Ubisoft pyysi anteeksi, kun Assassin’s Creedin Hidden Bladea esittelevällä videolla ei ollut mukana naisia Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft pyysi anteeksi, kun Assassin’s Creedin Hidden Bladea esittelevällä videolla ei ollut mukana naisia

Ubisoftin paljon nostetta ja odotusta kerännyt Assassin’s Creed Valhalla ilmestyy marraskuun 10. päivä. Pelin englantilainen -tili julkaisi videon, jossa tarkastellaan sarjan ikonisinta asetta, piilotettua terää (Hidden Blade). Videon ilmestyttyä tilin seuraajat huomasivat, ettei siinä esiinny yhtään naispuolisia hahmoja.

Pelintekijä Ubisoftille videon herättämä pahennus nähdään jatkumona lukuisille ahdistelusyytöksille, joita sen eri työntekijöille on esitetty kesällä. Yli kymmenen työntekijää on kertonut, että työympäristössä esiintyy seksuaalista ahdistelua sekä naisvihaa.

Vaikka Assassin’s Creed -pelisarjassa on pääsääntöisesti miespuolisia päähenkilöitä, löytyy sieltä useita naispuolisiakin. Merkittävin naispuolinen hahmo on Aveline de Grandpré, jolla pelattiin Assassin’s Creed II: Liberation -pelissä.

Tilin päivittäjät reagoivat kommentteihin ja julkaisivat alkuperäisen twiitin jälkeen anteeksipyynnön kera uuden videon, jolla esiintyy Aveline sekä muita naispuolisia hahmoja. ”Sivuutimme muutamia upeita salamurhaajia videolla ja pahoittelemme sitä. Päivitetyllä videolla korostamme kaikkia salamurhaajia, jotka olivat piilotetun terän mestareita. Kiitokset meidän intohimoiselle yhteisölle palautteista.”

 

Alkuperäinen twiitti

Päivitetty video

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 -messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan :lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -jättiturnaus järjestetään elokuussa Berliinissä Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -jättiturnaus järjestetään elokuussa Berliinissä

Rainbow Six Siege

’s Rainbow Six Siege -pelin seuraava Major-jättiturnaus pelataan 15.-17. elokuuta Berliinissä Theater am Potsdamer Platzissa. Turnauksessa kohtaavat jälleen 16 huippujoukkuetta Euroopasta, Aasiasta ja Tyynenmeren alueelta, Pohjois-Amerikasta sekä latinalaisesta Amerikasta. Kauden 2022 toisessa Six Major -tapahtumassa joukkueet ansaitsevat paitsi rahapalkintoja, myös kallisarvoisia pisteitä, joilla ansaitaan paikka Six Invitational 2023 -mestaruuskisoihin.

Six Berlin Major -turnauksen ovet ovat auki paikallisyleisölle 19.-21. elokuuta. Kisaturnausten ohella on muita tapahtumia, kuten joukkueiden fanitapaamisia sekä Rainbow Six Siege -pelin demoesittelyitä.

Lisätietoja Six Berlin Major -tapahtuman kisamuodoista, aikatauluista, ohjelmasta ja turvallisuusohjeista löytyy täältä. Pääsyliput turnaukseen ovat nyt myynnissä täällä.

 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi