Tulevasta Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopelistä saatiin uusi traileri

Test Drive Unliimited Solar Crown

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema -autopeli tarjoaa MMO-henkisen ajopelikokemuksen Hong Kongin saarella.

on legendaarinen ajopelisarja, joka sai alkunsa jo 1980-luvulla. Vaikka sarjan pelimuodot ja -tyyli ovat alkuvuosista muuttuneet reilustikin, on pelin keskiössä yhä vapaan ajamisen tunne ja nopeat autot. Test Drive: Solar Crown tarjoaa ajamisen riemua ja urheiluautojen ilosanomaa ensimmäistä kertaa MMO-muodossa eli massiivisen moninpelattavan verkkopelikokemuksen tavoin. Tämän ansiosta peli on entistäkin laajempi ja monipuolisempi, mahdollistaen näin lukemattomia eri tapoja nauttia pelimaailman baanoista ja teistä Hong Kongin kaupunkia mallintavassa ympäristössä.

Koska Test Drive: Solar Crown tarjoaa paljon tekemistä ja erilaisia vaihtoehtoja ajamiseen, se myös sopii hyvin monenlaisille virtuaalikuljettajille. Osalle peli on rentouttavaa itsenäistä ajamista ja maisemista nauttimista nopean urheilukaaran ratin takana. Toisille peli on jännittävää keskinäistä kisailua muiden pelaajien kanssa. Kaikkea tätä yhdistää upea ja avoin pelimaailma täynnä ajettavaa ja keskinäistä kisattavaa.

Pelin kisamuotoina ovat erilaiset rata-ajot, pikaiset sprintit, aikahaasteet ja monenlaiset verkkokilpailut. Lisäksi pelaajat voivat haastaa toisiaan spontaaneilla pikahaasteilla, jotka asettavat kilpakumppanit kisaamaan paremmuudesta tavallisilla teillä ja kisareiteillä. Mikäli haastettu pelaaja hyväksyy ajohaasteen, kisan päätösetappi luodaan pelikartalle satunnaisesti. Lisäjännitystä tällaiseen kisaan tulee siitä, että osallistujien pitää sijoittaa voittopottiin virtuaalista solar-rahaa. Kun luvassa on muutakin kuin voittajan kunniaa, on kilpaa ajaminen entistäkin kiehtovampaa.

Tosikisaajan osaaminen ei rajoitu vain ajoneuvon hallintaan ja pelikartan tuntemiseen, sillä omia ajokkejaan pääsee myös tuunaamaan monipuolisesti. Pelikartan jokaisessa kaupunginosassa on työpaja, jossa omaa kilpuriaan voi viritellä monin eri tavoin. Suorituskyvyn ohella autoa voi tuunata myös ulkoisten ominaisuuksien osalta. Samalla nämä automekaanikkojen pajat toimivat myös sosiaalisina tapahtumapaikkoina, joissa pelaajat voivat helposti olla vuorovaikutuksissa keskenään. Samalla on myös helppo ottaa vaikutteita muilta kuljettajilta oman kisarassin virittelyyn.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy alkuvuodesta 2024 ja sekä S -pelikonsoleille, että :lle.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.