Turtle Beachin Stealth 700 ja 600 nimetty parhaiksi langattomiksi pelikuulokkeiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin Stealth 700 ja 600 nimetty parhaiksi langattomiksi pelikuulokkeiksi

Turtle Beach 700 MAX

Pelitarvikkeiden toimittaja Corporation on ilmoittanut, että sen Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille ja Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille -mallit jatkavat sarjan perintöä tulemalla johtavien julkaisujen nimeämiksi parhaiksi pelikuulokkeiksi.

Uudet Stealth 700- ja 600 Gen 2 MAX -mallit ovat viimeisimmät lisäykset arvostettuun langattomaan pelikuulokesarjaan ja ne lisäävät monialustayhteensopivuutta, uraauurtavaa akunkestoa, uusia värivaihtoehtoja ja paljon muuta jo ennestään vaikuttavaan ominaisuuksien luetteloon.

Uudet MAX-mallit tulivat markkinoille viime kuussa, ja sekä kriitikot että fanit toistavat edelleen samoja positiivisia mielipiteitä ja palautetta, jotka ovat tehneet Turtle Beachin Stealth 700- ja Stealth 600 -sarjan langattomista kuulokkeista myydyimpiä ympäri maailmaa.

Turtle Beachin Stealth 700 Gen 2 MAX Xboxille ja Stealth 600 Gen 2 MAX Xboxille (OVH: 147,99€) tarjoavat pelaajille valtavan akunkeston, monialustayhteensopivuuden, ensiluokkaisen äänen ja käyttömukavuuden, ja ne ovat tällä hetkellä saatavilla suoraan valmistajalta ja jälleenmyyjiltä Suomessa.

Päivitetty Stealth 600 Gen 2 USB Xboxille tarjoaa myös parannetun akunkeston ja säilyttää houkuttelevan hinnan, joka on tehnyt Turtle Beachin Stealth 600:sta alan myydyimmän pelikuulokesarjan.

”Stealth 700 & 600 Gen 2 MAX -mallit ovat ilmiömäisiä kuulokkeita. Ne jatkavat sarjan perinnettä huipputuotteina, jotka ovat suorituskykyisiä, ja ne ovat täydellisiä valintoja nykypäivän monialustapelaajille. MAX-mallit tarjoavat jälleen maailmanluokan äänen ja pitkäaikaisen käyttömukavuuden, josta sarja on tunnettu, ja nyt ne tarjoavat laajennetun yhteensopivuuden useampien pelijärjestelmien kanssa ja vaikuttavan akunkeston – ominaisuuksia, joiden tiedämme olevan tärkeitä pelaajille.”

sanoo Juergen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Kommentoi

Roccat julkaisi telakallisen Kone XP Air -pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi telakallisen Kone XP Air -pelihiiren

Roccat Kone XP Air

Turtle Beachin palkittu -pelien oheislaitemerkki on esitellyt täysin uuden langattoman Air RGB-pelihiiren, jossa on pikalataustelakka.

Air on Stellar Wireless -versio vastajulkaistusta Kone XP:stä – 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön huipentuma, jonka tavoitteena on tuottaa alan johtava monikäyttöinen pelihiiri. AIMO-yhteensopiva RGB-pikalataustelkka, ROCCATin Stellar Wireless -teknologia, ja Bluetooth®-yhteys tekevät langattomasta Kone XP Airista entistäkin monipuolisemman.

Air on täydellinen yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja hyödyllisyyttä. Langallisen Kone XP:n vastaanotto on ollut uskomaton, ja fanit ovat heti pyytäneet langatonta versiota, joten olemme innoissamme voidessamme kertoa kaikille, että Kone XP Air on tulossa ja saatavilla alle kuukauden kuluttua.”

sanoo René Korte, ROCCATin perustaja ja Turtle Beachin -oheislaitteiden toimitusjohtaja

Kuten langallinen edeltäjänsä, Air on täydellinen yhdistelmä muotoilua ja teknologiaa. Kone XP Air on peräisin ikonisten pelihiirien pitkästä linjasta, ja siinä on upea 3D RGB -valaistus sekä ROCCATin tarkka Owl-Eye 19K DPI -optinen sensori ja nopeat Titan Optical Switches -kytkimet. Ammattitaitoisesti muotoiltu ergonomia tarjoaa erinomaisen mukavuuden pitkiin pelitunteihin, ja useat painikkeet sekä Kone XP Airin 4D Wheel -pyörä laajentavat hiiren ominaisuuksia 29 ohjelmoitavaan toimintoon. Kone XP Airin läpikuultava kuori ei ainoastaan tarjoa näkymää sen elinvoimaisiin RGB-valaistusalueisiin, vaan mahdollistaa myös langattoman hiiren vain 99 g:n painon.

Uudistetun AIMO RGB -valaistuksen lisäksi Airissa on ROCCATin uskomattoman luotettava 2,4 GHz:n Stellar Wireless -tekniikka sekä Bluetooth-yhteys, jonka ansiosta hiiri voidaan yhdistää useiden laitteiden kanssa.

