Tulevan The Batman -elokuvan Arvuuttaja-hahmon ulkonäkö esillä tuoreissa Mountain Dewin etiketeissä Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan The Batman -elokuvan Arvuuttaja-hahmon ulkonäkö esillä tuoreissa Mountain Dewin etiketeissä

Robert Pattinsonin tähdittämän uuden  -elokuvan oli määrä ilmestyä tänä vuonna, mutta valitettavasti julkaisua on kuitenkin jouduttu siirtämään maaliskuulle 2022. Viivästymisen syynä on luonnollisesti koronavirus, joka on laittanut monien projektien aikataulut uusiksi.

Nyt Best Products on sosiaalisessa mediassa bongannut elokuvassa esiintyvän Arvuuttajan ulkonäön. Vuoto tapahtui nykyään hieman harvinaisemmalla tavalla, virvoitusjuomaetiketistä.

-virvoitusjuomabrändin tuleva uusi tuote on nimeltään ”Riddler's Brew”, ja sen etiketissä nähdään Arvuuttajan käyttämä asu sekä hahmon tavaramerkki eli kysymysmerkki. Vaikka Arvuuttaja rinnastetaan yleensä kirkkaan vihreään väriin, on etiketissä nähtävissä vain suhteellisen vähän vihreää. On kuitenkin mahdollista, että asu on itse elokuvassa enemmän tummanvihreä.

Vaikka netissä onkin kuva pullosta, ei juoman maku kuitenkaan ole poikkeuksellisesti vielä tiedossa.

-elokuvan käsikirjoittajina ovat toimineet ohjaaja Matt Reeves (War for the Planet of the Apes, Cloverfield) sekä Peter Craig (The Hunger Games: Mockingjay).

Tälle pääaikajanalle tuleva Arkham Asylum sarja tulee sijoittumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Tälle pääaikajanalle tuleva Arkham Asylum sarja tulee sijoittumaan

The Batman

Studiosin toinen toimitusjohtaja James Gunn on vahvistanut, että tuleva nimeämätön Arkham Asylum -sarja sijoittuu :n pääaikajanalle, vaikka – Part 2 ja spin-off -sarjat sijoittuvat DC:n Elseworlds-universumiin.

Gunn teki paljastuksen vastatessaan fanin kysymykseen sosiaalisen median sovelluksessa . Kun häneltä kysyttiin, työskenteleekö The Batmanin ohjaaja muiden Batverse-projektien parissa kuin The Batman 2:n, The Penguinin ja Arkhamin, Gunn selvensi, että Arkham tulee olemaan osa DCU:ta, kun taas Reeves jatkaa tarinoiden tuottamista The Batman -universumissaan.

Tämä ilmoitus on merkittävä, sillä Arkham-sarjan oli alun perin tarkoitus olla esiasteinen spin-off The Batmanille, joka on olemassa DCU:n ulkopuolella. Sarjan painopiste on kuitenkin siirtynyt Arkham Asylumissa tapahtuviin kauhuihin, joten näyttää siltä, että sarja on kehittynyt niin, että se sopii laajempaan DCU:n jatkumoon.

Gunn mainitsi myös, että päätös Arkhamin liittämisestä osaksi DCU:ta tehtiin hänen toimiessaan toisena toimitusjohtajana, ja että se oli yksi ensimmäisiä ehdotuksia, jotka hän ja hänen toinen toimitusjohtajansa Peter Safran saivat, kun he astuivat uusiin tehtäviinsä.

Tämä uutinen tulee sen jälkeen, kun Gunn oli aiemmin käsitellyt, miksi Robert Pattinsonin Batman ei ole osa DCU:ta, ja todennut, että se oli Matt Reevesin valinta pitää Batman-universumi erillään, mitä studio kunnioittaa.

Arkhamin liittyessä DCU:hun fanit voivat odottaa näkevänsä entistä enemmän yhteyksiä eri DC-projektien välillä, mikä mahdollisesti tasoittaa tietä tuleville ristikkäisille elokuville

Dwayne Johnsonin tähdittämä Black Adam käynnistää tuotantonsa tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Dwayne Johnsonin tähdittämä Black Adam käynnistää tuotantonsa tällä viikolla

on käynyt läpi pitkän tien päätyäkseen supersankarielokuvien pariin, mutta viimein näyttelijä nähdään tositoimissa, kun -elokuva aloittaa produktionsa tällä viikolla. Tiedon paljasti näyttelijä itse esitellessään treenattua fysiikkaansa sosiaalisessa mediassa.

Jo vuoden ajan entinen painija on jakanut päivityksiä matkaltaan kohti DC -pahiksen roolia, kun näyttelijän virallinen treenikausi alkoi tammikuussa 2020. Treenit ovat tuottaneet tulosta ja Johnson on viimein valmis astumaan Black Adamin asuun. Näyttelijän miljoonat fanit odottavat elokuvaa kuumeisesti ja onkin kiinnostavaa nähdä miten mies asettuu hahmon saappaisiin sekä onko elokuvasta tulossa mahdollinen hitti Warner Bros. -yhtiölle Shazamin tapaan.

Dwayne Johnson oli alunperin tarkoitus nähdä roolissa jo elokuvassa Shazam, mutta myöhemmin ilmoitettiin että hahmo esiteltäisiin täysin omassa elokuvassaan. Alkuperäinen aikataulu elokuvan kuvauksien suhteen oli elokuussa 2020, mutta koronapandemian vuoksi tuotantoa jouduttiin siirtämään. Aiemmin Warner Bros. Ilmoitti, että elokuvan tuotanto siirretään vuodelle 2021. Alkuperäisten huhujen mukaan kuvausten oli tarkoitus alkaa huhtikuussa ja nyt Johnsonin päivitys vahvistaa asian.

Black Adam saa ensi-iltansa 29. heinäkuuta 2022.