Turtle Beachin VelocityOne Stand -ohjainjalusta on nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin VelocityOne Stand -ohjainjalusta on nyt saatavilla

Turtle Beach VelocityOne Rudder & Stand

Pelikuulokkeiden ja lisävarusteiden valmistaja on julkistanut, että VelocityOne Stand -ohjainjalusta on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti.

VelocityOne Stand täydentää Turtle Beachin palkittua lentosimulaatiokokoonpanoa, sillä se sisältää VelocityOne Flight Universal Control System -ohjausjärjestelmän tai VelocityOne Flightstick -ohjaussauvan sekä VelocityOne Rudder -polkimet modernin lentosimulaatiokokemuksen tarjoamiseksi kotona.

VelocityOne Stand -jalustassa on sisäänrakennetut pikalukot, joiden avulla voit säätää korkeutta, kulmaa ja pituutta, jotta se mukautuu jokaiseen pelaajaan ja ympäristöön. Lisäksi ylempi kiinnitysalusta kallistuu, jotta ohjain, ohjaussauva tai pyörä voidaan sijoittaa oikein, ja alempi alusta voidaan säätää samalla tavalla peräsin- tai ajopolkimia varten.

VelocityOne Standin käännettävän rakenteen ansiosta sitä voidaan käyttää kumpaan tahansa suuntaan, ja kiinteästä teräksestä valmistetut kiinnitysalustat on esiporattu täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Heilumisen estävät, säädettävät kumijalat pitävät VelocityOne-telineen tukevasti paikallaan, ja kätevän kokoontaitettavan muotoilun ansiosta se on helppo pakata pois ilman, että lisävarusteita tarvitsee irrottaa.

Turtle Beachin VelocityOne Stand on nyt saatavilla valmistajan sivuilta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä Suomessa hintaan 209,99 euroa.

Kommentoi

Roccat julkaisi uuden Magma -näppäimistön miniformaatissa Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi uuden Magma -näppäimistön miniformaatissa

Roccat Magma Mini

-oheislaitteiden valmistaja Roccat esitteli tänään uusimman lisäyksen PC-pelinäppäimistövalikoimaansa – Magma Mini 60% -pelinäppäimistö. Magma Minin pienen näppäimistön kompakti tilantarve on 60 % täysikokoisen näppäimistön koosta, josta syystä se on täydellinen PC-pelaajille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa suurille hiiren liikkeille.

Sen täysin valaistuksessa on viisi ohjelmoitavaa aluetta, jotka käyttävät Roccatin AIMO RGB -tekniikkaa. Magma Minissä on kalvokytkimet, joissa on keskellä oleva aktivaatiopiste, laajennettu näppäintoiminnallisuus Roccatin EasyShift[+] -tekniikalla ja uusin IP33-luokiteltu veden- ja pölynkestävyys.

”Magma Mini on ylivoimainen lähtötason mini--pelinäppäimistö, koska siinä yhdistyvät suosittu 60 %:n muoto sekä Roccatin suorituskyky ja RGB-valaistus. Magma Mini tarjoaa myös kestävän IP33-luokituksen mukaisen suojan pölyä, hiukkasia ja roiskeita vastaan, ja sen 50 euron OVH tekee siitä helpon valinnan PC-pelaajille, jotka haluavat lisätä RGB-valaistuksen työpöytäänsä.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Roccatin Magma Mini 60 % -pelinäppäimistö on varustettu läpikuultavalla ylälevyllä, jossa on viisi ohjelmoitavaa RGB-vyöhykettä ja 10 LED-taustavaloa. Roccatin AIMO-valaistuksen ansiosta pelaajat voivat nauttia elävästä ja mukaansatempaavasta kokemuksesta 16,8 miljoonan RGB-värivaihtoehdon avulla. Pelaajat voivat myös synkronoida Magma Minin muiden Roccatin kehutun -oheislaitevalikoiman AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden, kuten Burst Pro -hiiren ja Elo 7.1 Air- tai USB-kuulokkeiden, kanssa luodakseen elinvoimaisen PC-pelaamisen taisteluaseman, jota ei voi ohittaa.

Magma Mini sisältää viisi ohjelmoitavaa RGB-valovyöhykettä, pehmeät kalvokytkimet, EasyShift[+]-ohjelmoitavuuden sekä IP33-luokituksen mukaisen veden- ja pölynkestävyyden

Magma Minissä on myös hiljaiset ja herkästi reagoivat kalvonäppäimet, joissa on nopea, keskellä oleva painalluspiste, joka takaa erittäin miellyttävän näppäilyn. Edistyksellinen anti-ghosting-tekniikka takaa, että pelaajat voivat painaa jopa 20 näppäintä samanaikaisesti, kun he reagoivat taistelun tuoksinassa, ja kaikki näppäimet rekisteröityvät tarkoitetulla tavalla, pitäen -pelaajat hallinnassa. Magma Mini on myös varustettu Roccatin kehutulla Easy-Shift[+]-tekniikalla, jonka avulla pelaajat voivat määrittää yleisimmin käytetyille näppäimille toissijaisen toiminnon, mikä laajentaa jokaisen näppäinpainalluksen mahdollisuuksia. Magma Minin virtajohto kytkeytyy näppäimistön vasemmalle puolelle, mikä sopii erinomaisesti pelaajille, jotka pelaavat näppäimistö kallistettuna, eikä se ole tiellä isommille hiiriliikkeille.

Magma Mini on parhaillaan ennakkotilattavissa 49,99 euron hintaan.

Kommentoi

Turtle Beach tarjoilee liudan joululahjavinkkejä Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach tarjoilee liudan joululahjavinkkejä

Roccat Vulcan II Max

Olitpa sitten ostamassa kuulokkeita, ohjainta tai lentosimulaattorin lisävarusteita, etsit kauneinta pelitietokonetta tai haluat varmistaa, että äänesi kuulostaa loistavalta – Turtle Beach, Roccat ja Neat Microphones Gear tarjoavat täydellisiä lahjaideoita tänä jouluna.

Ostajat, jotka etsivät vielä täydellistä lahjaa, voivat valita erilaisia Turtle Beachin, Roccatin ja Neat Microphonesin myydyimpiä ja palkittuja laitteita, joita voi lahjoittaa talon pelaajille ja tekniikan harrastajille. Huippusuosituista Turtle Beach -pelikuulokkeista, -ohjaimista ja lentosimulaatiotarvikkeista ja kauneimman suorituskykyisen pelitietokoneen luomisesta Roccatin avulla äänesi upeuden varmistavan Neat-mikrofonin käyttöön – alla olevat tarvikkeet tarjoavat kilpailuetua ja huippusuorituskykyä, jota pelaajat haluavat.

”Turtle Beachin, ROCCATin ja Neatin uusimmat laitteet ovat erinomaisia esimerkkejä ylivoimaisesta innovaatiosta, muotoilusta ja tyylistä, ja kaikilla kolmella tuotemerkillä on erilaisia tuotteita, jotka sopivat täydelliseksi lahjaksi. Turtle Beachin, ROCCATin tai Neatin tuotteiden antaminen tänä jouluna on loistava lahja ja voi tehdä sinusta tämän vuoden lahjasankarin, koska tuotteemme tarjoavat kautta linjan huippusuorituskykyä, korkeaa laatua ja kilpailuetua vähemmän laadukkaisiin pelilisävarusteisiin verrattuna.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Turtle Beachin pelikuulokkeet

Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 USB jatkaa myydyimpien pelikuulokkeiden sarjan perinnettä, joka tarjoaa tehokkaan peliäänen, kristallinkirkkaan keskustelun ja äärimmäisen mukavuuden. Lisäksi Stealth 600 Gen 2 MAX tarjoaa laajennetun yhteensopivuuden useampien järjestelmien kanssa ja massiivisen 48+ tunnin pidennetyn akun käyttöiän, ja Stealth 700 Gen 2 MAX tarjoaa kaiken huippuluokan. Jos tähtäimessäsi on langallinen monialustapelikuuloke, Turtle Beachin Recon 500, Recon 200 Gen 2, Recon 70 ja Recon 50 -kuulokkeet tarjoavat hyviä vaihtoehtoja.

Turtle Beachin ohjaimet

Turtle Beach Recon

Turtle Beach määritteli uudelleen langallisten ohjainten alueen, kun se laajensi myydyintä tuotemerkkiään pelikuulokkeiden ulkopuolelle ja pelipadeihin Recon-ohjaimen lanseerauksen myötä. Palkittu Recon-ohjain on saatavana mustana tai valkoisena, ja siinä yhdistyvät pelin voittaneet ohjaimet ja Turtle Beachin peliä muuttavat ääniominaisuudet, kuten Superhuman Hearing. Yksinomainen Arctic Camo -väritys on myös saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää. Lisäksi Turtle Beachin REACT-R-ohjain tarjoaa monia samoja ominaisuuksia kuin Recon-ohjain, ja se on saatavana mustana tai valkoisena violeteilla korostuksilla.

Xbox- ja langattomaan pilvipelaamiseen Android-mobiililaitteilla suunniteltu Recon Cloud Hybrid Controller lisää Turtle Beachin palkittuun pelikonsolin muotoiluun tukevan puhelinklipsin ja Bluetooth®-liitännän, kun taas Atom Controller antaa liikkeellä oleville pelaajille todella ainutlaatuisen mobiilipeliohjaimen, jonka magneettinen kaksiosainen muotoilu sopii lähes kaikkiin Android-puhelimiin ja on erittäin kannettava.

Turtle Beach Flight Simulation

Lentosimulaatiofaneille on vain yksi looginen valinta tänä jouluna, ja se on se, joka käyttää uusinta teknologiaa täydelliseen lentosimulaatiokokemukseen. Viime vuonna Turtle Beach toi markkinoille uraauurtavan, palkitun VelocityOne Flight Universal Control System -ohjausjärjestelmänsä, joka sai kriitikoiden suosion, ja katapultoi myydyimmän tuotemerkin lentosimulaatioluokkaan. Uusi VelocityOne Rudder ja VelocityOne Stand täydentävät nyt kokoonpanoa, ja juuri lanseerattu VelocityOne Flightstick on toinen uraauurtava, moderni yhden joystickin ohjain, joka sopii täydellisesti ilma- ja avaruuslentojen taistelupeleihin.

Roccat -pelinäppäimistöt

Roccat Vulcan II Max

ROCCATin uusin täysikokoinen Vulcan II Max -näppäimistö on upea sanan kaikissa merkityksissä, ja muun muassa Tom’s Hardware ja CGmag.com ovat nimenneet sen pelaamisen kauneimmaksi pelinäppäimistöksi. Vulcan II Mini on sen kompakti 65 % kokoinen vastine. Sekä Vulcan II Max että Mini ovat saatavana mustana tai valkoisena, ja niissä on hyperherkät, kestävät TITAN II -optis-mekaaniset kytkimet ja maailman ensimmäiset Dual-LED Smart Switches -älykytkimet. ROCCATin Magma ja Pyro ovat myös loistavia näppäimistövaihtoehtoja, joissa kummassakin on RGB-valaistus, joka synkronoituu muiden AIMO-ominaisuuksilla varustettujen ROCCAT-tarvikkeiden kanssa. Muista tutustuaROCCATin vuoden 2022 loma-lahjaoppaaseen, josta löydät lisää tarjouksia.

Roccat -pelihiiret

Roccat Kone XP Air

-pelaajat voivat lisätä ROCCATin langallisen Kone XP -hiiren tai langattoman Kone XP Air Stellar -hiiren työpöytäasetuksiinsa. Kone XP -hiirissä on loistava 3D RGB AIMO -valaistus viidellä ohjelmoitavalla vyöhykkeellä sekä monipainikkeinen muotoilu, joka täydentää mitä tahansa peliä tai projektia, sekä ROCCATin Owl-Eye 19k DPI -optisen sensorin ja Titan-optisten kytkimien tarkkuus ja nopeus. Langattomaan Airiin kuuluu myös RGB Rapid Charge Dock -latauslaite, joka pitää sen ladattuna samalla kun se lisää valoshow’ta. Langaton Burst Pro Air -hiiri ja langallinen Burst Pro ovat myös loistavia -pelihiirivaihtoehtoja.

Roccat -pelikuulokkeet

Kauneimman -pelipöydän täydentävä ROCCATin Syn Max Air on tuotemerkin lippulaiva, langaton 3D-ääni -pelikuuloke, jossa yhdistyvät Turtle Beachin parhaat pelivoittoiset ääniominaisuudet ROCCATin ainutlaatuiseen muotoiluun ja RGB-valaistukseen. Max Airissa on tehokas, mukaansatempaava PC-pelaamisen äänenlaatu, vertaansa vailla oleva mikrofonin suorituskyky ja ensiluokkaiset mukavuusominaisuudet. Lisäksi Syn Max Airin korvakupit ja mukana toimitettu RGB Rapid Charge Dock -latauslaite tarjoavat RGB-valaistuksen ja synkronoituvat muiden AIMO-yhteensopivien ROCCATin PC-pelilaitteiden kanssa. ROCCATin Syn Pro Air -kuulokkeet ovat myös saatavilla.

Siistit digitaaliset/USB-mikrofonit

Pelasitpa sitten, olit töissä tai koulussa, äänesi on kuulostettava mahdollisimman hyvältä, eikä se ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nyt. Tule mukaan Neat Microphones ja brändin uusimmat digitaaliset USB- ja analogiset XLR-mikrofonit. Pelaajat, striimaajat ja podcasterit ovat innoissaan Neatin Bumblebee II Professional Cardioid USB Condenser Microphone -mikrofonista, jossa on 25 mm:n kondensaattorikapseli. Lisäksi helppoa plug-n-play-asennusta varten Neatin Skyline USB Desktop Microphone on tyylikäs ja helppokäyttöinen.

Neat Analog/XLR-mikrofonit

Jos haluat studiokelpoisen suorituskyvyn, laulajat, muusikot, äänittäjät ja voiceover-taiteilijat eivät voi mennä vikaan Neatin King Bee II XLR -mikrofonin kanssa. King Bee II sopii täydellisesti laulun, rumpujen, sähkökitaran, pianon ja useimpien akustisten instrumenttien kuvaamiseen, ja siinä on jopa oma iskunvaimennin ja pop-suodatin. Taiteilijat, jotka tarvitsevat jotain kooltaan pienempää, mutta silti suorituskyvyltään suurta, löytävät Neatin Worker Bee II XLR -mikrofonin.

Kommentoi