Työpaikkailmoitus paljasti – Horizon Zero Dawn saamassa jatkoa? Kommentit pois päältä artikkelissa Työpaikkailmoitus paljasti – Horizon Zero Dawn saamassa jatkoa?

Horizon Zero Dawn

Vuonna 2017 ilmestynyt ja kovasti arvostusta niittänyt avoimen maailman seikkailu näyttäisi olevan saamassa jatkoa. Pelin kehittäneen Guerrilla Gamesin sivuilla nimittäin etsitään henkilöä Technical Vegetation Artist -nimikkeellä.

Tässä ote työilmoituksesta:

Within Guerrilla, we have four teams dedicated to creating the stunning environments of Horizon. One focuses on the creation of lush and stunning vegetation. We build these 3D models from scratch, so our world dressing teams can deliver our immersive world with industry-benchmark graphics.

Työilmoituksen kuvaustekstissä mainitaan Horizon ja koska alkuperäisen pelin ja sen viimeisimmän lisäosan julkaisusta alkaa olla sen verran aikaa, että kyseessä saattaisi hyvinkin olla jatko-osa. Kyseessä saattaisi olla jopa seuraavan sukupolven 5 -konsolille ilmestyvä peli.

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti :lle, mutta tukevat myös 5 ja Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi

Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui

Horizon Zero Dawn

on parhaillaan työstämässä Horizon Zero Dawn -aiheista sarjaa suoratoistopalveluunsa. Nyt tulevan sarjan nimi ja kuvauspaikka on paljastunut.

Huhujen taustalla on peliteollisuuden salaisuuksia jo pitkään onnistuneesti paljastanut toimittaja Jeff Grubb. Grubbin tietojen lähteenä on Director’s Guild of Canada Ontario -verkkosivusto, jolla sarjan nimeksi on asetettu Horizon 2074.

Samaisen lähteen mukaan sarja kuvataan Torontossa. Tämä sopinee hyvin sillä alkuperäisen pelin tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Amerikkaan.

Post-apokalyptisessä pelissä ihmiset elävät heimoissa ja niiden rinnalla elää huippukehittyneitä koneita, jotka ovat ottaneet muinaiseläinten muodon.

Horizon Zero Dawn -peli sai jatkoa aiemmin tänä vuonna helmikuussa kun Horizon Forbidden West -peli ilmestyi PlayStation -konsoleille.

Kommentoi