Turtle Beach tähtää ympäristötavotteiden parantamiseen Play With Purpose -ohjelman avulla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach tähtää ympäristötavotteiden parantamiseen Play With Purpose -ohjelman avulla

Turtle Beach

Johtava pelitarvikkeiden toimittaja Corporation, julkisti tänään virallisesti yhtiön ympäristö-, sosiaali- ja hallinto-ohjelman (ESG), jonka nimi on Play with Purpose. Play with Purpose -ohjelma sekä yhtiön hallituksen hyväksymä ESG-politiikka virallistavat yhtiön ESG-aloitteet ja asettavat tavoitteet, jotka ovat ja tulevat jatkossakin olemaan tärkeä osa Turtle Beach Corporationin liiketoimintaa.

Play with Purpose -julkaisu on saatavilla yhtiön verkkosivustolla ja siinä korostetaan Corporationin nykyisiä ja tulevia aloitteita ja tavoitteita hiilijalanjäljen pienentämiseksi, muovipakkausten poistamiseksi, pakkauskoon pienentämiseksi ja hiilivaikutusmerkintöjen lisäämiseksi tiettyihin tuotteisiin Turtle Beach-, ROCCAT- ja Neat Microphones -brändeillä. Turtle Beach Corporationin ESG-tavoitteiden lisäksi Play with Purpose tarjoaa myös tietoa yhtiön monimuotoisuudesta, osallisuudesta ja sitoutumisesta yhteisöihin.

”Yhtenä tunnetuimmista pelialan tuotemerkeistä jo vuosikymmeniä on sitoutunut pitkällä aikavälillä ESG-aloitteisiin, ja tämänpäiväinen ilmoitus on osoitus tulevaisuuden tavoitteistamme. RPS Groupin tiimin johdolla ja organisaation sisäisen energian vahvistamana haluamme tehdä enemmän ja paremmin, joten olemme innoissamme voidessamme jakaa nämä suunnitelmat ja tavoitteemme yhteisön kanssa. Haluamme varmistaa, että kun kuluttajat ostavat Turtle Beachin, ROCCATin ja Neat Microphonesin tuotteita, he voivat luottaa siihen, että keskitymme ympäristövaikutusten minimoimiseen, ja lisäksi he tietävät saavansa korkealaatuisen tuotteen.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Yksi Corporationin tähänastisista sitoumuksista sisältää muovin käytön vähentämisen pakkauksissa 88 prosentilla (painon mukaan) yhtiön Xboxille tarkoitettujen Stealth 600 Gen 2 -kuulokkeiden osalta (verrattuna alkuperäiseen Stealth 600 Xbox -kuulokemalliin). Lisäksi muiden kuulokemallien osalta muovin käyttöä on vähennetty 87-96 prosenttia (painon mukaan). Turtle Beach Corporation on myös uudistanut tuotepakkauksia ajan mittaan pienentääkseen niiden kokonaiskokoa ja mahdollistaakseen tehokkaamman toimituksen, mikä vähentää tuotteiden toimitukseen liittyviä hiilidioksidipäästöjä.

Corporation aikoo kuitenkin mennä pidemmälle. Vuoteen 2023 mennessä yhtiö pyrkii ottamaan käyttöön hiilineutraaleja tuotteita ja lisäämään hiilivaikutusmerkinnän tiettyihin tuotteisiin. Turtle Beachin ESG-tiimi tutkii parhaillaan mahdollisia kuluttajan jälkeisen kierrätysmuovin (post-consumer recycled plastics, PCR) lähteitä ja tapoja, joilla PCR voidaan parhaiten integroida tuleviin tuotteisiin. Vuoteen 2024 mennessä tavoitteena on sisällyttää vähintään 10 prosenttia PCR:ää tiettyihin tuotteisiin. Nämä toimet eivät ainoastaan minimoi Turtle Beach Corporationin ympäristövaikutuksia, vaan antavat myös Turtle Beachin, ROCCATin ja Neat Microphonesin asiakkaille mahdollisuuden tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä, jotka tukevat kestävämpää elämäntapaa.

Play with Purpose -ohjelmassa on kyse muustakin kuin ympäristöstä. Yhtiö on nimittäin aina tukenut vahvasti monimuotoisuutta ja osallisuutta sekä vakaata yhteisötukea ja vuorovaikutusta. Yhtiö uskoo, että työpaikan monimuotoisuus luo ympäristön, jossa erilaiset näkökulmat parantavat luovuutta, tuottavuutta, tiimin jäsenten sitoutumista ja työntekijöiden yleistä tyytyväisyyttä. Monimuotoisuuden edistämiseksi on tehnyt aloitteita, kuten tehnyt yhteistyötä monimuotoisuuteen keskittyvien, erikoistuneiden työpaikkasivustojen kanssa, jotta hakijakunta olisi entistä monipuolisempi.

