Turtle Beach julkaisi uuden Atom -mobiilipeliohjaimen Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uuden Atom -mobiilipeliohjaimen

Turtle Beach Atom

Pelilisälaitteiden valmistaja Turtle Beach on paljastanut uusimman mobiilipelejä varten suunnitellun peliohjaimensa Atom Controllerin.

Se on uusin lisäys yhtiön kehuttuun ohjainvalikoimaan, josta entuudestaan löytyvät Recon Cloud Hybrid Controller, Recon Controller sekä REACT-R Controller. Atom Controller on helposti pakattava ja mukana kannettava mobiilipeliohjain, joka uniikin muotoilunsa ansiosta kiinnittyy magneettisesti yhteen mahtuakseen taskuun ja on erotettavissa kahdeksi erilliseksi moduuliksi, kun on aika pelata.

Atomin monikäyttöinen kaksiosainen muotoilu ja säädettävät, jousitoimiset älypuhelinkiinnikkeet mahdollistavat sen, että ohjain toimii miltei kaikenkokoisten markkinoilta löytyvien Android 8.0+ -älypuhelimen kanssa ilman, että puhelimen suojakuoria tarvitsee irrottaa. Atomin kaksi moduulia käyttävät Turtle Beachin omaa 2.4 GHz:n langatonta yhteyttä pysyäkseen yhteydessä toisiinsa pelatessa, kun taas matalalatenssinen Bluetooth varmistaa luotettavan, viiveettömän yhteyden Android-älypuhelimiin pilvipelatessa mm. Xbox Game Passilla, ’lla tai Steam Linkillä.

”Mobiilipelaamisesta on tulossa yhä enemmän osa arkipäivää, ja meidän Atom Controller -ohjaimemme tekee pelaajille helpoksi pelata tien päällä tinkimättä kuitenkaan ohjaimen laadusta. Konsoleita, PC-tietokonetta ja nyt mobiilipelaamista varten kehittämistämme ohjaintuotteistamme saamamme jatkuva positiivinen palaute on ollut upeaa. Portfoliomme laajentaminen mobiilipelaamiseen on jälleen uusi osoitus Turtle Beachin omistautumisesta kasvattamaan osuuttamme ohjainten kokonaismarkkinoista. Atom on tänä vuonna julkaistavien ohjaintemme uusin tulokas, ja lisää on tulossa.”

kertoi Juergen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Atom Controller -ohjaimessa on konsolityylinen ohjaus, joka tuo tutun tuntuman mobiilipelaajille. Sen ergonominen kahvojen muotoilu pitää kädet rentoina ja mukavina tuntien ajan. Luotettavan, 20 tuntia kestävän akun lataaminen täyteen varaukseen vie vain 2,5 tuntia, ja Atom Controller -kumppanisovelluksella pelaajat voivat määritellä lisää ominaisuuksia ja etsiä uusia pelejä.

Varta vasten Xboxille laadittu Atom Controller on väritykseltään mustakeltainen ja siinä on Xbox Guide -näppäin. Mukana tulee 1 kuukauden Xbox Game Pass -tilaus. Atom Controller on lisäksi saatavilla mustasinivihreänä ja punaisena. Kaikki kolme versiota julkaistaan 14. marraskuuta 2022 ja ovat ennakkotilattavissa valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä ympäri maailmaa hintaan 105,99 €.

Kommentoi

Turtle Beach lanseeraa uudet väriversiot hiilineutraaleista Stealth 600 GEN 2-kuulokkeistaan Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach lanseeraa uudet väriversiot hiilineutraaleista Stealth 600 GEN 2-kuulokkeistaan

Turtle Beach Gen 600 Pink Teal

Pelikuulokkeiden ja -tarvikkeiden valmistaja Turtle Beach on ilmoittanut, että kaksi uutta värivaihtoehtoa, teal ja pinkki, ovat nyt saatavilla langattomiin Designed for  Stealth 600 Gen 2 MAX -pelikuulokkeisiin.

Uudet Stealth 600 Gen 2 MAX Teal ja Pink -värimallit ovat myös Turtle Beachin ensimmäiset sertifioidut CarbonNeutral-tuotteet, joiden päästöjä on vähennetty ja kompensoitu Hiilineutraalin protokollan mukaisesti, mikä on tärkeä virstanpylväs yhtiön jatkuvissa kestävän kehityksen ponnisteluissa. Stealth 600 Gen 2 MAX -kuulokkeet paransivat sarjan jo ennestään vaikuttavaa tarjontaa yli 48 tunnin akunkestolla ja monialustayhteydellä useampiin pelijärjestelmiin. Lisäksi ne tarjoavat tehokkaan 3D-paikkatilaäänen, kristallinkirkkaan mikrofonin suorituskyvyn ja vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden, jotka ovat tehneet Stealth 600 -sarjan kuulokkeista myydyimpiä tuotteita niiden debyytistä lähtien.

