Turtle Beach tuo palkitut pelikuulokkeensa PlayStation -konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach tuo palkitut pelikuulokkeensa PlayStation -konsoleille

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX

Pelitarvikevalmistaja on julkistanut uudet PlayStation -versiot langattomista Stealth 700 Gen 2 MAX-, Stealth 600 Gen 2 MAX- ja Stealth 600 Gen 2 USB -pelikuulokkeista.

Stealth 700 Gen 2 MAX ja Stealth 600 Gen 2 MAX -mallit takaavat pitkäaikaisen akunkeston ja laajennetun yhteensopivuuden useampien pelijärjestelmien kanssa. Niissä yhdistyvät suorituskykyinen äänentoisto ja käyttömukavuus perustuviin, jotka ovat tehneet Turtle Beachin Stealth -sarjojen kuulokkeista palkittuja ja myydyimpiä jo vuosien ajan.

”Nykypäivän pelaajat haluavat kuulokkeet, jotka ovat alustojen välisiä, ja Stealth 700- ja 600 Gen 2 MAX -mallit PlayStationille antavat PS5- ja PS4-pelaajille ensiluokkaisen äänen ja mukavuuden sekä mahdollisuuden käyttää niitä useammassa pelijärjestelmässä pidempään. Xboxille suunnitellut MAX-mallimme lanseerattiin aiemmin tänä vuonna ja saivat paljon kiitosta kriitikoilta ja kuluttajilta. Nyt vannoutuneet -fanit :llä ja PS4:llä voivat kokea tehokkaan 3D-peliäänen, vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden ja kilpailuetua tuovat ominaisuudet, kuten Superhuman Hearing®, jotka tekevät Stealth 700- ja 600-sarjan kuulokkeistamme jatkuvasti myydyimpiä tuotteita.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Stealth 700 Gen 2 MAX PlayStationille tulee upean koboltinsinisenä kuparisella koristelulla tai mustana hopeisella koristelulla 209,99 € hintaan se on saatavilla 2. lokakuuta 2022. Stealth 600 Gen 2 MAX PlayStationille on saatavilla mustana, Midnight Red-, ja Arctic Camo -väreissä 147,99€ hintaan, ja se on saatavilla 18. syyskuuta 2022. Stealth 600 Gen 2 USB PlayStationille saapuu mustana sinisellä koristelulla tai valkoisena sinisellä koristelulla ja se tulee saataville vuonna 2023.

Kommentoi

Farming Simulator 22 -peli sai letkukaupalla päivityksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -peli sai letkukaupalla päivityksiä

Farming SImulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli on päivittynyt kattavalla letku- ja pumppulisäosalla. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Tänään ilmestynyt Pumps N’ Hoses Pack -laajennus tuo mukanaan peräti 30 erilaista pumppu- ja letkujärjestelmää erilaisine lisäosineen ja tarpeineen. Näihin lukeutuu muun muassa lannanerittelyjärjestelmä ja erilaiset ympäristöystävälliset lannoitustyökalut.

Uusien järjestelmien avulla onnistuvat muun muassa satojen metrien mittaiset lannoitusletkujen vedot ja näihin painetta tuovat korkeatehopumput. Näin suuretkin peltoaukeat voidaan helposti lannoittaa erilaisin pumpuin manuaalisen ajelun sijasta. Tämä jättää virtuaaliviljelijälle enemmän aikaa muille töille ja puuhille.

Mukana on yli 30 uutta aitoa konetta ja työkalua oman plantaasin rikastamiseen. Uusia merkkejä ovat muun muassa Schouten, Stallkamp, BvL ja 2G Energy, joten eri merkkien kokonaismäärä ylittää 150 tuotemerkkiä.

Farming Simulator 22 on saatavilla PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja :llä.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem -pelin mystinen saari esillä uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem -pelin mystinen saari esillä uudella videolla

A Plague Tale: Requiem

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli esittäytyy uuden tarinavetoisen videon voimin. Sisarkaksikko Amicia ja Hugo hakeutuvat salaperäiselle saarelle, josta pitäisi löytyä parannus Hugoa vaivaavaan kiroukseen. Uusi ympäristö muukalaisineen on kuitenkin pelottava, sillä vaaran tuntu on ilmassa eikä ole varmaa voiko tuntemattomiin ihmisiin luottaa. Kutsuva saariympäristö onkin yhtäältä kaunis kuin vaarallinenkin.

Pelin pc-versiota pelaavat pääsevät nauttimaan RTX -tekniikasta, joka tarjoaa alan kehittyneintä säteenseuranta- ja keinoälyteknologiaa. NVIDIAn kehittynyttä DLSS 3 -teknologiaa hyödyntävä peli näyttääkin äärimmäisen kauniilta, kun valonsäteet hyväilevät välimerellistä maisemaa valon ja varjojen kontrastissa.

on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin. Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia.

ilmestyy PlayStation 5, Xbox Series X ja S- sekä Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle 18. lokakuuta 2022.

Kommentoi