Tummaa puuta, aarteita ja juhla-aterioita – Valheimin Hearth & Home päivitys sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Tummaa puuta, aarteita ja juhla-aterioita – Valheimin Hearth & Home päivitys sai uuden trailerin

Valheim

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio ovat julkaisemassa uuden lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä. Hearth & Home ilmestyy suosittuun peliin vihdoin syyskuun 16. päivä. Voit katsoa uuden animoidun trailerin alta.

Pelin ensimmäinen virallinen lisäosa tuo mukanaan mm. parempia kokkausominaisuuksia maustehyllyineen, pannuineen ja patoineen. Saatavilla on myös uusia reseptejä, jotka parantavat energiaa ja staminaa.

Luvassa on myös aarrearkku, jonka viikinkipelaajat voivat rakentaa säilyttääkseen kultavarastojaan. Saatavilla tulee olemaan myös uutta tummaa puuta rakennusmateriaaliksi.

on parhaillaan saatavilla :lle, :lle ja Linuxille Early Accessin kautta.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia PlayStation 5 -konsolin :n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä ja One -konsoleille.

Kommentoi