Turtle Beach pyrkii realismiin uudella VelocityOne Race -rattiohjaimellaan Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach pyrkii realismiin uudella VelocityOne Race -rattiohjaimellaan

Turtle Beach VelocityOne Race

Pelioheislaitevalmistaja Corporation on julkistanut viimeisimmän lisäyksen tuotemerkin arvostettuun pelisimulaatiovarusteiden valikoimaan Turtle Beach VelocityOne Race -rattiohjaimen.

Moninkertaisesti palkittu VelocityOne-simulaatioryhmä on suunnitellut Xboxille ja Windows PC:lle tämän uraauurtavan universaalin ratti- ja poljinjärjestelmän, joka pyrkii asettamaan kilpa-ajosimulaatioiden suorituskyvyn riman uudelleen.

”VelocityOne-pelisimulaatiotuotteemme ovat jo hallinneet lentosimulaattoritarvikemarkkinoita, ja olemme innoissamme voidessamme laajentaa Turtle Beachin tuotevalikoimaa entisestään tuomalla saman tason ultrarealismia ja ensiluokkaista simulointisuorituskykyä kilpa-autoilun maailmaan.”

sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja.

Kilpa-ajosimujen fanit, jotka haluavat ajaa kovaa, kokevat erittäin todenmukaisen suoran ajovoiman vaikutuksen VelocityOne Racen mukautetun K: Drive-moottorin avulla, joka tarjoaa äärimmäisen realistisen ja voimakkaan vasteen säilyttäen samalla pehmeän ohjauksen ja yksityiskohtaiset reaktiot kilpailutapahtumiin.

VelocityOne Racen alumiinipolkimet ja Dynamic Brake Tek load-cell -jarrut simuloivat kilpailijoiden jaloissa todentuntuisia jarrutussuorituksia. Kuljettajat voivat myös seurata reaaliaikaisia kisatelemetriatietoja tuetuissa ajopeleissä sekä mukauttaa hallintalaitteita integroidun Race Management Display -näytön avulla.

Tuner-sovellus ja uudelleenohjelmoitavat painikkeet tarjoavat vieläkin enemmän räätälöintiä. Käsin tikattu nahkapyörä tarjoaa lisää realismia ja parempaa pitoa, kun vaihteita käytellään Mag-Shift-kahvavaihteiden avulla, jotka tarjoavat nopeat, luotettavat ja johdonmukaiset vaihdot. Lisäksi kaksi ylimääräistä analogista kahvaa, joissa on magneettiset Hall Effect -anturit, mahdollistavat tarkan kytkimen ja käsijarrun hallinnan.

VelocityOne Race on ennakkotilattavissa 699,99 euron hintaan valmistajan verkkokaupasta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä Suomessa ja se julkaistaan 26. helmikuuta 2024.

Turtle Beachin uusi lento-ohjain VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin uusi lento-ohjain VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla Suomessa

Turtle Beach VelocityOne™ Flightdeck

Lentosimufanien kannattaa varustautua ja valmistautua toimintaan, sillä myydyimpien pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistajan Turtle Beachin uusi lento-ohjain VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla Suomessa.

VelocityOne Flightdeck on Turtle Beachin ensiluokkainen HOTAS (Hands-On Throttle And Stick) -ohjausjärjestelmä lentosimulaatioita varten. Tämä HOTAS-järjestelmä on lisävaruste, joka on ammentanut inspiraationsa nykyaikaisista taistelulentokoneista ja avaruusalusten ohjaimista. Se tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka muuttavat virtuaaliset lentosi, taistelusi sekä avaruusmatkasi.

Upottaudu toimintaan

Yhteensä 15 eri akselilla ja 139 ohjelmoitavalla toiminnolla VelocityOne Flightdeck tarjoaa vertaansa vailla olevan hallinnan tason, joka mahdollistaa tarkkuuden ja ketteryyden. Säädettävä sauva takaa mukavan istuvuuden kaiken kokoisille käsille, kun taas kaksivaiheiset liipaisimet, HAT-kytkimet ja monitoimiset painikkeet varmistavat, että olet aina valmis toimintaan.

