Tulevasta The Division: Heartland -pelistä vuoti 20-minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta The Division: Heartland -pelistä vuoti 20-minuuttinen pelivideo

The Division: Heartland

Ubisoftin tulevasta ilmaispelattavasta The Division: Heartland -pelistä on vuotanut 20-minuuttinen pelivideo.

Video on peräisin pelin suljetusta beta-testistä ja sen vuotanut henkilö tulee todennäköisesti saamaan sanktioita. Alkuperäinen video vuodettiin Vimeo -palveluun, josta se on sittemmin poistettu. Videoi ehti kuitenkin leviämään kulovalkean lailla verkossa.

Toistaiseksi videoilla nähdään ainoastaan pätkivää ja huonolaatuista materiaalia, eikä niistä vielä käy ilmi millainen lopullinen peli tulee olemaan. Videoilla kuitenkin nähdään pelisarjalla ominaisia ympäristöjä ja kolmannen persoonan kuvakulman.

The Division: Heartland on Entertainmentin kehittämä ja se on täysin uusi tarina pelisarjassa. Pelin myös luvataan tarjoavan täysin uudenlaisen pelikokemuksen.

The Division: Heartland ilmestyy alustavasti vuosien 2021 ja 2022 välillä :lle ja konsoleille. Ubisoft on myös kehittämässä ensimmäistä The Division -mobiilipeliä, jonka on määrä ilmestyä myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker Kommentit pois päältä artikkelissa Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker

Meet Your Maker

Dead By Daylight -pelin kehittäjä on julkaisemassa uutta scifiaiheista Meet Your Maker -peliä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tukikohtien rakentaminen, niiden puolustaminen ja niihin hyökkääminen. Peli on kuin tornipuolustusta, mutta ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

Pelissä Maapallo on tekemässä kuolemaa ja pelaajat omaksuvat Custodianin roolin puolustaakseen arvokasta geneettistä materiaalia. Materiaalilla kehitetään menetelmää, jolla ihmiskunnan rippeet saataisiin takaisin eloon.

Pelaajat voivat varustaa tukikohtansa erilaisten palikoiden avulla, joihin kuuluvat erilaisia ansoja. Tukikohtiin voi myös asettaa erilaisia vartijoita. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan yrittämällä päihittää toistensa tukikohdat.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa toisen lisäosansa nimeltään Children of the Worm elokuun 30. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uuden kampanjan, joka vie pelaajat ennennäkemättömän vihollisen äärelle. Taisteluun avuksi pelaajat saavat uuden ”Prophet” Dan -pelihahmon. Mukana on myös 8 uutta hahmoskiniä, 12 uutta aseskiniä, uusia aseita, lisävarusteita sekä kortteja.

Children of the Worm on jatkoa pelin ensimmäiselle Tunnels of Terror -lisäosalle, joka ilmestyi huhtikuussa.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi