Turtle Beachin palkittu Recon-ohjain on nyt ennakkotilattavissa Xbox-konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin palkittu Recon-ohjain on nyt ennakkotilattavissa Xbox-konsoleille

Turtle Beach Recon

 on ilmoittanut, että sen E3 2021 messuilla esitelty ja palkittu Recon ohjain on nyt ennakkotilattavissa. Se on ensimmäinen markkinayhdistelmä tehokasta integroitua ääntä ja innovatiivisia hallintaobjekteja, jotka nostavat pelaajien aisteja ja pelikokemuksia. 

ja S, ja yhteensopivat Windows 10 -tietokoneet voivat liittää minkä tahansa langallisen kuulokemikrofonin tavallisella 3,5 mm:n ääniliitännällä ja hyödyntää todistettuja Turtle Beachin ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing®, mikrofonivalvonta, äänen esiasennukset ja paljon muuta. Lisäksi Pro-Aim™ Focus Mode -tilassa pelaajat voivat virittää peukalotikun herkkyyden parantaakseen pitkän kantaman tarkkuutta, ja kuhunkin ohjelmoitavaan pikatoimintopainikkeeseen voidaan tallentaa jopa neljä profiilia. Tunne laukausten rekyyli ja ajoneuvojen moottoreiden kehrääminen seuraavan sukupolven värähtelypalautteen avulla kaksoistärinämoottoreista kahvoissa ja liipaisimissa. Lisäksi Recon-ohjain antaa pelaajien pelata pidempään ja pysyä viileämpinä ergonomisen muotonsa ja jäähdyttävien kumiotepintojensa ansiosta.

Turtle Beach Recon

”Tiimi on toimittanut uskomattoman tuotteen Recon ohjaimen kautta, enkä malta odottaa, että saan tämän Xbox-pelaajien käsiin”, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Juergen Stark sanoi.

Turtle Beachin Recon -ohjain on saatavilla mustana tai valkoisena 59,99 euron hintaan ja julkaistaan maailmanlaajuisesti 1. elokuuta, 2021. Varaa omasi tänään tilaamalla ennakkoon verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä Suomessa.

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä Playstation 4 ja -konsolille.

Kommentoi