Airin mukana tulee tyylikäs AIMO-ominaisuudella varustettu RGB-lataustelakka. Kone XP Air on osa AIMO-ekosysteemiä, jonka ansiosta hiiri ja sen lataustelakka voivat näyttää jopa 16,8 miljoonaa väriä ja kommunikoida muiden AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden, kuten mekaanisen Vulcan TKL RGB -pelinäppäimistön, kanssa ainutlaatuisen valaistuskokemuksen takaamiseksi kaikissa pelaajien kokoonpanoissa. Kone XP Airin pikalataustelakka tarjoaa jopa viiden tunnin peliajan vain 10 minuutin latauksella. Täyteen ladattuna Kone XP Air tarjoaa jopa 100 tunnin peliajan. Varmuusvarana pelaajille, jotka ovat saattaneet unohtaa ladata hiiren, Kone XP Airin mukana toimitetaan myös ROCCATin PhantomFlex™ USB-C-kaapeli.

Air on saatavana mustana tai Arctic White -värisenä ja sen voi tilata ennakkoon 177,99 euron hintaan osoitteesta osallistuvilta jälleenmyyjiltä maailmanlaajuisesti. Kone XP Air tulee markkinoille 22. elokuuta 2022.

Kommentoi

Turtle Beach julkaisi uudet Recon Air -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uudet Recon Air -pelikuulokkeet

Turtle Beach Recon Air

Pelitarvikevalmistaja Turtle Beach on julkaisemassa uudet langattomat Recon Air Chat Communicator -kuulokkeet.

Recon Air on suunniteltu pelaajille, joilla on huippuluokan kotiviihdejärjestelmä pelien äänentoistoa varten ja jotka tarvitsevat kuulokkeet muiden pelaajien kuulemiseen ja heidän kanssaan puhumiseen, ja se sopii kaikille, jotka haluavat tyylikkäät langattomat Bluetooth-kuulokkeet, joita voi käyttää ääni- ja videoneuvotteluihin ja erilaisiin päivittäisiin tarpeisiin.

Kuulokkeet tarjoaa laadukkaan saapuvan ja lähtevän keskustelun ystävien ja joukkuetovereiden kanssa, ja se on loistava väline onnitella toista joukkuetta eeppisestä tappiosta. Recon Airin mikrofoni on viritetty pelaamista varten, jotta se poimii äänikeskustelun äänekkäästi ja selkeästi, ja se on myös melua vaimentava, jotta taustahäiriöt saadaan minimoitua. Ladattava 10 tunnin akku antaa kuulokkeille virtaa koko päivän ajan, ja käännettävä korvakoukku ja vaihdettavat korvakärjet takaavat käyttömukavuuden.

Laitteesta on saatavilla omat versiot PlayStation ja Xbox -konsoleille.

Designed for Recon Air tarjoaa kristallinkirkasta keskustelua ja S:llä sekä Xbox Onella, ja siitä on myös versio PlayStation 5:lle ja 4:lle. Molemmat mallit ovat myös yhteensopivia :n, Macin ja Bluetooth-yhteensopivien iOS- ja Android-mobiililaitteiden kanssa.

”Recon Air on edullinen chat-kuuloke, joka on suunniteltu pelaamiseen sekä yhteydenpitoon ystävien, perheenjäsenten ja työtovereiden kanssa ja varmistaa, että äänesi kuulostaa hyvältä puhuessasi. Se on nyt matkustaessani oma suosikkikuulokkeeni Teams- ja Zoom-kokouksissa.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Täysin uusi langaton Recon Air mahdollistaa täydellisen vapauden keskustella kristallinkirkkaasti joukkuetovereiden kanssa ja härnätä vihollisia, ja se näyttää ja kuulostaa upealta käyttäessäsi palveluita, kuten Discordia, Skypeä, Teamsia, Zoomia ja muita. Recon Airissa on tyylikäs, minimalistinen muotoilu, ja sen yksisuuntainen, melua vaimentava, pelikäyttöön viritetty mikrofoni vastaanottaa äänikeskustelun äänekkäästi ja selkeästi samalla kun se minimoi taustamelun. Recon Airin langaton lähetin tekee asennuksesta Xbox- tai PlayStation-konsoleilla helppoa, ja viiveetön Bluetooth 5.1 -yhteys laajentaa yhteensopivuutta Windows PC- ja Mac-tietokoneisiin sekä iOS- ja Android-mobiililaitteisiin.

Recon Airissa on mukautettava muotoilu, jonka ansiosta käyttäjät voivat kääntää korvakoukkua ja käyttää kuulokkeita kummallakin puolella päätä, ja kolme erikokoista vaihdettavaa korvakärkeä takaavat täydellisen istuvuuden. Pitkäkestoinen 10 tunnin akku pitää pelaajat pelissä ilman keskeytyksiä, ja nopea 15 minuutin lataus mukana toimitetulla USB-C-kaapelilla takaa kolmen tunnin akunkeston. Lisäksi integroitujen hallintalaitteiden ansiosta pelaajat voivat pitää katseensa toiminnassa ja säätää helposti keskustelun äänenvoimakkuutta, mykistää äänen, vastata puheluihin ja käyttää muita Bluetooth-toimintoja.

Turtle Beach Recon Air on saatavilla osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 41,99 euron hintaan.

Kommentoi