Turtle Beach julkaisi uusia ohjaimia lentosimulaatioille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uusia ohjaimia lentosimulaatioille

Turtle Beach VelocityOne Rudder & Stand

Pelitarvikevalmistaja Turtle Beach on paljastanut VelocityOne Rudder Pedals -peräsinpolkimet ja VelocityOne -jalustan uusimpina lisäyksinä tuotemerkin kasvavaan pelisimulaatiotarvikkeiden valikoimaan. VelocityOne Rudder -polkimet ja jalusta on suunniteltu yhdistettäväksi täydellisesti palkittuun VelocityOne Flight Universal System -ohjausjärjestelmään sekä muihin ohjain-, ratti- ja poljinkokonaisuuksiin.

Lentosimuloijat voivat nyt nostaa kokoonpanonsa uudelle realistiselle tasolle Turtle Beachin VelocityOne Rudder Pedals -peräsinpolkimilla. :lle, ja S:n sekä Xbox Onen lentosim-faneille suunnatuissa uusissa peräsinpedaaleissa on kaksi pedaalikonfiguraatiota kevyiden lentokoneiden ja raskaiden lentokoneiden kokoonpanoa varten, ja niissä on sileä peräsinakseli ja kosketuksettomat halli-efektianturit kaikilla akseleilla, mikä takaa sujuvat liikkeet ja pidemmän käyttöiän ilman huoltoa.

Differentiaalijarrut mahdollistavat tiukat käännökset ja tarkan jarrutuksen hallinnan kiitoradalla, kun taas vaihdettavat jouset sekä säädettävien poljinten leveys ja muoto lisäävät realismia riippumatta siitä, lennetäänkö kevytlentokonetta, raskasta matkustajakonetta vai hävittäjäkonetta. Lisäksi useat vakaat kiinnitysratkaisut pitävät VelocityOne-peräsinpolkimet tukevasti paikoillaan erilaisilla pinnoilla. Turtle Beachin VelocityOne Rudder Pedals -peräsinpolkimet on ennakkotilattavissa valmistajan sivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä hintaan 315,99 € hintaan ja ne tulevat myyntiin 31. lokakuuta 2022.

Flight sim -fanit voivat kiinnittää ja säilyttää koko kokoonpanonsa turvallisesti Turtle Beachin VelocityOne Stand -jalustalla. VelocityOne-teline on suunniteltu myös varmistamaan täydellinen istuvuus VelocityOne Flight Simulation System -ohjausjärjestelmän ja VelocityOne-pedaalien kanssa, ja se on yhteensopiva myös muiden lentosimulaatio- ja ajosimulaatio-rattien ja -pedaalien kanssa. VelocityOne-jalustassa on sisäänrakennettu pikalukitus, jonka avulla voit säätää korkeutta, kulmaa ja pituutta, jotta se soveltuu kaikille pelaajille ja ympäristöön.

Lisäksi ylempi kiinnitysalusta kallistuu, jotta ohjain tai pyörä voidaan sijoittaa oikeaan paikkaan, ja alempi alusta voidaan säätää samalla tavalla peräsin-tai ajopolkimia varten. VelocityOne-jalustan käännettävän rakenteen ansiosta sitä voidaan käyttää kumpaan tahansa suuntaan, ja massiiviteräksiset kiinnitysalustat on esiporattu toimimaan VelocityOne Flight- ja VelocityOne Rudder -tuotteiden kanssa. Heilumisen estävät, säädettävät kumijalat pitävät VelocityOne-jalustan tukevasti paikallaan, ja kätevän kokoontaitettavan muotoilun ansiosta se on helppo pakata pois ilman, että lisävarusteita tarvitsee irrottaa. VelocityOne-jalusta on myös ennakkotilattavissa valmistajan sivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä 209,99 € hintaan, ja se tulee markkinoille joulukuussa 2022.

”Yhdessä Velocity One Flightin kanssa uudet VelocityOne-polkimet ja -jalusta muodostavat markkinoiden parhaan, täydellisimmän ja nykyaikaisimman lentosimulaatio-ohjausjärjestelmän. Olemme esitelleet polkimia ja jalustaa suljettujen ovien takana viime viikkoina ja saaneet lentosimulaattoriyhteisöltä hyvän vastaanoton. Nyt kun kaikki yksityiskohdat ovat saatavilla, mukaan lukien laajennettu yhteensopivuus muiden tuotteiden kanssa, tiedämme, että fanit ovat innoissaan täydentäessään kokoonpanojaan VelocityOne-polkimilla ja -jalustalla, kun ne tulevat markkinoille.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

Valheim ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, :lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi