Tykkäätkö huonosta scifistä? Katso Alien Warfare Kommentit pois päältä artikkelissa Tykkäätkö huonosta scifistä? Katso Alien Warfare

1.5 / 10
Heh heh Kaikki on niin huonoa, että välillä se on oikeasti hauskaa. Legendaariset naamapalmut läpsivät kasvoja ja hymähdykset täyttävät katseluhuoneen. Viihdearvossa on onnistuttu jotenkin. Hyörh Näyttelijät, erikoisefektit, juoni... kaikki on ihan kauheaa.

Varoitus, tämä ”arvostelu” sisältää juonipaljastuksia ja huonoa kirjoitusta leffan tason hengessä.

Jonkinlaiset näyttelijäksi itseään kutsuvat tyypit ovat cool, hauska ja kovaksikeitetty erikoisryhmä, jotka ovat huonoja siinä mitä tekevät, mutta koska presidentti käski, niin heidät työhön lähetetään. Salaisesta tutkimuskeskuksesta on hävinnyt kaikki ihmiset ja pitäisi selvittää, että mitä tapahtuu. Tästähän se katsojan riemu alkaa.

Tutkimuskeskus oli löytänyt oudon mustan palikan, mikä muutti kaikki tuhkaksi, paitsi yhden naisen, joka sattui olemaan suojassa sähkömagneettiselta säteilyltä suojatussa kasvihuoneessa, mikä näyttää eteiskopilta. Jännitys ja toiminta alkaa, kun huonoihin cosplay-asuihin pukeutuneet avaruuden muukalaiset haluavat saada palikan itselleen!

Vaikka vihollisia on neljä ja hyviä jätkiä neljä (yksi on nainen ja hänellä ei ole pyssyä, paitsi leffan loppupuolella, mutta koska hän ei pyssyä käytä häntä ei lasketa mukaan), niin ammuskelua on todella paljon. Johtuen siitä, että ihmisten luodit eivät vahingoita avaruuden valloittajia sillä he käyttävät huijauksena suojakilpeä. Viholliset eivät osu, sillä he ampuvat vähän ja keskittyvät lähinnä kävelemään paikasta toiseen, seisoskelemaan ja välillä teleporttailemaan.

Katsokaa kuinka upeat asut! Läheltä näyttää vaahtomuovilta ja Finfoamilta.

Luulisi, että teleportilla olisi helppo hakea palikka, koska teleportilla pääsee vaikka muihin maailmoihin lentelemään (näin kävi). Mutta ei.

Ammuskellaan ja huudetaan. Sitten päätetään vaihtaa musta palikka ihmisten iskuryhmän pomoon joka jäi tyhmänä panttivangiksi. Ja kuinka jännittävää! Musta palikka ja nämä avaruuden kommandot eivät olleetkaan tulleet maapallolle siitä syystä mitä luultiin! Loput joudut selvittämään katsomalla elokuvan.

Hölmön näköisiä sekundanäyttelijöitä ja vastaavaa näyttelytyötä, rumia proppeja, mielikuvitukseton joku mitä voi löyhästi juoneksi kutsua. Osittain huonouden takia todella huvittava ja siksi myös yllättävän viihdyttävä. Tämän leffan kanssa aika kului nopeasti. On muuten aika turha varmasti sanoa, että leffa sisältää hirveän määrän epäloogisuuksia juonessa. Montako sinä niitä löydät? Leffa löytyy Netflixistä.

Linkkaamani on ties mistä, koska minua ei kiinnosta hakea järkevää sellaista.

Kommentoi

Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui

Horizon Zero Dawn

Netflix on parhaillaan työstämässä Horizon Zero Dawn -aiheista sarjaa suoratoistopalveluunsa. Nyt tulevan sarjan nimi ja kuvauspaikka on paljastunut.

Huhujen taustalla on peliteollisuuden salaisuuksia jo pitkään onnistuneesti paljastanut toimittaja Jeff Grubb. Grubbin tietojen lähteenä on Director’s Guild of Canada Ontario -verkkosivusto, jolla sarjan nimeksi on asetettu Horizon 2074.

Samaisen lähteen mukaan sarja kuvataan Torontossa. Tämä sopinee hyvin sillä alkuperäisen pelin tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Amerikkaan.

Post-apokalyptisessä pelissä ihmiset elävät heimoissa ja niiden rinnalla elää huippukehittyneitä koneita, jotka ovat ottaneet muinaiseläinten muodon.

Horizon Zero Dawn -peli sai jatkoa aiemmin tänä vuonna helmikuussa kun Horizon Forbidden West -peli ilmestyi PlayStation -konsoleille.

Kommentoi

Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä Kommentit pois päältä artikkelissa Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä

Duke Nukem Forever

90-luvun alun suosittu pelisarja on saamassa oman elokuvansa ja sen teosta tulevat olemaan Cobra Kai -sarjan tekijät.

Elokuvan taustalla tulee häärimään elokuvan tekijätaho Legendary Entertainment, joka omistaa parhaillaan oikeudet Duke Nukem -elokuvaan.

Elokuvan tuottajina tulee toimimaan Josh Heald, Jon Hurwitz sekä Hayden Schlossberg, jotka tunnetaan Netflixin Cobra Kai -sarjasta.

Duke Nukem -elokuvan tuotanto on vasta alkutekijöissään ja projektilla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai ohjaajaa.

Pelisarja sai alkunsa vuonna 1991 Duke Nukem -tasohyppelypelillä ja sai jatkoa vuonna 1993 II -pelin myötä. Vuonna 1996 ilmestyi suursuosioon noussut Duke Nukem 3D -peli, joka vei pelisarjan ensimmäiseen persoonaan. Pelisarjan viimeisin ja neljäs osa ilmestyi vuonna 2011.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun pelisarjasta yritetään tehdä leffaa. Vuonna 2018 lanseerattiin elokuva, jonka pääosaa olisi näytellyt John Cena. Projekti kuitenkin kuihtui kasaan.

Kommentoi