Twitch kokeilee kesken striimin alkavia mainoksia Kommentit pois päältä artikkelissa Twitch kokeilee kesken striimin alkavia mainoksia

Twitch

on ilmoittanut testaavansa kesken striimien alkavia mainoksia ja palvelun yhteisö on jo alkanut antamaan suoraa palautetta kokeesta.

Kokeilussa mainokset pyörisivät niillä kanavilla joissa on kumppanuus voimassa ja striimaajat saavat rahaa jokaisesta mainoksesta. Mainokset puolestaan avautuvat isoksi ja itse striimi pienentyy pienemmälle pinta-alalle. Mainoksia ei näytetä jos käyttäjä maksaa kanavan tilauksesta tai on Twitch Turbo -tilaaja.

Kesken striimin esiintyviä mainoksia on palvelussa ollut aiemminkin, mutta striimaajat ovat voineet hallita niitä itse.

Kommentoi

Ubisoftin Hyper Scape -moninpeli ilmestyy elokuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoftin Hyper Scape -moninpeli ilmestyy elokuussa – katso uusi traileri

Hyper Scape

Ubisoftin battle royale -henkinen Hyper Scape -verkkomoninpeli julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 11. elokuuta 2020. Samalla alkaa jo aiemmin beetatestissä pc-tietokoneilla julkaistun moninpelin ensimmäinen pelikausi The First Principle. Se tuo mukanaan kaksi rajoitetun ajan pelimuotoa sekä yhden uuden aseen ja uuden hack-tekniikan. Lisäksi pelikausi tuo uusia ominaisuuksia pelin vuorovaikutteiseen -laajennukseen. Crowncast-nimellä tunnettu laajennus antaa pelin Twich-faneille mahdollisuuden osallistua pelin tapahtumiin uudella tavalla. Ensimmäinen pelikausi myös laajentaa Hyper Scape -pelimaailmaa taustatiedon osalta.

Uutena aseena nähdään sudenkorennolta nimensä saanut Dragonfly. Uutena hack-kykynä taas nähdään suorastaan vetovoimainen Magnet. Tämän myötä erilaisia aseita ja hack-kykyjä on yhteensä 11 kumpaakin. Eri aseita ja hack-kykyjä yhteen liittämällä saa kustakin aseesta tai kyvystä entistä voimakkaamman version.

Uutena pelitapahtumana on Melee-tila, joka tekee lähitaisteluhyökkäyksistä kerralla kuolettavia. Kuten muitakin pelitapahtumia, myös Meleen aktivointiin voi vaikuttaa peliä seuraava Twitch-yleisö. The First Principle -kausi sisältää myös Battle Pass -tasoja sekä ilmaisversiona että maksullisena premium-versiona.

Pelin PC-version beetatesti on käynnissä 2. elokuuta saakka. Kaikki siihen mennessä kerrytetty pelaajakohtainen edistyminen kerättyine varusteineen siirtyy automaattisesti pelitilin mukana myös pelin konsoliversioille. Tilikohtaisia Battle Pass -tasoja on myös mahdollista kehittää Crowncast-laajennuksen myötä muiden pelaajien Hyper Scape -otteluita katsomalla.

Kommentoi

Ninja aloitti striimaamisen YouTubessa Kommentit pois päältä artikkelissa Ninja aloitti striimaamisen YouTubessa

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna kuinka Microsoft kertoi ajavansa alas Mixer striimauspalvelunsa ja yhdistävänsä sen Facebook Gaming -palveluun. Tämä on vapauttanut striimaajat liittymään muihin palveluihin.

Nyt Mixerin yksi suosituimmista striimaajista Ninja on aloittanut striimaamisen YouTubessa. Ensimmäisessä striimissään Ninja, oikealta nimeltään Richard Tyler Blevins nähtiin pelaavan Fortnite -peliä Dr Lupon, TimTheTatmanin ja Couragen kanssa.

Ninja siirtyi Mixeriin -palvelusta kymmenien miljoonien siirtosummalla. Vielä ei ole varmaa onko Blevinsillä yksinomainen sopimus YouTuben ja Googlen kanssa.

Kommentoi