Uberin tarinaan perehtyvä sarja saapuu Paramountille toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Uberin tarinaan perehtyvä sarja saapuu Paramountille toukokuussa

Super Pumped: The Battle For Uber

on julkistanut virallisen trailerin Super Pumped: The Battle For Uberista, ensimmäisestä osasta antologiasarjaa, joka saa ensi-iltansa Paramount+-suoratoistopalvelussa Pohjoismaissa, Australiassa ja Latinalaisessa Amerikassa toukokuussa. Sarja nähdään myös Iso-Britanniassa myöhemmin tänä vuonna.

Pääosissa nähdään Emmy-voittaja Joseph Gordon-Levitt (The Trial of the Chicago 7), Emmy-voittaja Kyle Chandler (Bloodline, Friday Night Lights) sekä Oscar- ja Emmy-ehdokas Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction). Ensimmäinen kausi perustuu Mike Isaacin menestyskirjaan Super Pumped: The Battle for . Brian Koppelman, David Levien (Billions, Rounders) ja Beth Schacter (Soundtrack) tuottavat, kirjoittavat ja toimivat sarjan showrunnereina.

pureutuu yhteen Piilaakson menestyneimpään, mutta samalla tuhoisimpaan yksisarvisyritykseen Uberiin. Kausi keskittyy Travis Kalanickiin (Gordon-Levitt), Uberin ahkeraan toimitusjohtajaan, joka lopulta syrjäytettiin kokoushuoneen vallankaappauksessa, ja hänen toisinaan myrskyisään suhteeseensa mentori Bill Gurleyyn (Chandler), suorapuheiseen, loistavaan teksasilaiseen pääomasijoittajaan, joka lyö maineensa vetoa Uberin menestyksestä – ja jonka sitten on elettävä seurausten kanssa. Thurman näyttelee Arianna Huffingtonia, taitavaa liikenaista ja The Huffington Postin perustajaa, joka oli Uberin hallituksen jäsen.

Showtimen tuottama sarja kuvaa nousujohteisen kuljetusyrityksen vuoristorataa Piilaakson ylä- ja alamäissä. Jopa globaalin teknologiapääkaupungin radikaalien mullistusten keskellä Uber erottuu sekä ihmeenä että varoittavana tarinana sisäisine ja ulkoisine taisteluineen, joilla on arvaamattomia seurauksia.

Sarjassa nähdään myös Oscar-ehdokas Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas), Kerry Bishé (Halt and Catch Fire, Penny Dreadful: City of Angels), Jon Bass (Miracle Workers), Bridget Gao Hollitt (Home and Away) ja Babak Tafti (Succession).

Super Pumped: The Battle For Uber on ensimmäinen osa Super Pumped -antologiasarjasta, jonka jokainen kausi tarkastelee tarinaa, joka ravisteli liikemaailman ydintä ja muutti kulttuuria. Koppelmanin, Levienin ja Schacterin lisäksi vastaavina tuottajina toimivat Paul Schiff, Stephen Schiff ja Allyce Ozarski. Myös Isaac toimii sarjan vastaavana tuottajana. Antologiasarjan on tuottanut Showtime ja se on osa Koppelmanin ja Levienin yleistä sopimusta verkoston kanssa. Sarjan toinen kausi keskittyy Facebookin tarinaan.

Odotettu Teenage Mutant Ninja Turtles -sarja saa ensi-iltansa Paramount+ -palvelussa kesällä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu Teenage Mutant Ninja Turtles -sarja saa ensi-iltansa Paramount+ -palvelussa kesällä 2024

paljasti ensimmäisen kurkistuksen tulevaan Teenage Mutant Ninja Turtles: -sarjaan nimeltä Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Uusi alkuperäissarja on määrä saada ensi-iltansa myöhemmin tänä kesänä striimauspalvelussa.

Mutant Mayhem -elokuvan jalanjäljissä seuraava sarja näyttää, miten sen nuoret sankarit tasapainoilevat elämäänsä lukiolaisina samalla kun kohtaavat uusia vaarallisia vihollisia New Yorkin kovilla kaduilla. Lehdistötiedotteen mukaan sarjassa nähdään näyttelijät Nicolas Cantu, Brady Noon, Micah Abbey ja Shamon Brown Jr. palaamassa rooleihinsa Leonardo, Raphael, Donatello ja Michaelangelo. Emmy- ja Golden Globe -palkittu näyttelijä Ayo Edebiri palaa myös rooliinsa April O'Neilina.

Sarjan tuottavat ja Seth Roganin omistama Point Grey Pictures. Chris Yost, joka on kirjoittanut muun muassa The Mandalorianille ja Thor: Ragnarokille, toimii sarjan vastaavana tuottajana yhdessä Netflixin Blue Eye Samurai -sarjan ohjaajan Alan Wanin kanssa. Wan on aiemmin toiminut myös ohjaajana Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa sekä käsikirjoittajana vuoden 2012 Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa.

Halo tv-sarjan uusi kausi alkaa helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Halo tv-sarjan uusi kausi alkaa helmikuussa

Legendaariseen pelisarjaan perustuvasta -sarja saa jatkoa helmikuussa.

SkyShowtime ilmoitti tänään, että odotettu toinen kausi suositusta HALO-sarjasta saapuu palveluun helmikuussa 2024. Jaksoja 1-2 voi suoratoistaa yksinomaan SkyShowtimessa 9. helmikuuta alkaen, ja loput jaksot julkaistaan viikoittain sen jälkeen.

Toisella kaudella Master Chief John-117 johtaa eliittispartalaistensa tiimiä kohtaamaan Covenant-nimisen avaruusolentouhan. Yllättävän tapahtuman jälkeen autiolla planeetalla Johnilla on tunne, ettei sota ole enää entisensä, ja hän riskeeraa kaiken todistaakseen sen, mihin kukaan muu ei usko – että Covenant valmistautuu hyökkäämään ihmiskunnan suurimpaan linnakkeeseen. Galaksin ollessa hajoamispisteessä John lähtee matkalle löytääkseen avaimen ihmiskunnan pelastukseen tai tuhoon – Halon.

Sarjan pääkäsikirjoittajan ja tuottajan David Wienerin (Brave New World) johdolla sarja sijoittuu vuoteen 2001 ensimmäisen Xbox®in HALO-pelin julkaisun kanssa esitellyn universumin sisälle. HALO-sarja dramatisoi eeppisen 26. vuosisadan konfliktin ihmiskunnan ja Covenant-nimisen avaruusuhkan välillä, punoen syvällisiä henkilökohtaisia tarinoita toiminnan, seikkailun ja tulevaisuuden rikkaasti kuvitellun näkemyksen kanssa.

Halo -pelisarja on kasvanut maailmanlaajuiseksi viihdeilmiöksi ja myynyt yhteensä 82 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa.