Turtle Beachin ja ROCCATin uudet kuulokkeet nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin ja ROCCATin uudet kuulokkeet nyt saatavilla

ROCCAT SYN Buds Air

Turtle Beachin ja ROCCATin uudet Bluetooth-kuulokemikrofonit on suunniteltu liikkeellä oleville pelaajille. Todelliset langattomat kuulokkeet tarjoavat matalan viiveen pelitilan, 20 tunnin akunkeston, vettä ja hikeä kestävän muotoilun sekä pitkäkestoista käyttömukavuutta.

Mobiilipelaamista varten Scout Air ja SYN Buds Air sisältävät 60 ms:n matalan viiveen pelitilan, joka varmistaa kriittisen äänentunnistuksen taistelussa. Kaksoismikrofonit kuulevat äänikeskustelun selvästi, ja 20 tunnin akunkesto pitää kuulokkeet virrassa myös liikkeellä ollessasi.

Scout Air ja SYN Buds Air ovat IPX4-luokiteltuja, joten ne kestävät hikeä ja vettä, jotta voit treenata pelisessioiden välissä, ja mukana olevat useat korvakärkivaihtoehdot takaavat mukavan istuvuuden. Mukautettavat kosketusohjaimet, EQ-esiasetusten helppo valinta, matalan viiveen pelitilan aktivointi ja akun seuranta ovat käytettävissä Turtle Beachin Audio Hub -sovelluksen kautta Scout Airin osalta ja ROCCATin SYN Buds Air -sovelluksen kautta.

Aidosti langattomat Turtle Beachin Scout Air– ja ROCCATin SYN Buds Air -kuulokkeet ovat saatavilla jälleenmyyjiltä 105,99 euron hintaan.

Turtle Beach Scout Air
Scout Air

”Mobiilipelimarkkinoiden historiallisen kasvun jatkuessa tämä mobiilipelien tuotevalikoimamme strateginen laajentuminen antaa pelaajille mahdollisuuden käyttää Turtle Beachin ja ROCCATin pelillisiä etuja myös liikkeellä ollessaan. Aidosti langattomat Scout Air- ja SYN Buds Air -kuulokkeet tarjoavat äänenlaadun, selkeyden ja mukavuuden, jota pelaajat haluavat.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Aidosti langattomat Scout Air- ja SYN Buds Air - on suunniteltu yhdistettäväksi Bluetooth 5.1 -yhteensopiviin laitteisiin, kuten yhteensopiviin Android- ja -mobiililaitteisiin, Nintendo Switchiin, -tietokoneisiin ja Maciin. Turtle Beachin Scout Air ja ROCCATin SYN Buds Air -kuulokkeissa on 60 ms:n matalan viiveen pelitila, joka varmistaa kriittisen äänentunnistuksen taistelussa.

Scout Airissa ja SYN Buds Airissa on sisäänrakennettu kaksoismikrofoni, joka takaa kristallinkirkkaan keskustelun. Akun kesto on yhteensä 20 tuntia toistoaikaa, viisi tuntia kuulokkeissa ja 15 tuntia latauskotelossa. Latauskotelossa on akun merkkivalo, ja siinä voi ladata kuulokkeet, joiden akku kestää viisi tuntia, vain 15 minuutissa. Scout Air ja SYN Buds Air ovat myös valmiina kuntosalille tai ulkoilmaan IPX4-luokituksen mukaisen hikeä ja vettä hylkivän rakenteensa ansiosta, ja kolme sarjaa vaihdettavia korvanappeja tarjoaa turvallisen ja mukavan istuvuuden koko päivän käyttöä varten.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä :lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä :lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

julkaistaan sekä PlayStation 5, Xbox Series X ja S- sekä Nintendo Switch -konsoleille että :lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: A Game of Thrones: The Board Game sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi