Ubisoftin toimistolla Montrealissa panttivankitilanne Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoftin toimistolla Montrealissa panttivankitilanne

Tilannepäivitys: Hätäpuhelu oli huijaus ja mitään oikeaa uhkaa ei ollut. Toimiston sisällä olleet ihmiset sekä virkavalta ottivat kuitenkin tilanteen täysin tosissaan. Työntekijät ovat evakuoitu ja rakennus tyhjennetty.

Useat Kanadalaiset uutislähetykset ja silminnäkijät ovat raportoineet pelistudion olevan panttivankidraaman keskellä. Paikalle on saapunut taktinen ryhmä joka on erikoistunut panttivankitilanteisiin. Twitterissä käyttäjät jakavat videoita käynnissä olevasta piirityksestä ja siitä kuinka studion katolla on työntekijöitä. Kanadalaismedioiden mukaan panttivangeista on jo vaadittu lunnaita, mutta virkavalta ei ole tarkentanut spekulaatioita ja huhuja. Tilanne sai alkunsa kun työntekijä soitti hätänumeroon ja kertoi ihmisten piiloutuneet pöytiensä alle. Onneksi monet työntekijät ovat korona-aikana kotitöistä ja studiossa on ollut melko vähän ihmisiä. Paikalle on saapunut taktinen ryhmä joka on erikoistunut panttivankitilanteisiin.

Nähtäväksi jää mikä on tekijöiden motiivi. Liittyykö juuri julkaistu Assassin's Creed Valhalla tähän vakavaan rikokseen vai onko tällä kenties poliittisia tai uskonnollisia syitä. Oli syy mikä tahansa toivottavasti panttivangit saadaan rakennuksesta ulos ehjin nahoin.

Lähde: Business Insider.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Klassiset aavikkoautot saapuvat Trackmania -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset aavikkoautot saapuvat Trackmania -peliin

Trackmania 20th Anniversary_ Desert Update Trailer 0-8 screenshot Large

juhlistaa 20-vuotista taivaltaan tuomalla takaisin alkuperäisen pelin vauhdikkaat aavikkoautot! Tämä päivitys on osa juhlintaa, jossa pelisarjan klassikkoautot ja -elementit tekevät paluun nykyaikaiseen Trackmaniaan.

Uusi Desert Car -päivitys sisältää kaiken tarvittavan aavikkokisojen hurjaan menoon: päivitetyn aavikkoauton, joka on viritetty toimimaan sulavasti modernissa pelimaailmassa, sekä 70 uutta rakennuspalikkaa ja 200 uutta lisäosaa ratojen rakentamiseen. Päivitykseen sisältyy myös uusia erikoisuuksia, kuten Desert Car -portti, innovatiiviset tasosilmukat ja entistä realistisemmat kivet ja kalliot ratojen maisemointiin.

Ajamisen lisäksi päivitys tarjoaa uutta pelattavaa Discovery-pelikampanjan muodossa. Kampanja sisältää 25 vauhdikasta uutta rataa ja maailmanlaajuisen ranking-listan, josta kolme parasta pelaajaa palkitaan 20. kesäkuuta. Pelipäivityksen myötä mukaan tulee myös päivittäisiä kisoja ja turnauksia, joissa kisataan aavikkoaiheisilla radoilla. Ensimmäisten cup-voittajien joukosta arvotaan myös Trackmania-aiheisia palkintoja.

Trackmania on luova ja vauhdikas ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda omia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvituksensa rajoittamana. Peruspelin voi ladata ilmaiseksi ja laajemmat Standard- ja Club-versiot ovat saatavilla 9,99 € ja 29,99 € hintaan.