Tykkäätkö huonosta scifistä? Katso Alien Warfare Kommentit pois päältä artikkelissa Tykkäätkö huonosta scifistä? Katso Alien Warfare

1.5 / 10
Heh heh Kaikki on niin huonoa, että välillä se on oikeasti hauskaa. Legendaariset naamapalmut läpsivät kasvoja ja hymähdykset täyttävät katseluhuoneen. Viihdearvossa on onnistuttu jotenkin. Hyörh Näyttelijät, erikoisefektit, juoni... kaikki on ihan kauheaa.

Varoitus, tämä ”arvostelu” sisältää juonipaljastuksia ja huonoa kirjoitusta leffan tason hengessä.

Jonkinlaiset näyttelijäksi itseään kutsuvat tyypit ovat cool, hauska ja kovaksikeitetty erikoisryhmä, jotka ovat huonoja siinä mitä tekevät, mutta koska presidentti käski, niin heidät työhön lähetetään. Salaisesta tutkimuskeskuksesta on hävinnyt kaikki ihmiset ja pitäisi selvittää, että mitä tapahtuu. Tästähän se katsojan riemu alkaa.

Tutkimuskeskus oli löytänyt oudon mustan palikan, mikä muutti kaikki tuhkaksi, paitsi yhden naisen, joka sattui olemaan suojassa sähkömagneettiselta säteilyltä suojatussa kasvihuoneessa, mikä näyttää eteiskopilta. Jännitys ja toiminta alkaa, kun huonoihin cosplay-asuihin pukeutuneet avaruuden muukalaiset haluavat saada palikan itselleen!

Vaikka vihollisia on neljä ja hyviä jätkiä neljä (yksi on nainen ja hänellä ei ole pyssyä, paitsi leffan loppupuolella, mutta koska hän ei pyssyä käytä häntä ei lasketa mukaan), niin ammuskelua on todella paljon. Johtuen siitä, että ihmisten luodit eivät vahingoita avaruuden valloittajia sillä he käyttävät huijauksena suojakilpeä. Viholliset eivät osu, sillä he ampuvat vähän ja keskittyvät lähinnä kävelemään paikasta toiseen, seisoskelemaan ja välillä teleporttailemaan.

Katsokaa kuinka upeat asut! Läheltä näyttää vaahtomuovilta ja Finfoamilta.

Luulisi, että teleportilla olisi helppo hakea palikka, koska teleportilla pääsee vaikka muihin maailmoihin lentelemään (näin kävi). Mutta ei.

Ammuskellaan ja huudetaan. Sitten päätetään vaihtaa musta palikka ihmisten iskuryhmän pomoon joka jäi tyhmänä panttivangiksi. Ja kuinka jännittävää! Musta palikka ja nämä avaruuden kommandot eivät olleetkaan tulleet maapallolle siitä syystä mitä luultiin! Loput joudut selvittämään katsomalla elokuvan.

Hölmön näköisiä sekundanäyttelijöitä ja vastaavaa näyttelytyötä, rumia proppeja, mielikuvitukseton joku mitä voi löyhästi juoneksi kutsua. Osittain huonouden takia todella huvittava ja siksi myös yllättävän viihdyttävä. Tämän leffan kanssa aika kului nopeasti. On muuten aika turha varmasti sanoa, että leffa sisältää hirveän määrän epäloogisuuksia juonessa. Montako sinä niitä löydät? Leffa löytyy Netflixistä.

Linkkaamani on ties mistä, koska minua ei kiinnosta hakea järkevää sellaista.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva suoratoistopalveluun.

Kommentoi

Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella Kommentit pois päältä artikkelissa Witcher -pääroolin näyttelijä vaihtuu sarjan neljännelle kaudella

The Witcher

Suositun Netflix -sarjan The pääroolin aikoo jättää roolinsa of Riviana sarjan neljännellä kaudella.

Cavillin tilalle päärooliin on värvätty australialainen näyttelijä Liam Hemsworth, joka tunnetaan mm. The Hunger Games -elokuvista.

Cavill tullaan näkemään vielä sarjan tulevalla kolmannella kaudella, joka on jo kuvattu. Kolmannen kauden odotetaan alkavan kesällä 2023.

aikoo julkaista myös toisen The Witcher -aiheisen sarjan nimeltään The Witcher: Origin, jossa päästään näkemään Witcherien syntytarina. Sarja alkaa joulukuun 25. päivä.

Kommentoi