Vertaansa vailla olevaa mukautettavuutta

Flight Touch Display tarjoaa maailman ensimmäisenä ominaisuuden, joka yhdistää reaaliaikaisen simulaation tilan täysin mukautettavien painikkeiden kanssa. Tämä innovaatio antaa sinulle jopa 39 ylimääräistä toimintoa, räätälöiden kokemuksen tarkasti omien mieltymystesi mukaan. OLED HUD tarjoaa näkymän diagnostiikkaan ja suorituskyvyn säätöihin, mahdollistaen asetuksien hienosäädön lennon aikana.

Koe äänen erinomaisuus

Yhdistä suosikki 3,5 mm:n kuulokkeesi ja nauti -teknologian immersiivisistä äänitehosteista. Superhuman Hearing parantaa vihollisen havaitsemista, kun taas ääniasetustilat, mikrofonin seuranta sekä peli- ja chat-äänenvoimakkuuden tasapaino takaavat, että olet aina äänenkäytön hallinnassa.

Vapauta sisäinen taistelulentäjäsi

VelocityOne Flightdeckin Pro-Aim Focus Mode mahdollistaa sauvasensitiivisyyden räätälöinnin tarkkaa vihollisen kohdentamista ja laskeutumisliikkeitä varten. 6. sukupolven taistelulentokoneista innoitettu kaasukahva tarjoaa riippumattoman moottorin hallinnan sekä lukitsemisvaihtoehdon saumattomalle päämoottorin hallinnalle. Säädä haptiset kaasunvälitteiset pysäytykset mieltymystesi mukaan ja mukauta RGB-valaistus haluamallesi tasolle.

Flight Hangar -sovellus tarjoaa viimeisen silauksen muokattavuudelle

Flight Hangar -sovellus mahdollistaa kattavien asetuskokoonpanoprofiilien luonnin tiettyjä simulaatiotyyppejä tai lentokoneita varten. Tallenna ne suoraan VelocityOne Flightdeckiin ja nauti välittömästä pääsystä asetuksiisi.

Hinta ja saatavuus

VelocityOne Flightdeck on parhaillaan saatavilla valmistajan kotisivuilta sekä osallistuvilta jälleenmyyjiltä 399,00 euron hintaan.

Turtle Beachin uusi lippulaivaohjain Stealth Ultra on nyt saatavilla Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin uusi lippulaivaohjain Stealth Ultra on nyt saatavilla Suomessa

Turtle Beach Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller

on julkaissut odotetun Stealth Ultra -langattoman ohjaimen Xbox -konsoleille Suomessa.

Ohjain on saanut kiitosta kriitikoilta ja tarjoaa pelaajille monipuolista hallintaa ja mukautettavuutta eri alustoilla. Se käyttää Turtle Beachin omaa langatonta teknologiaa Xbox- ja Windows-laitteiden kanssa ja tukee Bluetoothia Smart TV:issä sekä -laitteissa.

Muihin ominaisuuksiin kuuluu myös magneettiset hallitehosteiset sauvat, tarkat mikrokytkinpainikkeet ja erikoinen Connected Command Display -näyttö.

“Kun Stealth Ultra on saanut paljon kiitosta kriitikoilta ja siitä on tullut Turtle Beachin historian nopeimmin myydyin ohjain, siitä on selvästi tullut ehdottomasti haluttu ohjain. Tiimimme on jälleen kerran toimittanut asiantuntevasti ensiluokkaiset komponentit, rakenteen laadun ja ominaisuudet, jotka nostavat Stealth Ultra -ohjaimen markkinoiden muiden ohjainten yläpuolelle ja kohottavat koko tuoteryhmän rimaa. Tämä virstanpylväs korostaa sitoutumistamme siihen, että tarjoamme pelaajille huipputeknologiaa ja vertaansa vailla olevan pelikokemuksen.”

toteaa Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalista myynnistä vastaava vanhempi varajohtaja.

Turtle Beachin Designed for Xbox Stealth Ultra Wireless Smart Controller on saatavilla 199,99 euron hintaan valmistajan verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä Suomessa.