Tulevan The Outer Worlds -pelin taistelumekaniikkaa avataan uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan The Outer Worlds -pelin taistelumekaniikkaa avataan uudella videolla

The Outer Worlds

Tänä vuonna ilmestyvä toimintaroolipeli on saanut uuden videon jolla avataan pelin taistelumekaniikkaa. Peli on Obsidian Entertainmentin kehittämä ja julkaisijana toimii Take-Two Interactiven alaisuudessa oleva . Obisidian ja kyseisen pelin kehittäjät ovat tuttuja muun muassa ja -peleistä.

Videolla avataan monia eri tapoja lähestyä taisteluita. Pelissä voi myös hidastaa aikaa, jonka aikana voi hengähtää, ladata tai vaihtaa aseita. Video paljastaa myös erityyppisiä aseita joita pelissä on – saatavilla on perus sarjatuliaseista laseraseisiin ja lähitaisteluaseita aina lapiosta moukareihin ja jonkinsorttista plasmaa tihkuaviin viikatteisiin.

Hektisten taisteluiden sijaan peli turvautuu taktisempaan roolipelimäiseen lähistymiseen taisteluissaan. Pelaajalla on kuitenkin laaja valikoima eri lähestymistapoja taisteluihin.

The Outer Worlds ilmestyy tänä vuonna ja -konsoleille sekä :lle.

Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri

Assassin's Creed Mirage

Tällä viikolla ilmestyvä Assassin's Creed Mirage on täysin itsenäinen tarina, jota voi pelata ilman, että on kokenut aiempia pelisarjan pelejä. Peli on kuitenkin täysiverinen Assassin's Creed -pelisarjan tuorein osa, joten mikäli uudet pelaajat haluavat ymmärtää kokonaisuuden ja pelisarjan aikajanan täysin, kannattaa katsoa tuorein esittelyvideo osoitteessa.

800-luvun Bagdadiin sijoittuva toiminnallinen salamurhaajaseikkailu Assassin's Creed Mirage vie pelaajan keskelle dramaattisia tapahtumia. Kulissien takana tapahtuu suuria asioita ja salamurhaajien järjestö joutuu jälleen kerran likaamaan kätensä paremman maailman nimissä. Tarkoitus pyhittää keinot, sanotaan, ja näin on myös tällä kertaa, kun ahneiden tahojen valtataistelut uhmaavat maailman herkkää tasapainoa. Peli esittelee aiemmasta osasta tutun Basim-hahmon pelin keskushahmona.

Assassin's Creed Mirage ilmestyy 5. lokakuuta - ja , ja S sekä -konsoleille, että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.