Työpaikkailmoitus paljasti – Horizon Zero Dawn saamassa jatkoa? Kommentit pois päältä artikkelissa Työpaikkailmoitus paljasti – Horizon Zero Dawn saamassa jatkoa?

Horizon Zero Dawn

Vuonna 2017 ilmestynyt ja kovasti arvostusta niittänyt avoimen maailman seikkailu näyttäisi olevan saamassa jatkoa. Pelin kehittäneen Guerrilla Gamesin sivuilla nimittäin etsitään henkilöä Technical Vegetation Artist -nimikkeellä.

Tässä ote työilmoituksesta:

Within Guerrilla, we have four teams dedicated to creating the stunning environments of Horizon. One focuses on the creation of lush and stunning vegetation. We build these 3D models from scratch, so our world dressing teams can deliver our immersive world with industry-benchmark graphics.

Työilmoituksen kuvaustekstissä mainitaan Horizon ja koska alkuperäisen pelin ja sen viimeisimmän lisäosan julkaisusta alkaa olla sen verran aikaa, että kyseessä saattaisi hyvinkin olla jatko-osa. Kyseessä saattaisi olla jopa seuraavan sukupolven 5 -konsolille ilmestyvä peli.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut iOS ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 :lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että Stadia -pelipalveluun.

Wreckfest on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille Play, Galaxy sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi

Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki

Horizon Call of the Mountain

on odotetun Horizon Call of the Mountain --pelin ennakkotilaukset ja samalla pelistä on saatu tuore traileri. Peli on tulossa yksinoikeudella 2 -laitteistolle.

Pelissä tullaan myös tapaamaan aiempien Horizon -pelien päähahmo Aloy, muita tuttuja hahmoja, sekä täysin uusia tuttavuuksia.

Hiljattain sai uuden New Game+ -pelitilan sekä Ultra Hard -vaikeustason. Molemmille konsoliversioille on saatu myös parannuksia grafiikoihin, kuten antialiasointiin.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy 2 -laitteiston yhteydessä tammikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi