Turtle Beach osti erikoisiin mikkeihin keskittyvän Neat Microphonesin Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach osti erikoisiin mikkeihin keskittyvän Neat Microphonesin

Turtle Beach x Neat Microphones

Yhdysvaltalainen pelikuulokkeisiin keskittynyt laitevalmistaja on ostanut erikoisista mikrofoneista tunnetun -yrityksen.

Neatin mullistava teknologia ja vuonna 2021 julkistettavat tuotteet ovat vastaus pelien, striimauksen, podcastien, tallennusten ja äänineuvottelujen kasvaville markkinoille.

Neat Microphonesin luo, valmistaa ja myy korkealuokkaisia sekä teknologian ja suunnittelun terävintä kärkeä hyödyntäviä digitaalisia USB- ja analogisia mikrofoneja. Neat Microphones -tiimi koostuu maailman parhaimmista mikrofonien kehittäjistä, ja he ovat keskenään julkaisseet yli 60 tuotetta sen jälkeen, kun Blue Microphones perustettiin vuonna 1995.

Neat Microphones
Neat Microphones on tunnettu erikoisista mikrofoneistaan.

Neatin kokenut johtoryhmä sisältää Blue Microphones -yrityksen entisiä perustajia, ensimmäisen suorituskykyisen USB-mikrofonin kehittäjiä ja palkintoja voittaneiden mikrofonien pioneereja. Nämä mikrofonit ovat mullistaneet, kuinka ammattilaiset ja kuluttajat tallentavat ääntään, musiikkiaan ja enemmän. Hankinta myös mahdollistaa Turtle Beachin siirtymisen 2,3 miljardin dollarin maailmanlaajuisille mikrofonimarkkinoille, joiden kovaa vauhtia kasvavalle digitaalisten/USB-lisälaitteiden segmentille Neatin tuoteinnovaatiot ovat keskittyneet.

Vuosikymmenien studio- ja kotimikrofonien tekniikan, suunnittelun ja valmistuksen tietotaidolla varustettu Neat-tiimi on muuttanut tapaa, jolla ihmiset arvioivat, käyttävät ja arvostavat laadukkaita tallennustyökaluja, ja he tekevät sen uudelleen vuodesta 2021 eteenpäin osana Turtle Beachia.

Turtle Beach julkaisi ensimmäisen ajosimulaatiojärjestelmänsä – tällainen on VelocityOne Race Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi ensimmäisen ajosimulaatiojärjestelmänsä – tällainen on VelocityOne Race

Turtle Beach VelocityOne Race

Kiinnitä turvavyö, tartu rattiin ja anna mennä, sillä tunnettu pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistaja on julkistanut ensimmäisen ajopelisimulaatiojärjestelmänsä VelocityOne Race.

Erityisesti Xboxille ja :lle suunniteltu, uraauurtava universaali ratti- ja poljinjärjestelmä on peräisin tuotemerkin moninkertaisesti palkitulta VelocityOne-simulaatiotiimiltä ja se hyödyntää uusinta teknologiaa ja ensiluokkaisia materiaaleja.

“VelocityOne Race jättää kilpailijat varjoonsa vertaansa vailla olevalla kilpa-ajosimulaatioiden suorituskyvyllä, yleissuunnittelulla ja rakentamisen laadulla. Turtle Beach on jälleen kerran toimittanut pelisimulaattorilisävarusteen, joka asettaa luokan riman uusiksi. VelocityOne Race sisältää viimeisimmät teknologiat, joita vakavasti otettavat sim-kilpailufanit ja kuljettajat rakastavat – hintaan, jota on vaikea voittaa.”

sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin varajohtaja.

VelocityOne Race on saatavilla tänään 699.99 euron hintaan valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa.

Turtle Beachin uusi lento-ohjain VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin uusi lento-ohjain VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla Suomessa

Turtle Beach VelocityOne™ Flightdeck

Lentosimufanien kannattaa varustautua ja valmistautua toimintaan, sillä myydyimpien pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistajan Turtle Beachin uusi lento-ohjain VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla Suomessa.

VelocityOne Flightdeck on Turtle Beachin ensiluokkainen HOTAS (Hands-On Throttle And Stick) -ohjausjärjestelmä lentosimulaatioita varten. Tämä HOTAS-järjestelmä on lisävaruste, joka on ammentanut inspiraationsa nykyaikaisista taistelulentokoneista ja avaruusalusten ohjaimista. Se tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka muuttavat virtuaaliset lentosi, taistelusi sekä avaruusmatkasi.

Upottaudu toimintaan

Yhteensä 15 eri akselilla ja 139 ohjelmoitavalla toiminnolla VelocityOne Flightdeck tarjoaa vertaansa vailla olevan hallinnan tason, joka mahdollistaa tarkkuuden ja ketteryyden. Säädettävä sauva takaa mukavan istuvuuden kaiken kokoisille käsille, kun taas kaksivaiheiset liipaisimet, HAT-kytkimet ja monitoimiset painikkeet varmistavat, että olet aina valmis toimintaan.

Vertaansa vailla olevaa mukautettavuutta

Flight Touch Display tarjoaa maailman ensimmäisenä ominaisuuden, joka yhdistää reaaliaikaisen simulaation tilan täysin mukautettavien painikkeiden kanssa. Tämä innovaatio antaa sinulle jopa 39 ylimääräistä toimintoa, räätälöiden kokemuksen tarkasti omien mieltymystesi mukaan. OLED HUD tarjoaa näkymän diagnostiikkaan ja suorituskyvyn säätöihin, mahdollistaen asetuksien hienosäädön lennon aikana.

Koe äänen erinomaisuus

Yhdistä suosikki 3,5 mm:n kuulokkeesi ja nauti -teknologian immersiivisistä äänitehosteista. Superhuman Hearing parantaa vihollisen havaitsemista, kun taas ääniasetustilat, mikrofonin seuranta sekä peli- ja chat-äänenvoimakkuuden tasapaino takaavat, että olet aina äänenkäytön hallinnassa.

Vapauta sisäinen taistelulentäjäsi

VelocityOne Flightdeckin Pro-Aim Focus Mode mahdollistaa sauvasensitiivisyyden räätälöinnin tarkkaa vihollisen kohdentamista ja laskeutumisliikkeitä varten. 6. sukupolven taistelulentokoneista innoitettu kaasukahva tarjoaa riippumattoman moottorin hallinnan sekä lukitsemisvaihtoehdon saumattomalle päämoottorin hallinnalle. Säädä haptiset kaasunvälitteiset pysäytykset mieltymystesi mukaan ja mukauta RGB-valaistus haluamallesi tasolle.

Flight Hangar -sovellus tarjoaa viimeisen silauksen muokattavuudelle

Flight Hangar -sovellus mahdollistaa kattavien asetuskokoonpanoprofiilien luonnin tiettyjä simulaatiotyyppejä tai lentokoneita varten. Tallenna ne suoraan VelocityOne Flightdeckiin ja nauti välittömästä pääsystä asetuksiisi.

Hinta ja saatavuus

VelocityOne Flightdeck on parhaillaan saatavilla valmistajan kotisivuilta sekä osallistuvilta jälleenmyyjiltä 399,00 euron hintaan.