Ubisoft lupaa korjata Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft lupaa korjata Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin

Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft julkaisi avoimen kirjeen Tom Clancy's -toimintapelin ongelmakohdista ja sen tulevaisuudesta.

”Tervehdys Ghostit. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin julkaisusta lähtien olemme kuunnelleet teitä. Olemme lukeneet huolellisesti verkossa käytyjä keskusteluita ja tavanneet myös yhteisön jäseniä kasvotusten käydäksemme keskustelua pelistä.

Emme voi liikaa korostaa, miten paljon arvostamme sitä, että olette nähneet vaivaa ja käyttäneet aikaa voidaksenne keskustella pelistä. Vaikka ensimmäiset viikot pelin julkaisun jälkeen ovat olleet odotettua raskaampia, otamme palautteenne sydämellisesti vastaan. Välitämme syvästi pelistämme, Ghost Recon -pelisarjasta ja teistä pelaajayhteisön jäsenistä. Olemme myös omistautuneet pelin parantamiselle.

Kiitos kaikesta pelaajilta saadusta palautteesta sekä Delta Company -yhteisöjohtajien vaivannäöstä ja keskusteluyhteydestä. Olemme nyt valmiita kertomaan missä tilanteessa olemme pelin suhteen ja ennen kaikkea siitä, mihin haluamme sitä viedä tästä eteenpäin.”

Ghost Recon Breakpoint on parhaillaan saatavilla ja -konsoleille sekä :lle. Peli tulee olemaan saatavilla myös marraskuussa ilmestyvässä -pelipalvelussa.

Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024

Warhammer 40000 Space Marine 2

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Warhammer 40.000: Space Marine 2 -toimintapeli saapuu pelattavaksi syyskuussa 2024.

Warhammer 40.000 -peliuniversumi on täynnä sodankäyntiä ja synkkää dystopiaa. Aihe onkin kirvoittanut vuosikymmenten saatossa lukuisan määrän sekä erilaisia kirjoja että miniatyyri- ja videopelejä erilaisine sovituksineen. Pelimaailman fanit ovatkin odottaneet jo hyvän tovin jatkoa Space Marine -pelille, joka vihdoin saadaan pelattavaksi 9. syyskuuta 2024.

Warhammer 40.000: Space Marine 2 vie pelaajan parhaista parhaiden ihmissotilaiden eli avaruusjalkaväen sotisopaan. Nämä ihmiskunnan eliittisotilaat eli space marine -joukot ovat raskaasti aseistettuja ja panssaroituja sotureita täynnä tarmoa, rohkeutta ja suorituskykyä. He ovat valmiita antamaan kaikkensa keisarin ja ihmiskunnan puolesta.

Tällä kertaa vastassa ovat hirviömäiset tyranidit, jotka eivät tunne armoa tai inhimillisyyttä. Luvassa onkin vauhdikas, intensiivinen ja raju yhteenotto täynnä tarinallisia käänteitä ja vimmaisia taisteluita. Pelin keskushahmona nähdään avaruusjalkaväen luutnantti Titus, ääninäyttelijänään televisio- ja elokuvatähti Clive Standen.

Edellisestä Space Marine -pelistä poiketen taistelukomennuksesta voi nyt nauttia joko yksin tai jopa kolmen pelaajan yhteistyöpelimuodossa. Kokipa pelin kimpassa tai tekoälysotilaiden kanssa, avaruusjalkaväen Ultramarine-joukot ovat valmiina kohtaamaan heitä kohtaavat uhat vailla pelkoa!

Space Marine 2 julkaistaan syyskuuta 2024 , ja S sekä Nintendo -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Skull and Bones ilmestyy helmikuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones ilmestyy helmikuussa 2024

Skull & Bones

Ubisoftin kovasti odotettu ja useaan otteeseen viivästynyt -merirosvopeli on saanut jälleen uuden julkaisuajankohdan. Nyt pelin odotetaan ilmestyvän helmikuun 16. päivä 2024.

Ilmoitus tapahtui eilen Game Awards 2023 -tapahtumassa ja samalla avattiin myös pelin ennakkotilaukset.

Skull and Bones paljastettiin alunperin vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo 2018, mutta sittemmin julkaisua siirrettiin vuosi kerrallaan eteenpäin aina näihin päiviin asti.

Peli on massiivinen avoimen maailman moninpeli, joka nivoutuu legendaaristen merirosvojen upeiden laivojen, elämää suurempien hahmojen ja näiden välisten kahakoiden maailmaan. Pelissä yhdistyvät toisiinsa kiehtovat meriseikkailut, upeat yhteenotot ja selviytymispelien piirteet merellisellä teemalla. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista pelikonsoleilla ja tietokoneilla, mikä mahdollistaa hullaannuttavan ja rajoja rikkovan kokemuksen peleissä vain harvoin nähdyllä teemalla.

Skull and Bones ilmestyy helmikuun 16. päivä 2024 ja sekä S -konsoleille, että :lle.