”Stealth 600 Gen 2 MAX Teal ja Pink eivät ainoastaan anna pelaajille lisää värivaihtoehtoja – joista tiedämme heidän pitävän – vaan myös mielenrauhan tietäen, että yksi heidän eniten käyttämistään pelilisävarusteista on hiilineutraali. Kuulokkeet ovat meidän ensimmäiset hiilineutraalit tuotteet ja niiden lanseeraus on jälleen yksi tärkeä ja merkittävä edistysaskel kestävän kehityksen tavoitteissamme.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Stealth 600 Gen 2 MAX -kuulokkeet Teal ja Pink täydentävät Black, Midnight Red ja Arctic Camo -värivaihtoehtoja samalla 103,99 € hintaan ja kaikki vaihtoehdot ovat nyt saatavilla valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä Suomessa. Elokuun 2020 julkaisusta lähtien Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 on ollut kaikkein myydyin kuulokesarja.

Kommentoi

Just Dance 2023 Edition -tanssipeli laajenee liikuttavin kappalein Kommentit pois päältä artikkelissa Just Dance 2023 Edition -tanssipeli laajenee liikuttavin kappalein

Just Dance 2023

tarjoaa suositulle 2023 Edition -tanssipelille tuoreita kappaleita että vanhoja kaivattuja hittejä.

2023 Edition -tanssipelin ensimmäinen tanssikausi on täynnä rakkautta. Lover Coaster -kausi on nyt käynnissä ja voimassa aina 9. toukokuuta saakka. Sen ajan pelissä on saatavilla kaksi uutta teemallista soittolistaa ilman lisäkuluja. Pelikauden jälkeen kappaleet ovat saatavilla vain Just Dance+ -tilauksen kautta.

Uuden pelikauden myötä tarjolle tulee myös uusi kausikohtainen edistymisjärjestelmä. Mitä enemmän kappaleita pelaaja soittaa, sitä enemmän on myös palkintoja luvassa. Yhteensä erilaisia palkintoja on 40 erilaista ja näihin lukeutuvat erilaiset avatar-hahmot, pelitaustat, tarrat, reunakoristeet ja muut kosmeettiset lisät.

Kausikohtaiset kappaleet tulevat esille eri viikkoina. Heti julkaisussa mukana ovat Gaylen ”abc (nicer)” ja Carly Rae Jepsenin ”Call Me Maybe”, jotka ovat ilmaisena kymmenen päivän ajan, sekä Just Dance+ -palveluun Game of Love -soittolista, joka on saatavilla ilmaiseksi 9. maaliskuuta saakka.

Maaliskuun 9. päivä mukaan tulevat sekä P!nkin ”So What” että vielä julkaisematon yllätysraita. 16. maaliskuuta lisäystä tulee Sofi Tukkerin “Wet Tennis” -kappaleella. 30. maaliskuuta lisäosa laajenee Karol G:n ”Provenza” -hitillä ja Supergrass ”Alright” -kipaleella. Molemmat näistä ovat saatavilla ilmaiseksi viikon ajan. Samalla julkaistaan Cosy Couples -soittolista, joka on saatavilla ilmaiseksi 6. huhtikuuta saakka.

Huhtikuun 6. päivä vuorossa ovat Lizzon ”About Damn Time” ja Marvin Gayen & Terrellin ikivihreä hitti ”Ain’t No Mountain High Enough”. Kauden viimeisinä julkaisuina tarjolle tulee 13. huhtikuuta Ricky Martinin superhitti ”Livin’ La Vida Loca” ja Just Dance+ tilaajille julkaistaan Lover Coaster -soittolista päivämäärällä 17. huhtikuuta.

2023 Edition on maailman suosituimman tanssipelisarjan uusin osa täynnä uusia tanssittavia kappaleita ja ikivihreitä hittejä monessa eri pelimuodossa. Yksinpelisisällön ohella pelistä voi nauttia myös hauskoissa moninpelitiloissa. Tanssiliikkeitä peli seuraa älypuhelimen avulla, johon voidaan ladata ilmainen Just Dance Controller -sovellus. Se on saatavilla iOS- ja -versioina.

2023 Edition on saatavilla Switch, ja sekä S -pelikonsoleille. Pelin suositusikäraja on PEGI 3.

Kommentoi