Tulevan The Outer Worlds -pelin taistelumekaniikkaa avataan uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan The Outer Worlds -pelin taistelumekaniikkaa avataan uudella videolla

The Outer Worlds

Tänä vuonna ilmestyvä toimintaroolipeli on saanut uuden videon jolla avataan pelin taistelumekaniikkaa. Peli on Entertainmentin kehittämä ja julkaisijana toimii Take-Two Interactiven alaisuudessa oleva Private Division. Obisidian ja kyseisen pelin kehittäjät ovat tuttuja muun muassa ja Nights 2 -peleistä.

Videolla avataan monia eri tapoja lähestyä taisteluita. Pelissä voi myös hidastaa aikaa, jonka aikana voi hengähtää, ladata tai vaihtaa aseita. Video paljastaa myös erityyppisiä aseita joita pelissä on – saatavilla on perus sarjatuliaseista laseraseisiin ja lähitaisteluaseita aina lapiosta moukareihin ja jonkinsorttista plasmaa tihkuaviin viikatteisiin.

Hektisten taisteluiden sijaan peli turvautuu taktisempaan roolipelimäiseen lähistymiseen taisteluissaan. Pelaajalla on kuitenkin laaja valikoima eri lähestymistapoja taisteluihin.

ilmestyy tänä vuonna 4 ja One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi