Turtle Beach esittely ensimmäisen mobiilipeliohjaimensa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach esittely ensimmäisen mobiilipeliohjaimensa

Turtle Beach Recon Cloud

Turtle Beach on julkistanut ensimmäisen Recon Cloud Hybrid Controller -mobiilipeliohjaimensa.

Designed for Xbox Recon Cloud Hybrid Controller on suunniteltu ja kehitetty saman tiimin toimesta, joka on toiminut Turtle Beachin palkittujen Recon Controller-, REACT-R Controller- ja VelocityOne Flight -tuotteiden takana, ja se on tarkoitettu yhteensopivilla Android-laitteilla, Xboxilla ja PC:llä pelaaville mobiilipelaajille.

Siinä on yli 30 tunnin akunkesto ja nopea, pelaa ja lataa -ominaisuus, joka mahdollistaa pelaamisen koko päivän liikkeellä ollessasi. Kun mobiilipelaajat palaavat kotiin ja yhdistävät Recon Cloud -ohjaimen Xbox Series X ja S:ään, Xbox Oneen tai PC:lle 10 metrin pituisella punotulla USB-kaapelilla, he saavat käyttöönsä joukon eksklusiivisia, peliä muuttavia Turtle Beachin ääniominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing, mukautetut ääniasetukset ja paljon muuta, mikä takaa täydellisen äänentoistoedun.

”Konsoli- ja PC-peliohjainten ensimmäisen aallon reaktiot ovat olleet erittäin myönteisiä, ja nyt laajennamme edelleen toimintaamme näillä markkinoilla tarjotaksemme mobiilipelaajille samat tinkimättömät, palkitut ohjaimet. Recon Cloud on ensimmäinen tänä vuonna lanseerattavista laajennetuista mobiiliohjaimistamme, ja lisää uusia :lle ja muille konsoleille suunniteltuja tuotteita on tulossa pian.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Recon Cloud -hybridiohjaimessa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet Xboxin ja PC:n mobiilipelaajille. Pelaajat voivat pelata pidempään ja täysin mukavasti Recon Cloudin ergonomisen muodon ja jäähdyttävien kahvojen ansiosta. Recon Cloudin säädettävä puhelinklipsi kiinnittyy turvallisesti kaikkiin yhteensopiviin Android-puhelimiin – lähes minkä tahansa kokoisiin puhelimiin, jopa kotelossaan – ohjaimen yläpuolelle, ja kun klipsi irrotetaan, se muuntuu pöytätelineeksi.

Se ei tietenkään olisi Turtle Beachin ohjain ilman tuotemerkin ainutlaatuisia sisäänrakennettuja ääniominaisuuksia. Kun Recon Cloud liitetään Xbox Series X|S:ään, Xbox Oneen ja Windows-tietokoneisiin langallisessa tilassa, lisäominaisuudet, kuten Superhuman Hearing, jolla kuulet vihollispelaajat ennen kuin he näkevät sinut, EQ Presets -asetukset äänen mukauttamiseksi, Game & Balance -säätimet juuri oikean miksauksen löytämiseksi ja Mic Monitoring, jolla varmistetaan, ettei muille enää huudeta – astuvat kaikki peliin.

Recon Cloud Controller -ohjaimen ominaisuuksien täydellinen luettelo sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Suunniteltu Xboxille & pilvipelaamiseen: Varustettu irrotettavalla 3 metrin pituisella punotulla kaapelilla, jota voit käyttää langallisessa tilassa Xbox Series X|S:n, Xbox Onen ja Windows-tietokoneiden kanssa, tai kääntämällä tulokytkintä voit pelata langattomasti Android 8.0+ -laitteilla ja Windows-tietokoneilla.
 • Pitkäkestoinen langaton akku: Pelaa mobiilipelejä päiväkausia 30 tuntia kestävän ladattavan akun ansiosta, ja ohjain latautuu kokonaan vain 2,5 tunnissa.
 • Maksuton Xbox Game Pass Ultimate: Yhden kuukauden ilmainen Xbox Game Pass Ultimate -tilaus antaa pääsyn laajaan pelikirjastoon.
 • Rakennettu pilvipelaamiseen: Mene Xbox Game Pass -kirjastoa pidemmälle mobiililla ja pelaa ohjainta tukevia pelejä GeForce Now-, Stadia-, Link- ja muissa palveluissa.
 • Responsiiviset ohjaintoiminnot: Pelaa luottavaisesti kuvioiduilla liipaisimilla ja painikkeilla, tarkalla 8-suuntaisella D-padilla ja sulavalla peukalo-ohjaimella.
 • Ergonomiset jäähdytyskahvat: Mikrojäähdytyskanavat ja mukava muoto pitävät kädet viileinä sekä kuivina ja vähentävät väsymystä pitkissä pelisessioissa.
 • Pro-Aim-tarkennustila: Toinen kahdesta muokattavasta painikkeesta, Pro-Aim, säätää peukalon herkkyyttä ja parantaa tarkkuutta pitkien etäisyyksien päästä.
 • Kaksi muokattavaa pikatoimintopainiketta: Mukauta pelikokemustasi kahdella muokattavalla painikkeella, jotka mahdollistavat jopa neljä erilaista vaihdettavaa profiilia.
 • Superhuman Hearing: Turtle Beachin ainutlaatuinen Superhuman Hearing -ääniasetus antaa pelaajille mahdollisuuden kuulla jokaisen yksityiskohdan, jotta he saavat parhaan mahdollisen pelien äänentoiston. • Turtle Beachin tunnusomaiset esiasetukset: Mukauta pelin ääntä neljällä äänen EQ-esiasetuksella: Signature Sound, Bass Boost, Bass & Treble Boost ja Vocal Boost.
 • Immersiivinen tärinäpalaute: Kahdet kahvojen ja liipaisimien tärinämoottorit tarjoavat parannetun palautteen ultrarealistista next-gen-pelaamista varten. • 3.5mm -kuulokeliitäntä: Hyödynnä hyväksi havaittuja Turtle Beachin äänentoiston parannuksia kytkemällä mikä tahansa 3,5 mm:n kuuloke.
 • Mikin monitorointi: Kuuntele ja säädä oman äänesi äänenvoimakkuutta, jotta vältät huutamisen keskustelun aikana.
 • Peli & Mix: Kätevästi sijoitetut peli- ja chat-miksausohjaimet.

Recon Cloud -hybridiohjain on ennakkotilattavissa tänään valmistajan verkkosivuilta sekä osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 105,99 € hintaan, ja se julkaistaan 16. lokakuuta 2022.

Kommentoi

Roccat julkaisi optisen Vulcan II MAX -näppäimistön ja langattomat Syn MAX Air -kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi optisen Vulcan II MAX -näppäimistön ja langattomat Syn MAX Air -kuulokkeet

Roccat Vulcan II Max

Turtle Beachin PC-pelaamisen keskittyvä oheislaitemerkki on julkaissut täysin uuden Vulcan II Max -näppäimistön sekä Max Air -kuulokkeet.

Roccatin palkittu Vulcan-muotoilu on ihastuttanut faneja malliston debyytistä lähtien, ja upea Vulcan II Max määrittelee luokkansa uudelleen. Vulcan II Maxissa on Roccatin naurettavan nopeat TITAN II -optiset kytkimet ja maailman ensimmäiset Dual LED Smart Keys -näppäimet, ja se yhdistää suorituskyvyn ja toiminnallisuuden aivan omanlaiseensa ulkoasuun, ja se on varmasti minkä tahansa työpöydän pelikokoonpanon kruununjalokivi.

Tänään esiteltiin myös Roccatin lippulaiva Max Air – PC-pelikuulokkeet, jotka ovat brändin kuulokemalliston kärjessä sen uutena langattomana premium-tuotteena. Syn Max Air hyödyntää Turtle Beachin vuosikymmenten palkittua äänitekniikan kokemusta ja tarjoaa upeaa Waves 3D -surroundääntä tehokkaiden 50 mm:n Nanoclear™-kaiuttimien kautta sekä eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing®, kilpailuedun saavuttamiseksi. Läpikuultavat korvakupit tuovat esiin RGB-valaistuksen ennennäkemättömällä tavalla, ja Syn Max Air yhdistää Roccatin tunnusomaisen tyylin langattomaan vapauteen ja pikalataavaan telakointiasemaan.

Vulcan II Max ja Max Air ovat ennakkotilattavissa tänään valmistajan sivuilta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä maailmanlaajuisesti, ja niiden suositushinnat ovat vastaavasti 241,99 euroa ja 261,99 euroa. Vulcan II Max lanseerataan 17. lokakuuta 2022 ja Max Air tulee saataville viikkoa aikaisemmin 10. lokakuuta 2022.

”Roccatin uusi Max-mallisto osoittaa sitoutumisemme markkinoiden parhaiden PC-pelioheislaitteiden luomiseen ilman kompromisseja. Vulcan II Max on kaikkien aikojen suosituimman näppäimistömme evoluutio ja mahdollisesti kaikkien aikojen kaunein näppäimistö, ja Max Air yhdistää Roccatin ja Turtle Beachin johtavien teknologioiden parhaat puolet ja tarjoaa ensiluokkaisen peliäänen tyylikkäässä muotoilussamme. Molemmissa tuotteissa on hämmästyttävä RGB-valaistus, jota et löydä mistään muualta.”

sanoo René Korte, Roccatin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja

Vulcan II Max

Kaikkien aikojen kaunein näppäimistö on saapunut. PC-pelaajan työpöydän kruununjalokivi, Vulcan II Max PC-pelinäppäimistö herättää varmasti huomiota tyylikkäillä linjoillaan, alumiinilevyllään ja loistavasti valaistulla läpikuultavalla kämmentuella. Vulcan II Max -näppäimistössä on Roccatin yksinoikeudella valmistetut TITAN II -optomekaaniset kytkimet, joissa on pehmeä mekaaninen tuntuma, erittäin nopea toiminta ja uskomaton kestävyys 100 miljoonan napsautuksen elinkaarella – ja jotka tarjoavat kilpailuetua peli peliltä. Naurettavan nopean toimintanopeuden ja suorituskyvyn lisäksi Roccatin uudet TITAN II -kytkimet ovat yhteensopivia monien kolmansien osapuolten ristiin kiinnitettävien näppäinhattujen kanssa, jotta niiden ulkoasua voidaan mukauttaa entisestään.

Roccatin Vulcan II Max on myös maailman toinen pelinäppäimistö, joka esittelee Dual-LED Smart Keys -näppäimet, ja sitä edeltää vain sen Vulcan II Mini -sisarus. Vulcan II Max -näppäimistössä on 24 monitoimiälynäppäintä, joissa on oma toinen LED, joka ilmaisee, kun toissijaiset toiminnot ovat aktiivisia. Lisäksi PC-pelaajat voivat käyttää Roccatin Easy-Shift[+] -näppäinten kopiointiteknologiaa toissijaisen toiminnon avaamiseksi, joka voidaan ohjelmoida lähes rajattomiin vaihtoehtoihin. 4 Mt:n sisäisen tallennustilan ansiosta PC-pelaajat voivat ottaa RGB-valaistusnäytöksensä ja -asetuksensa mukaan tien päälle tallentamalla jopa neljä profiilia mukautettua valaistusta, näppäinten uudelleenasettelua ja muuta suoraan Vulcan II Maxiin.

Myös fanien suosimat Vulcan-elementit palaavat, kuten anodisoitu alumiinilevy, joka takaa kestävän rakenteellisen eheyden, ja omat mediasäätimet. Täysin uusi pehmeä, läpikuultava kämmentuki luo pohjan Roccatin AIMO-valaistusteknologialle. AIMO tuottaa eloisat RGB-valonäytöt heti laatikosta ja synkronoituu muiden yhteensopivien AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden kanssa, jotta syntyy mukaansatempaava valaistusnäytös.

