyylikkään näytellyn 20-minuuttisen trailerin, jonka voit katsoa alta. Peli on suositun DayZ -pelin kehittäjän Dean Hallin ja tämän RocketWerkzin uusi projekti.

Pelin 1.0 versio tulee olemaan saatavilla Steam -palvelusta 10% alennuksella kahden viikon ajan julkaisusta eteenpäin. Julkaisun jälkeen peli tulee saamaan seitsemän beta-viikonloppua, jolloin peliin saadaan uusia ominaisuuksia sekä bugikorjauksia.

Pelin piti alunperin olla ilmaispelattava, mutta sittemmin siihen on tehty paljon muutoksia. Pelattavaa tulee olemaan julkaisun yhteydessä 64 neliökilometrin verran sekä 35 tehtävän verran. Tehtävien pituudet vaihtelevat päivistä viikkoihin.

Pelissä pelaaja joutuu selviytymään muukalaisplaneetalla rakentaen ja keräten resursseja. Tehtävään on ainoastaan rajallinen aika joka saattaa vaihdella pelin ajassa puolesta tunnista useampaan päivään. Ennen ajan loppumista sinun täytyy ehtiä kohtaamispaikalle. Mikäli et ehdi, menetät kaiken. Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa co-op tilassa.

ilmestyy :lle joulukuun 3. päivä.

Kommentoi