Turtle Beach tähtää ympäristötavotteiden parantamiseen Play With Purpose -ohjelman avulla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach tähtää ympäristötavotteiden parantamiseen Play With Purpose -ohjelman avulla

Turtle Beach

Johtava pelitarvikkeiden toimittaja Corporation, julkisti tänään virallisesti yhtiön ympäristö-, sosiaali- ja hallinto-ohjelman (ESG), jonka nimi on Play with Purpose. Play with Purpose -ohjelma sekä yhtiön hallituksen hyväksymä ESG-politiikka virallistavat yhtiön ESG-aloitteet ja asettavat tavoitteet, jotka ovat ja tulevat jatkossakin olemaan tärkeä osa Turtle Beach Corporationin liiketoimintaa.

Play with Purpose -julkaisu on saatavilla yhtiön verkkosivustolla ja siinä korostetaan Turtle Beach Corporationin nykyisiä ja tulevia aloitteita ja tavoitteita hiilijalanjäljen pienentämiseksi, muovipakkausten poistamiseksi, pakkauskoon pienentämiseksi ja hiilivaikutusmerkintöjen lisäämiseksi tiettyihin tuotteisiin Turtle Beach-, - ja -brändeillä. Turtle Beach Corporationin ESG-tavoitteiden lisäksi Play with Purpose tarjoaa myös tietoa yhtiön monimuotoisuudesta, osallisuudesta ja sitoutumisesta yhteisöihin.

”Yhtenä tunnetuimmista pelialan tuotemerkeistä jo vuosikymmeniä Turtle Beach on sitoutunut pitkällä aikavälillä ESG-aloitteisiin, ja tämänpäiväinen ilmoitus on osoitus tulevaisuuden tavoitteistamme. RPS Groupin tiimin johdolla ja organisaation sisäisen energian vahvistamana haluamme tehdä enemmän ja paremmin, joten olemme innoissamme voidessamme jakaa nämä suunnitelmat ja tavoitteemme yhteisön kanssa. Haluamme varmistaa, että kun kuluttajat ostavat Turtle Beachin, ROCCATin ja Neat Microphonesin tuotteita, he voivat luottaa siihen, että keskitymme ympäristövaikutusten minimoimiseen, ja lisäksi he tietävät saavansa korkealaatuisen tuotteen.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Yksi Turtle Beach Corporationin tähänastisista sitoumuksista sisältää muovin käytön vähentämisen pakkauksissa 88 prosentilla (painon mukaan) yhtiön Xboxille tarkoitettujen Stealth 600 Gen 2 -kuulokkeiden osalta (verrattuna alkuperäiseen Stealth 600 Xbox -kuulokemalliin). Lisäksi muiden kuulokemallien osalta muovin käyttöä on vähennetty 87-96 prosenttia (painon mukaan). Turtle Beach Corporation on myös uudistanut tuotepakkauksia ajan mittaan pienentääkseen niiden kokonaiskokoa ja mahdollistaakseen tehokkaamman toimituksen, mikä vähentää tuotteiden toimitukseen liittyviä hiilidioksidipäästöjä.

Turtle Beach Corporation aikoo kuitenkin mennä pidemmälle. Vuoteen 2023 mennessä yhtiö pyrkii ottamaan käyttöön hiilineutraaleja tuotteita ja lisäämään hiilivaikutusmerkinnän tiettyihin tuotteisiin. Turtle Beachin ESG-tiimi tutkii parhaillaan mahdollisia kuluttajan jälkeisen kierrätysmuovin (post-consumer recycled plastics, PCR) lähteitä ja tapoja, joilla PCR voidaan parhaiten integroida tuleviin tuotteisiin. Vuoteen 2024 mennessä tavoitteena on sisällyttää vähintään 10 prosenttia PCR:ää tiettyihin tuotteisiin. Nämä toimet eivät ainoastaan minimoi Turtle Beach Corporationin ympäristövaikutuksia, vaan antavat myös Turtle Beachin, ROCCATin ja Neat Microphonesin asiakkaille mahdollisuuden tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä, jotka tukevat kestävämpää elämäntapaa.

Play with Purpose -ohjelmassa on kyse muustakin kuin ympäristöstä. Yhtiö on nimittäin aina tukenut vahvasti monimuotoisuutta ja osallisuutta sekä vakaata yhteisötukea ja vuorovaikutusta. Yhtiö uskoo, että työpaikan monimuotoisuus luo ympäristön, jossa erilaiset näkökulmat parantavat luovuutta, tuottavuutta, tiimin jäsenten sitoutumista ja työntekijöiden yleistä tyytyväisyyttä. Monimuotoisuuden edistämiseksi Turtle Beach on tehnyt aloitteita, kuten tehnyt yhteistyötä monimuotoisuuteen keskittyvien, erikoistuneiden työpaikkasivustojen kanssa, jotta hakijakunta olisi entistä monipuolisempi.

Yhtiön sisäisten pitkäaikaisten monimuotoisuuspyrkimysten lisäksi yli 60 prosenttia Turtle Beach Corporationin ulkoisista pelikumppaneista ja lahjakkaista luojista tulee pelialalla aliedustetuista ryhmistä. Turtle Beach Corporation tukee myös laajempaa yhteisöä antamalla tukea asioille, joista me, asiakkaamme ja kumppanimme, välitämme vahvasti. Esimerkiksi vuonna 2020 Turtle Beach Corporation teki yhteistyötä Roc Nationin ja Team Rocin kanssa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden uudistuksen tukemiseksi ja antoi taloudellista tukea The Gathering for Justice ja Until Freedom -tapahtumille. Vuonna 2021 Turtle Beach ilmoitti myös pitkäaikaisesta kumppanuudesta GLSENin kanssa LGBTQ+-pelaajien tukemiseksi.

”Haluamme työskennellä monipuolisten, parhaiden ja älykkäimpien ihmisten kanssa, koska se tekee Turtle Beach Corporationista paremman paikan. Olipa kyse sitten yhtiön jäsenistä, muista yrityksistä, joiden kanssa teemme yhteistyötä, tai vaikuttajista, sisällöntuottajista ja ammattilaispelaajista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, monimuotoisuus on aina ollut tärkeässä asemassa liiketoimintamme kannalta.”

Stark lisäsi

Turtle Beach Corporation palkkasi RPS Groupin – maailmanlaajuisen ESG-konsulttiyrityksen – auttamaan sen ESG-strategian parantamisessa, avustamaan sen täytäntöönpanossa ja antamaan puolueettoman arvion sen tämänhetkisestä tilanteesta ESG-asioissa.

Turtle Beach julkaisi ensimmäisen ajosimulaatiojärjestelmänsä – tällainen on VelocityOne Race Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi ensimmäisen ajosimulaatiojärjestelmänsä – tällainen on VelocityOne Race

Turtle Beach VelocityOne Race

Kiinnitä turvavyö, tartu rattiin ja anna mennä, sillä tunnettu pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistaja on julkistanut ensimmäisen ajopelisimulaatiojärjestelmänsä VelocityOne Race.

Erityisesti Xboxille ja :lle suunniteltu, uraauurtava universaali ratti- ja poljinjärjestelmä on peräisin tuotemerkin moninkertaisesti palkitulta VelocityOne-simulaatiotiimiltä ja se hyödyntää uusinta teknologiaa ja ensiluokkaisia materiaaleja.

“VelocityOne Race jättää kilpailijat varjoonsa vertaansa vailla olevalla kilpa-ajosimulaatioiden suorituskyvyllä, yleissuunnittelulla ja rakentamisen laadulla. Turtle Beach on jälleen kerran toimittanut pelisimulaattorilisävarusteen, joka asettaa luokan riman uusiksi. VelocityOne Race sisältää viimeisimmät teknologiat, joita vakavasti otettavat sim-kilpailufanit ja kuljettajat rakastavat – hintaan, jota on vaikea voittaa.”

sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin varajohtaja.

