Turtle Beach laajentaa valikoimaansa peli- ja simulaatio-ohjaimiin Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach laajentaa valikoimaansa peli- ja simulaatio-ohjaimiin

Turtle Beach VelocityOne Flight

Parhaiten pelikuulokkeistaan tunnettu Turtle Beach on tehnyt uuden aluevaltauksen peli- ja simulaatio-ohjainten pariin. Yhtiö julkaisi Recon -peliohjaimen ja VelocityOne -lentosimulaatio-ohjaimen kuluneen viikonlopun -messuilla.

VelocityOne -lentosimulaatio-ohjain

Turtle Beach VelocityOne Flight

Lentosimulaatioiden ystäville Turtle Beachillä on luvassa herkkua, sillä VelocityOne Flight tarjoaa PC ja Xbox -konsolipelaajille ainutlaatuisen kokemuksen. Ohjain on kehitetty yhdessä ilmailuinsinöörien ja lentäjien kanssa. Siitä löytyy 180 asteen yoke sekä sisäänrakennetut peräsimen ohjaimet. Ohjaimessa on myös modulaarinen kaasuvipu ja vaihdettavat vipukahvat. Ohjain yhdistetään USB-liittimen avulla. Hintaa ohjaimelle kertyy n. 350 euroa ja se tulee olemaan saatavilla tänä kesänä.

Recon -ohjain

Turtle Beach Recon

Turtle Beachin Recon -ohjain on erityisesti Xbox -konsoleille suunniteltu ohjain. Langallisesta ohjaimesta löytyy 3,5mm audioliitäntä, joka tukee valmistajan ominaisuuksia kuten Superhuman Hearing, Mic Monitoring sekä Signature Audio Presets. Pro-Aim™ Focus Mode -tila puolestaan mahdollistaa ohjainsauvojen herkkyyden asettamisen. Ohjaimen takana sijaitseville näppäimille voi asettaa neljä eri profiilia. Itse ohjaimessa ja sen liipasimissa on myös omat rumble-ominaisuudet. Ohjain on myös päällystetty viilentävällä materiaalilla ja se on saatavilla mustana tai valkoisena. Reconin hinnaksi arvioidaan n. 60 euroa ja se tulee myyntiin tänä kesänä.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla

theHunter: Call of the Wild

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu tarjoaa uusimmalla pelipaketillaan theHunter: Call of the Wild -metsästyspeliä sekä kaikkia sen lukuisia lisäosia kuten Bloodhound, Rancho del Arroyo sekä Te Awaroa National Park.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat theHunter: Call of the Wild -pelin.
  • Mikäli maksat paketista 6,33 euroa saat peruspelin lisäksi myös Trophy Lodge Spring Creek Manor, Weapon Pack 2, Parque Fernando, Duck and Cover Pack, Vurhonga Savanna, Wild Goose Chase Gear, Weapon Pack 1, Medved-Taiga, ATV SABER 4X4 sekä Tents & Ground Blinds -lisäosat.
  • Jos maksat 12,96 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi Rancho del Arroyo, Bloodhound, Te Awaroa National Park, Silver Ridge Peaks, Smoking Barrels Weapon Pack, Cuatro Colinas Game Reserve, Saseka Safari Trophy Lodge, High-Tech Hunting Pack, Weapon Pack 3, Yukon Valley sekä Treestand & Tripod Pack -lisäosat.

Paketti on ostettavissa aina lokakuun 29. päivään asti. Peli on Steam -koodi :lle.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli Riders Republic tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että :lle ja -pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille että :lle Games Store ja Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi