Turtle Beachin odotetulle lentosimulaatio-ohjain myytiin loppuun minuuteissa – lisää tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin odotetulle lentosimulaatio-ohjain myytiin loppuun minuuteissa – lisää tulossa

Turtle Beach VelocityOne Flight

Corporation on ilmoittanut, että sen VelocityOne Flight simulaatio-ohjausjärjestelmästä, Xboxille ja :lle, on tullut yksi brändin ennakkoon tilatuimmista tuotteista.

Yli 21 000 fania ilmoittautui ja odotti varaussaatavuutta, ja keskiviikkona ennakkotilauksien alkamisen jälkeen ohjain myytiin nopeasti loppuun. Turtle Beachin USA:n, Iso-Britannian ja Saksan tarjonta myytiin loppuun alle 15 minuutissa, ja loput maailmanlaajuiset yksiköt siepattiin alle tunnissa.

Yhteistyössä ilmailuinsinöörien ja lentäjien kanssa kehitetty VelocityOne Flight tarjoaa intuitiivisia ja realistisia ohjauskontrolleja ja varustaa käyttäjät kaikilla kokemustasoilla kaiken kattavalla järjestelmällä, jotta lennon jännityksen voi todella kokea.

”VelocityOne Flight ennakkotilaukset sivustoltamme myytiin loppuun maailmanlaajuisesti, mikä on upea alku nopeasti kasvavalle lentosimulaatiolaitteistomarkkinoille pääsyllemme. Jos et pystynyt varaamaan yksikköä ennakkotilauksen kautta, lisämääriä tulee saataville aaltoina VelocityOne Flightin marraskuun 14. päivän julkaisun jälkeen.”

Juergen Stark, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Corporation

Kommentoi

Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruuskääpiöpeli Deep Rock Galactic saapuu PlayStation -konsoleille alkuvuodesta 2022

Deep Rock Galactic

Ruotsalaisen kehittäjän toimintamoninpeli on saapumassa vihdoin Sonyn PlayStation 4 ja PlayStation 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kehittäjä kertoi aiheesta Twitter -tilillään ja julkaisi samalla pelin roadmapin, josta paljastuu tulevia pelin sisäisiä tapahtumia, uusia kosmeettisia kilkkeitä sekä uusia aseita.

Muista myös lukea Errorin arvostelu: Avaruuskääpiöiden matkassa on hyvä olla – arvostelussa Deep Rock Galactic

on parhaillaan saatavilla PC:lle Steam -palvelun kautta sekä Xbox -konsoleille. Peli saapuu PlayStation 4 ja 5 -konsoleille tammikuussa 2022.

Kommentoi

Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin

Icarus

Huomenna perjantaina ilmestyvän Icarus -avaruusselviytymispeli on saanut tyylikkään näytellyn 20-minuuttisen trailerin, jonka voit katsoa alta. Peli on suositun DayZ -pelin kehittäjän Dean Hallin ja tämän RocketWerkzin uusi projekti.

Pelin 1.0 versio tulee olemaan saatavilla Steam -palvelusta 10% alennuksella kahden viikon ajan julkaisusta eteenpäin. Julkaisun jälkeen peli tulee saamaan seitsemän -viikonloppua, jolloin peliin saadaan uusia ominaisuuksia sekä bugikorjauksia.

Pelin piti alunperin olla ilmaispelattava, mutta sittemmin siihen on tehty paljon muutoksia. Pelattavaa tulee olemaan julkaisun yhteydessä 64 neliökilometrin verran sekä 35 tehtävän verran. Tehtävien pituudet vaihtelevat päivistä viikkoihin.

Pelissä pelaaja joutuu selviytymään muukalaisplaneetalla rakentaen ja keräten resursseja. Tehtävään on ainoastaan rajallinen aika joka saattaa vaihdella pelin ajassa puolesta tunnista useampaan päivään. Ennen ajan loppumista sinun täytyy ehtiä kohtaamispaikalle. Mikäli et ehdi, menetät kaiken. Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa co-op tilassa.

ilmestyy :lle joulukuun 3. päivä.

Kommentoi