Twitchin Artifact-kanava oli viikonloppuna viidakko Kommentit pois päältä artikkelissa Twitchin Artifact-kanava oli viikonloppuna viidakko

Vaikka Valven universumiin sijoittuva keräilykorttipeli onkin jäissä pääosin peliekonomian ja hinnoittelurakenteen takia, sen -kanava oli viime viikonloppuna varsin eloisa. Ei kuitenkaan itse Artifaktin muodossa.

Kanavaa käytettiin vitsinä muunmuassa elokuvien, meemien, natsidokumenttien ja jopa Christchurchin ammuskelun näyttämiseen. Monet näistä striimeistä sisällyttivät otsikkoonsa jotain Artifactiin liittyvää välttääkseen heti seulonnan.

Nyt meno on jo rauhoittunut, ja kirjoittamishetkellä vain muutama kanava touhuaa jotain aivan muuta, muttei mitään järin mielenkiintoista.

Kommentoi

Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla

Half-Life 2

Valven pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevät Portal -pelit ilmestyivät aiemmin tällä viikolla Switch -konsolille. Pitkään ei ehtinyt kulua kun modaajat onnistuivat löytämään pelin syövereistä merkkejä Half- 2 -pelistä ja saivatkin sen toimimaan.

Kokoelma sisältää Half- 2 -pelin kokonaisuudessaan, poislukien kartat sekä musiikit. Modaaja OatmealDomen mukaan tiedostot saattavat olla jäänteitä Nvidia Shield -versiosta.

Temppu onnistuttiin tekemään alkuperäisten karttojen sekä modatun Switch -konsolin avulla.

on saatavilla Switch -konsolille.

Kommentoi

Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille

Portal: Companion Collection

Valve on nyt julkaissut suositut kolmiulotteiset Portal -pulmanratkontapelit Switch -konsoleille. Voit katsoa Portal: Companion Collection -kokoelman trailerin alta.

Portal: Companion Collection -kokoelmaan sisältyy Portal ja Portal 2. Mukana on myös jälkimmäisen pelin co-op ominaisuudet. Pelien käännöksen taustalla on ollut Lightspeed Studios -kehittäjä.

Portal: Companion Collection -kokoelma on saatavilla Switch -konsolille.

Kommentoi