-fanit voivat yhdistää Vulcan II Max -näppäimistön Roccatin huippuluokan langattoman Kone XP Air -hiiren ja täysin uuden langattoman Max Air -hiiren kanssa, jotta RGB-valaistusasetus olisi täydellinen. Kaikki kolme ovat AIMO-yhteensopivia, ja ne luovat kiehtovan RGB-valaistuskokemuksen, joka on synkronoitu kaikkiin kolmeen oheislaitteeseen.

Max Air

Roccatin Syn Max Air -kuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen langattoman 3D-äänikokemuksen, joka sopii pelaajille ja striimaajille, jotka rakastavat laadukasta peliääntä ja ainutlaatuista RGB-tyyliä. Syn Max Airin ensiluokkainen ääni on pelikuulokkeiden valmistaja Turtle Beachin suunnittelema, ja se sisältää myydyimmän tuotemerkin eksklusiivisia, patentoituja teknologioita ja ominaisuuksia.

Syn Max Airin suuret ja tehokkaat 50 mm:n Nanoclear™-kaiuttimet tuottavat mukaansatempaavan Waves 3D-äänen, ja kristallinkirkas keskustelu tulee Syn Max Airin ainutlaatuisen TruSpeak™-mikrofonin kautta – ainoana mikrofonina luokassaan, joka tarjoaa melunvaimennuksen, mykistystoiminnon tai mahdollisuuden poistaa mikrofoni kokonaan, mikä on hyvä ominaisuus striimaajille. Syn Max Air sisältää useita ääniasetuksia sekä Turtle Beachin eksklusiivisen ja patentoidun Superhuman Hearing® -ääniasetuksen, joka tehostaa kriittisiä peliääniä kilpailuetua varten. Lisämukavuutta Syn Max Airissa tuovat Turtle Beachin yksinoikeudella valmistetut ProSpecs™ silmälasiystävälliset ja jäähdyttävät geelillä täytetyt memory foam -korvatyynyt.

Syn Max Air on suunniteltu tarjoamaan pelaajille kaikki mahdolliset mukavuudet, ja siihen on lisätty RGB-pikalataus-telakka, jossa vain 15 minuutin lataus antaa kolme tuntia peliaikaa, sekä ensiluokkaiset alumiinijalat, jotka lisäävät kestävyyttä, Bluetooth® 5.1 ja langaton kaksoistoiminto, joka mahdollistaa yhteyden useampaan laitteeseen, sekä jopa 16 tunnin akunkesto.

Roccatille ominainen tyylikäs, RGB-vaikutteinen muotoilu erottuu Syn Max Airissa. Jopa 16,8 miljoonan värin RGB-valaistus näkyy sekä kuulokkeiden läpikuultavissa Bionic Shell -korvakupeissa että telakointiasemassa, ja valaistus voidaan synkronoida muiden AIMO-yhteensopivien laitteiden kanssa Roccatin vankalla Swarm-ohjelmistolla. Roccatin Stellar Wireless -tekniikka hallitsee Syn Max Airin signaalin voimakkuutta ja akun kulutusta optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi, ja kahden langattoman yhteyden ansiosta PC-pelaajat voivat myös keskustella Discordissa, vastata puheluihin ja kuunnella musiikkia Bluetoothin kautta pelaamisen aikana.

Syn Max Air sisältää myös intuitiiviset kuulokkeiden audiosäätimet, joiden avulla ääntä on helppo säätää lennossa ja jota voi mukauttaa mukana toimitetulla Swarm-ohjelmistolla. Syn Max Air on vankka mutta kevyt langaton PC-pelikuuloke, joka painaa 326 g. Korvakupit myös taittuvat litteiksi, kun on tauon aika.

Kommentoi

VR-biljardipeli jaossa ilmaiseksi Steamissä Kommentit pois päältä artikkelissa VR-biljardipeli jaossa ilmaiseksi Steamissä

The Rack

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi VR-biljardipeli nimeltään The Rack. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä voi pelata 8 tai 9-palloa realistisella fysiikamallinnuksella. Peli soveltuu niin aloittelijoille kuin jo enemmän lajin parissa viettäneille.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä. Peli vaatii toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Oculus Rift, Valve Index tai Windows Mixed Reality.

Kommentoi