Twitchin Artifact-kanava oli viikonloppuna viidakko Kommentit pois päältä artikkelissa Twitchin Artifact-kanava oli viikonloppuna viidakko

Vaikka Valven 2 universumiin sijoittuva keräilykorttipeli onkin jäissä pääosin peliekonomian ja hinnoittelurakenteen takia, sen -kanava oli viime viikonloppuna varsin eloisa. Ei kuitenkaan itse Artifaktin muodossa.

Kanavaa käytettiin vitsinä muunmuassa elokuvien, meemien, natsidokumenttien ja jopa Christchurchin ammuskelun näyttämiseen. Monet näistä striimeistä sisällyttivät otsikkoonsa jotain Artifactiin liittyvää välttääkseen heti seulonnan.

Nyt meno on jo rauhoittunut, ja kirjoittamishetkellä vain muutama kanava touhuaa jotain aivan muuta, muttei mitään järin mielenkiintoista.

Kommentoi

Steam rikkoi jälleen pelaajaennätyksen – yli 30 miljoonaa käyttäjää samanaikaisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Steam rikkoi jälleen pelaajaennätyksen – yli 30 miljoonaa käyttäjää samanaikaisesti

Steam (Valve)

on jälleen rikkonut samanaikaisten pelaajien ennätyksen kuluneen viikonlopun aikana. Yhteensä käyttäjiä oli kirjautuneena palveluun 30 032 005 kappaletta.

Aiheesta kertoi data-alusta SteamDB, joka kerää yhteen tietoja Steamin käyttäjistä ja peleistä joita alustalla pelataan.

Aiemmin on rikkonut ennätyksiä alkuvuodesta 2022, jolloin pelaajia oli yhteensä kirjautuneena yli 28 miljoonaa kappaletta.

Viime vuosien aikana ennätykset ovat ylittyneet pitkälti koronavirusten aiheuttamien rajoituksien myötä, mutta myös Valven julkaisema Deck -pelilaite sekä -laitteiden yleistyminen on nostanut käyttäjämääriä.

Kommentoi

Maailman ensimmäinen Twitch -pelipaketti ilmestyi Steamiin Kommentit pois päältä artikkelissa Maailman ensimmäinen Twitch -pelipaketti ilmestyi Steamiin

Vs Chat Pack

Twitch-striimaajat voivat nyt pelata suoraan katsojiensa kanssa Vs Packin kautta. Tanskalaisen kehittäjän KevDK Gamesin luomat neljä innovatiivista peliä on juuri julkaistu Steamissa.

Vs Pack on maailman ensimmäinen pelipaketti, jonka avulla Twitch-striimaajat voivat pelata yleisönsä kanssa chat-vuorovaikutuksen kautta. Katsojat voivat kirjoittaa erilaisia komentoja Twitch-chatissa vaikuttaakseen pelikokemukseen.

”Kokemusten jakaminen ja hienojen yhteisöjen rakentaminen on iso osa Twitch-striimausta. Uskon, että Vs Pack voi auttaa monia Twitch-striimaajia tekemään juuri näin. Tämän pelipaketin avulla katsojat saavat harvinaisen tilaisuuden pelata suosikkistriimeriaan vastaan, ja se antaa striimaajille mahdollisuuden olla suoraan vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Olen keskittynyt venyttämään vuorovaikutteisen pelattavuuden rajoja ja luomaan näin jännittäviä uusia kokemuksia sekä striimaajille että katsojille. Ihmisten yhteen tuominen ja ikimuistoisten hetkien luominen on sitä, mitä Vs Chat Pack tekee parhaiten.”

Casper Friis Farsøe, Vs Packin luoja

Vs Pack sisältää neljä peliä neljässä eri genressä – jokaiselle striimaajalle ja jokaiselle mielialalle löytyy jotain! Vs Chat Packin neljä peliä ovat:

Predicting vs Chat

Strategiaennustuspeli – Sphere Fighters -taistelijat taistelevat areenalla, mutta kuka suoriutuu parhaiten? Ennen jokaista kierrosta esitellään Sphere Fighters -taistelijat, joilla on satunnaiset ominaisuudet ja kyvyt. Sinä ja jokainen katsoja valitsette erikseen Spheren. Saatte pisteitä jokaisesta eliminoinnista, jonka valitsemanne Sphere Fighter tekee, ja jos se on viimeinen pystyssä oleva Sphere. Tietyn määrän kierroksia jälkeen se, joka on kerännyt eniten pisteitä, voittaa pelin! Sinä ja jopa 5000 katsojaa voitte pelata Predicting vs. Chat -peliä.

Running vs Chat

Loputon juoksu, jossa katsojasi muodostavat kaikki esteet – kuinka pitkälle pääset, ja kuka on se, joka pysäyttää sinut? Katsojat voivat myös tehdä yhteistyötä tiettyinä aikoina luodakseen sinulle erityisiä yllätyksiä. Nämä voivat vaikeuttaa juoksua, joten pidä silmällä, mitä tahansa katsojat heittävätkin tiellesi!

Typing vs Chat

Kirjoita selviytyäksesi! Katsojiesi spawnaamat zombit ympäröivät sinua joka puolelta tässä zombiapokalypsissä. Sinun on ammuttava zombeja kirjoittamalla niiden nimet – jokainen zombi on nimetty sen katsojan mukaan, joka on lähettänyt ne. Muista kirjoittaa ’reload’, jotta voit ladata aseesi uudelleen, kun luodit loppuvat. Katsojat voivat myös luoda erilaisia zombeja, joten ole varovainen!

Drafting With Chat

Tee yhteistyötä katsojiesi kanssa tässä pakanrakennuskorttipelissä. Kymmenen yhä vaikeampaa vastustajaa on tielläsi, ja ennen jokaista kohtaamista katsojasi luovat sinulle uusia kortteja. Poista pakastasi vanhat kortit, laadi ja aseta uusia sekä katso, onko pakastasi vastusta haasteelle! Jokainen kortti on myös nimetty sen luoneen katsojan mukaan. Pitävätkö katsojasi puoliasi ja toimittavat sinulle hyödyllisiä kortteja vai sabotoivatko he sinua niin paljon kuin voivat?

[Steam item=”2154090″]

Kommentoi