Turbomiehet ovat taas loppu kaupoista! – mutta ei hätää, Disney+ -palvelun joulusisältö tarjoaa lohduketta tuleville pyhille Kommentit pois päältä artikkelissa Turbomiehet ovat taas loppu kaupoista! – mutta ei hätää, Disney+ -palvelun joulusisältö tarjoaa lohduketta tuleville pyhille

on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Palvelu on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kaikenikäisille katsojille.

Juuri tulleiden tietojen mukaan Nakatomi Plazalta on taas kuultu laukauksia ja joulun hittilelu Turbomies on jälleen loppuunmyyty kaikkialta, mutta eipä hätäillä! Tässä tulee lohdukkeeksi koonti Disney+ -palvelun joulusisällöistä:

Disney+ -palvelussa on satoja jouluteemaisia nimikkeitä koko perheelle, jotka ovat nyt helposti löydettävissä etusivulla tarjottavasta Kaikilta meiltä kaikille teille -kokoelmasta.

Palvelussa voi katsoa tuttuja jouluklassikkoja, kuten kaikki -elokuvat, , , Joulu Manhattanilla (Miracle on 34th street) sekä kehuttu .

Kokoelmaan kuuluu myös Mutta mitä tapahtui joulupukille -elokuvat ja vastikään julkaistu Mutta mitä tapahtui joulupukeille -sarjan 2. kausi. Lisäksi mainittakoon, että Samu-Sirkan joulutervehdys esitetään MTV3-kanavalla jouluaattona kello 19.10 ja joulupäivänä klo 8.25. Samu Sirkan joulutervehdyksen katkelmista tutut klassikot löytävät kaikki Disney+ -palvelusta.

Verta ja väkivaltaa ei tulla kaitsamaan Disney+:n tulevassa Marvel Zombies-sarjassa Kommentit pois päältä artikkelissa Verta ja väkivaltaa ei tulla kaitsamaan Disney+:n tulevassa Marvel Zombies-sarjassa

Marvelin What If…? -sarjassa esiteltiin vaihtoehtoisia versioita Marvel-universumista, ja yksi näistä oli zombiversio. Tämän perusteella Marvel on nyt tuonut markkinoille oman Marvel Zombie -spinoff-sarjan.

Zombeja esiintyi What If…? -sarjan ensimmäisen kauden viidennessä jaksossa. Sarjassa seurattiin sankareiden ja pahisten kauhistuttavia ja verisiä kohtaloita, minkä vuoksi sille myönnettiin poikkeuksellinen MA-TV-ikäraja, mikä tarkoittaa aikuisille suunnattua sisältöä.

Ohjaaja Bryan Andrews kertoo, että -sarjasta tulee erittäin rankkaa ja väkivaltaista sisältöä, mutta siinä on myös huumoria ja muita elementtejä. Sarjassa nähdään paljon toimintaa, tunteita ja draamaa, ja se tarjoaa monipuolisen katselukokemuksen.

Marvel Zombies nähdään Disney Plussassa tulevaisuudessa, ja se odotetaan tarjoavan katsojilleen unohtumattomia ja jännittäviä hetkiä Marvel-universumin zombiversiossa.

Marvelin odotettu X-Men -animaatiosarja sai ensimmäisen trailerin, josta ei ysärihenkeä puutu! Kommentit pois päältä artikkelissa Marvelin odotettu X-Men -animaatiosarja sai ensimmäisen trailerin, josta ei ysärihenkeä puutu!

Marvel Animationin '97 -sarjan traileri ja teaser-juliste on nyt julkaistu. Tämä täysin uusi animaatiosarja, joka sisältää 10 jaksoa, saapuu -palveluun 20. maaliskuuta.

X-Men '97 palaa 1990-luvun ikoniseen aikakauteen, kun X-Menit joutuvat kohtaamaan vaarallisen ja odottamattoman uuden tulevaisuuden.

Äänirooleissa kuullaan muun muassa Ray Chasea, Jennifer Halea, ja Alison Sealy-Smithiä. Sarjan pääkäsikirjoittajana toimii Beau DeMayo, ja jaksojen ohjaajina ovat Jake Castorena, Chase Conley ja Emi Yonemura. Sarjan musiikista vastaavat The Newton Brothers, ja tuottajina toimivat Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso ja DeMayo.