VelocityOne Race on saatavilla tänään 699.99 euron hintaan valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa.

Turtle Beachin uusi lento-ohjain VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin uusi lento-ohjain VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla Suomessa

Turtle Beach VelocityOne™ Flightdeck

Lentosimufanien kannattaa varustautua ja valmistautua toimintaan, sillä myydyimpien pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistajan Turtle Beachin uusi lento-ohjain VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla Suomessa.

VelocityOne Flightdeck on Turtle Beachin ensiluokkainen HOTAS (Hands-On Throttle And Stick) -ohjausjärjestelmä lentosimulaatioita varten. Tämä HOTAS-järjestelmä on lisävaruste, joka on ammentanut inspiraationsa nykyaikaisista taistelulentokoneista ja avaruusalusten ohjaimista. Se tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka muuttavat virtuaaliset lentosi, taistelusi sekä avaruusmatkasi.

Upottaudu toimintaan

Yhteensä 15 eri akselilla ja 139 ohjelmoitavalla toiminnolla VelocityOne Flightdeck tarjoaa vertaansa vailla olevan hallinnan tason, joka mahdollistaa tarkkuuden ja ketteryyden. Säädettävä sauva takaa mukavan istuvuuden kaiken kokoisille käsille, kun taas kaksivaiheiset liipaisimet, HAT-kytkimet ja monitoimiset painikkeet varmistavat, että olet aina valmis toimintaan.

Vertaansa vailla olevaa mukautettavuutta

Flight Touch Display tarjoaa maailman ensimmäisenä ominaisuuden, joka yhdistää reaaliaikaisen simulaation tilan täysin mukautettavien painikkeiden kanssa. Tämä innovaatio antaa sinulle jopa 39 ylimääräistä toimintoa, räätälöiden kokemuksen tarkasti omien mieltymystesi mukaan. OLED HUD tarjoaa näkymän diagnostiikkaan ja suorituskyvyn säätöihin, mahdollistaen asetuksien hienosäädön lennon aikana.

Koe äänen erinomaisuus

Yhdistä suosikki 3,5 mm:n kuulokkeesi ja nauti -teknologian immersiivisistä äänitehosteista. Superhuman Hearing parantaa vihollisen havaitsemista, kun taas ääniasetustilat, mikrofonin seuranta sekä peli- ja chat-äänenvoimakkuuden tasapaino takaavat, että olet aina äänenkäytön hallinnassa.

Vapauta sisäinen taistelulentäjäsi

VelocityOne Flightdeckin Pro-Aim Focus Mode mahdollistaa sauvasensitiivisyyden räätälöinnin tarkkaa vihollisen kohdentamista ja laskeutumisliikkeitä varten. 6. sukupolven taistelulentokoneista innoitettu kaasukahva tarjoaa riippumattoman moottorin hallinnan sekä lukitsemisvaihtoehdon saumattomalle päämoottorin hallinnalle. Säädä haptiset kaasunvälitteiset pysäytykset mieltymystesi mukaan ja mukauta RGB-valaistus haluamallesi tasolle.

Flight Hangar -sovellus tarjoaa viimeisen silauksen muokattavuudelle

Flight Hangar -sovellus mahdollistaa kattavien asetuskokoonpanoprofiilien luonnin tiettyjä simulaatiotyyppejä tai lentokoneita varten. Tallenna ne suoraan VelocityOne Flightdeckiin ja nauti välittömästä pääsystä asetuksiisi.

Hinta ja saatavuus

VelocityOne Flightdeck on parhaillaan saatavilla valmistajan kotisivuilta sekä osallistuvilta jälleenmyyjiltä 399,00 euron hintaan.