Tulevasta Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopelistä saatiin puolituntinen esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopelistä saatiin puolituntinen esittelyvideo

Test Drive Unliimited Solar Crown

Unlimited Solar Crown -autopelissä on upeita huippuautoja arvostetuimmilta valmistajilta. Mukana ovat muun muassa Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo. Pelaaja joutuu kuitenkin ahkeroimaan niiden eteen.

Nämä luksusautot eivät ole vain menopelejä, joilla siirrytään paikasta A paikkaan B. Ne edustavat pelaajan kunnianhimoa ja palkitsevat omistautumisen peliin. Muokkaus- ja tyylivaihtoehdot eivät rajoitu vain autoihin. Pelaaja voi hioa tyyliään tehdäkseen vaikutuksen muihin, erottuakseen joukosta ja puolustaakseen omaa klaaniaan.

Jo 1980-luvun lopulla alkunsa saanut pelisarja on kulkenut pitkän matkan hulppeiden urheiluautojen ja upeiden tieosuuksien myötä. Test Drive -pelisarjasta onkin kasvanut silkan sukupolvikokemuksen sijasta sukupolvia yhdistävä käsite, jonka parissa miljoonat pelaajat ovat nauttineet vauhdikkaista tilanteista, hurjista takaa-ajoista ja ennen kaikkea autoilun nautinnosta. tuo myös pelisarjan ensimmäistä kertaa uudelle vuosikymmenelle ja uusien pelikonsoleiden sukupolvelle.

Pelisarjalle ja sen Unlimited-tyylille uskollisesti Test Drive Unlimited Solar Crown vie pelaajan Hongkongin saarelle, joka on mallinnettu tarkasti pelimaailman tarpeisiin. Luvassa on vauhdikkaita kilpailuja yksin- tai moninpelissä, upeita ajomaisemia, kattava määrä toinen toistaan vaikuttavampia urheiluautoja ja maineessa paistattelua. Samalla pelaaja pääsee maistamaan virtuaalista luksuselämää upeassa saarimiljöössä, jossa kasinovalot luovat tunnelmaa kuvankauniissa maisemissa.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy alkuvuonna 2024 sekä ja sekä S -pelikonsoleille että :lle.

Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Towaga: Among Shadows

Sunnyside Gamesin kehittämä ja Noodlecaken julkaisema toimintapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Towaga: Among Shadows on tyylikäs 2D-räiskintäpeli, jossa pelaaja omaksuu valon mestarin roolin. Matkaa lumotun maan halki ja taistele raivoisten olentojen laumoja vastaan käyttäen voimakkaita loitsujasi.

Peli tarjoaa yli 70 ainutlaatuista kenttää, joilla pelaaja voi hioa taitojaan ja avata uusia varusteita. Neljä erilaista pelitilaa pitävät kokemuksen monipuolisena. Samalla kun kukistat pahuuden voimia, paljastuu Az'Kalarin salaperäinen menneisyys kerättämiesi esineiden kautta.

Towagan visuaalinen ilme on animaatioelokuvien inspiroima ja mukaansatempaava ääniraita luo eeppisen tunnelman taisteluihin. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.