Yhtiön sisäisten pitkäaikaisten monimuotoisuuspyrkimysten lisäksi yli 60 prosenttia Corporationin ulkoisista pelikumppaneista ja lahjakkaista luojista tulee pelialalla aliedustetuista ryhmistä. Turtle Beach Corporation tukee myös laajempaa yhteisöä antamalla tukea asioille, joista me, asiakkaamme ja kumppanimme, välitämme vahvasti. Esimerkiksi vuonna 2020 Turtle Beach Corporation teki yhteistyötä Roc Nationin ja Rocin kanssa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden uudistuksen tukemiseksi ja antoi taloudellista tukea The Gathering for Justice ja Until Freedom -tapahtumille. Vuonna 2021 Turtle Beach ilmoitti myös pitkäaikaisesta kumppanuudesta GLSENin kanssa LGBTQ+-pelaajien tukemiseksi.

”Haluamme työskennellä monipuolisten, parhaiden ja älykkäimpien ihmisten kanssa, koska se tekee Corporationista paremman paikan. Olipa kyse sitten yhtiön jäsenistä, muista yrityksistä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, tai vaikuttajista, sisällöntuottajista ja ammattilaispelaajista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, monimuotoisuus on aina ollut tärkeässä asemassa liiketoimintamme kannalta.”

Stark lisäsi

Corporation palkkasi RPS Groupin – maailmanlaajuisen ESG-konsulttiyrityksen – auttamaan sen ESG-strategian parantamisessa, avustamaan sen täytäntöönpanossa ja antamaan puolueettoman arvion sen tämänhetkisestä tilanteesta ESG-asioissa.

Kommentoi

Turtle Beach julkaisi uudet Recon Air -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uudet Recon Air -pelikuulokkeet

Turtle Beach Recon Air

Pelitarvikevalmistaja Turtle Beach on julkaisemassa uudet langattomat Recon Air Communicator -kuulokkeet.

Recon Air on suunniteltu pelaajille, joilla on huippuluokan kotiviihdejärjestelmä pelien äänentoistoa varten ja jotka tarvitsevat kuulokkeet muiden pelaajien kuulemiseen ja heidän kanssaan puhumiseen, ja se sopii kaikille, jotka haluavat tyylikkäät langattomat Bluetooth-kuulokkeet, joita voi käyttää ääni- ja videoneuvotteluihin ja erilaisiin päivittäisiin tarpeisiin.

Kuulokkeet tarjoaa laadukkaan saapuvan ja lähtevän keskustelun ystävien ja joukkuetovereiden kanssa, ja se on loistava väline onnitella toista joukkuetta eeppisestä tappiosta. Recon Airin mikrofoni on viritetty pelaamista varten, jotta se poimii äänikeskustelun äänekkäästi ja selkeästi, ja se on myös melua vaimentava, jotta taustahäiriöt saadaan minimoitua. Ladattava 10 tunnin akku antaa kuulokkeille virtaa koko päivän ajan, ja käännettävä korvakoukku ja vaihdettavat korvakärjet takaavat käyttömukavuuden.

Laitteesta on saatavilla omat versiot PlayStation ja Xbox -konsoleille.

Designed for Xbox Recon Air tarjoaa kristallinkirkasta keskustelua Xbox Series X ja S:llä sekä Xbox Onella, ja siitä on myös versio PlayStation 5:lle ja 4:lle. Molemmat mallit ovat myös yhteensopivia PC:n, Macin ja Bluetooth-yhteensopivien iOS- ja -mobiililaitteiden kanssa.

”Recon Air on edullinen -kuuloke, joka on suunniteltu pelaamiseen sekä yhteydenpitoon ystävien, perheenjäsenten ja työtovereiden kanssa ja varmistaa, että äänesi kuulostaa hyvältä puhuessasi. Se on nyt matkustaessani oma suosikkikuulokkeeni Teams- ja Zoom-kokouksissa.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Täysin uusi langaton Recon Air mahdollistaa täydellisen vapauden keskustella kristallinkirkkaasti joukkuetovereiden kanssa ja härnätä vihollisia, ja se näyttää ja kuulostaa upealta käyttäessäsi palveluita, kuten Discordia, Skypeä, Teamsia, Zoomia ja muita. Recon Airissa on tyylikäs, minimalistinen muotoilu, ja sen yksisuuntainen, melua vaimentava, pelikäyttöön viritetty mikrofoni vastaanottaa äänikeskustelun äänekkäästi ja selkeästi samalla kun se minimoi taustamelun. Recon Airin langaton lähetin tekee asennuksesta Xbox- tai PlayStation-konsoleilla helppoa, ja viiveetön Bluetooth 5.1 -yhteys laajentaa yhteensopivuutta Windows PC- ja Mac-tietokoneisiin sekä iOS- ja -mobiililaitteisiin.

