Turtle Beachin palkittu Recon-ohjain on nyt ennakkotilattavissa Xbox-konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin palkittu Recon-ohjain on nyt ennakkotilattavissa Xbox-konsoleille

Turtle Beach Recon

 on ilmoittanut, että sen 2021 messuilla esitelty ja palkittu Recon ohjain on nyt ennakkotilattavissa. Se on ensimmäinen markkinayhdistelmä tehokasta integroitua ääntä ja innovatiivisia hallintaobjekteja, jotka nostavat pelaajien aisteja ja pelikokemuksia. 

ja S, One ja yhteensopivat Windows 10 -tietokoneet voivat liittää minkä tahansa langallisen kuulokemikrofonin tavallisella 3,5 mm:n ääniliitännällä ja hyödyntää todistettuja Turtle Beachin ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing®, mikrofonivalvonta, äänen esiasennukset ja paljon muuta. Lisäksi Pro-Aim™ Focus Mode -tilassa pelaajat voivat virittää peukalotikun herkkyyden parantaakseen pitkän kantaman tarkkuutta, ja kuhunkin ohjelmoitavaan pikatoimintopainikkeeseen voidaan tallentaa jopa neljä profiilia. Tunne laukausten rekyyli ja ajoneuvojen moottoreiden kehrääminen seuraavan sukupolven värähtelypalautteen avulla kaksoistärinämoottoreista kahvoissa ja liipaisimissa. Lisäksi Recon-ohjain antaa pelaajien pelata pidempään ja pysyä viileämpinä ergonomisen muotonsa ja jäähdyttävien kumiotepintojensa ansiosta.

Turtle Beach Recon

”Tiimi on toimittanut uskomattoman tuotteen Recon ohjaimen kautta, enkä malta odottaa, että saan tämän -pelaajien käsiin”, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Juergen Stark sanoi.

Turtle Beachin Recon -ohjain on saatavilla mustana tai valkoisena 59,99 euron hintaan ja julkaistaan maailmanlaajuisesti 1. elokuuta, 2021. Varaa omasi tänään tilaamalla ennakkoon verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä Suomessa.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi PC:lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi