Ubisoft+ Classics -pelit ovat nyt saatavilla PlayStation -konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft+ Classics -pelit ovat nyt saatavilla PlayStation -konsoleille

Ubisoft+ Classics

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija tuo kuratoidun valikoiman klassikkopelejä -pelikonsoleille.

Ubisoft+ Classics on valikoima hieman vanhempia suosikkijulkaisuja Ubisoftin kattavasta pelikirjastosta. Nyt nämä pelit ovat ostettavissa myös erikseen PlayStation -pelikonsoleille. Aiemmin valikoiman pelit ovat olleet saatavilla vain PlayStation Plus Extra- ja PlayStation Plus Premium -tilaajille.

Ubisoft+ Classics -palvelun tilaajille on valikoimassa tarjolla yli 50 peliä vuosien varrelta. Valikoimassa on tunnettuja nimikkeitä muun muassa huippusuositusta Assassin's Creed -pelisarjasta salamurhaajan saappaissa sekä useampi -räiskintäpeli ja suomalaisvoimin tehtyjä Trials-pelejä.

Yhtäältä -sarjan taktiset toimintapelit, humoristiset -roolipelit ja monet pienemmät indiepelit tarjoavat tekemistä lukemattomiksi tunneiksi monissa eri teemoissa. Valikoimaa löytyy urheilusta toimintaan ja tasohyppelystä zombiselviytymiseen.

Ubisoft+ Classics maksaa 7,95 euroa kuukaudessa. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa. PlayStation-pelikonsolien lisäksi Ubisoft+ Classics -tilauspalvelu on saatavilla myös :lle.

Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Towaga: Among Shadows

Sunnyside Gamesin kehittämä ja Noodlecaken julkaisema toimintapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Towaga: Among Shadows on tyylikäs 2D-räiskintäpeli, jossa pelaaja omaksuu valon mestarin roolin. Matkaa lumotun maan halki ja taistele raivoisten olentojen laumoja vastaan käyttäen voimakkaita loitsujasi.

Peli tarjoaa yli 70 ainutlaatuista kenttää, joilla pelaaja voi hioa taitojaan ja avata uusia varusteita. Neljä erilaista pelitilaa pitävät kokemuksen monipuolisena. Samalla kun kukistat pahuuden voimia, paljastuu Az'Kalarin salaperäinen menneisyys kerättämiesi esineiden kautta.

Towagan visuaalinen ilme on animaatioelokuvien inspiroima ja mukaansatempaava ääniraita luo eeppisen tunnelman taisteluihin. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.