Recon Airissa on mukautettava muotoilu, jonka ansiosta käyttäjät voivat kääntää korvakoukkua ja käyttää kuulokkeita kummallakin puolella päätä, ja kolme erikokoista vaihdettavaa korvakärkeä takaavat täydellisen istuvuuden. Pitkäkestoinen 10 tunnin akku pitää pelaajat pelissä ilman keskeytyksiä, ja nopea 15 minuutin lataus mukana toimitetulla USB-C-kaapelilla takaa kolmen tunnin akunkeston. Lisäksi integroitujen hallintalaitteiden ansiosta pelaajat voivat pitää katseensa toiminnassa ja säätää helposti keskustelun äänenvoimakkuutta, mykistää äänen, vastata puheluihin ja käyttää muita Bluetooth-toimintoja.

Turtle Beach Recon Air on saatavilla osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 41,99 euron hintaan.

Kommentoi

Turtle Beach tuo Neat -mikrofonit Euroopan markkinoille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach tuo Neat -mikrofonit Euroopan markkinoille

Neat Microphones

Turtle Beach on tuomassa korkealaatuiset Neat Microphones -mikrofonit Euroopan markkinoille. Turtle Beach osti Neatin viime vuoden alussa.

Neatin tuotevalikomaan kuuluu parhaillaan lippulaivamalli King Bee II, hieman pienikokoisempi Worker Bee II XLR-mikrofoni sekä helppokäyttöinen Skyline -mikrofoni.

King Bee II

King Bee II on korkealaatuinen XLR-mikrofoni, jossa on erinomainen, kristallin kirkas ja syvä äänenlaatu. Laitteessa on suuri ja tarkka 34 mm:n kondensaattorimikki. Lisäksi Neat King Bee II:n mukana tulee oma räätälöity iskunvaimennin ja pop-suodatin. Hintaa laitteelle kertyy 169,99 euroa.

Bumblebee II

Bumblebee II on puolestaan helppokäyttöinen ja monipuolinen USB-kondensaattorimikrofoni, joka tarjoaa ammattilaatuisen 24 bitin/96 kHz:n digitaalisen audiolähdön. Se on ihanteellinen ratkaisu äänikonferensseihin, sisällöntuottajille, striimaajille, podcasteille, pelaajille, laulajille, muusikoille ja voiceover-taiteilijoille. Sisäisesti iskunvaimennetun keskikokoisen 25 mm:n kondensaattorikapselin ansiosta Bumblebee II on erinomainen niin kannettaviin- kuin pöytätietokoneisiin, tabletteihin tai mihin tahansa muihin laitteisiin, joissa on USB-portti. Hintaa laitteelle kertyy 99,99 euroa.

Worker Bee II

Worker Bee II on oiva työkalu äänittämiseen, podcasteihin sekä suoratoistosovelluksiin. Se soveltuu myös laulun sekä erilaisten instrumenttien nauhoittamiseen. Laitteessa on keskikokoinen 25 mm:n kapseli, joka pystyy käsittelemään korkeita äänenpainetasoja laajalla taajuus- ja dynaamisella alueella. Hintaa laitteelle kertyy 99,99 euroa.

Skyline

Skyline USB-kondensaattorimikrofoni soveltuu jokapäiväiseen elämään, videokonferensseihin, virtuaalisiin tapaamisiin työkavereiden, ystävien ja perheen kesken, verkko-opetukseen, podcasteihin, sisällön tuottamiseen sekä moneen muuhun. Skylinessa on myös suuri mykistysnappi, joka helpottaa erityisesti palavereissa. Hintaa laitteelle kertyy 69,99 euroa.

Neat Microphones yrityksen taustalla ovat suosittujen Blue Microphones -yrityksen perustajat ja nauhoittamisen asiantuntijat. Neatin tuotteita suosivat niin ammattimuusikot, laulajat, selostajat, sisällöntuottajat, striimaajat, podcastien pitäjät sekä pelaajat.

Kommentoi