Ubisoft viivästyttää kolmen tulevan pelinsä julkaisua – mukana Watch Dogs Legion Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft viivästyttää kolmen tulevan pelinsä julkaisua – mukana Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion

on päättänyt viivästyttää kolmen tulevan pelinsä julkaisua – viivästys koskee Watch Dogs Legion, Gods & Monsters ja -pelejä. Syyksi yritys on kertonut hiljattain ilmestyneen Ghost Recon Breakpoint pelin huonon myynnin.

Kyseisten pelien julkaisu on siirretty nyt vuoteen 2020-2021, jotta yhtiö voi keskittyä pelien lisäkehitykseen. Watch Dogs Legionin piti ilmestyä maaliskuussa 2020, mutta viivästyksen johdosta peli ilmestyy aikaisintaan vasta huhtikuussa 2020.

Ghost Recon Breakpoint -pelin heikko myynti on syynä pelien viivästymiseen.
Ghost Recon Breakpoint -pelin heikko myynti on syynä pelien viivästymiseen.

Yrityksen mukaan Ghost Recon Breakpoint myi huonosti, koska sen pelattavuudessa ei ollut tarpeeksi innovaatiota ja/tai ne oli huonosti toteutettu. Syyksi nousi myös se että markkinoilla on paljon moninpelejä tällä hetkellä. Myös edellisen Ghost Recon pelin julkaisusta ei ole kulunut kauheasti aikaa.

Myös alkuvuodesta ilmestynyt -peli ei yltänyt firman myyntiodotuksiin.

Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla

Trackmania

viettää suositun -kilpa-ajopelin pyöreitä vuosia tuomalla mukaan pelattavaa vuosien varrelta. Katso uusi traileri alta.

20 vuotta on pitkä aika mille tahansa pelisarjalle. Näin pitkällä aikajaksolla tekniset kehitysaskeleet ovat valtavia ja jopa useampi pelialusta ehtii vaihtua moisen taipaleen aikana. Trackmania on kaikesta huolimatta nauttinut kasvavasta suosiosta kaikki nämä vuodet ja nyt näitä kuluneita vuosia juhlitaan myös historian sivuja selaamalla. Ensimmäisenä juhlallisuuksia vietetään nauttimalla ensimmäisen Trackmania-pelin niin sanotusta alkuperäisestä trilogiasta eli tuomalla lumi-, aavikko- ja ralliteemaiset kisat mukaan uuteen peliin.

Näistä ensimmäisenä on vuorossa lumiteema, jonka myötä koettavaksi tulee 15 radan mittainen kampanja. Sen myötä kisakaarat muuntuvat lumiautoiksi, jotka toimivat kuin vuoden 2004 Trackmania-autot, mutta modernilla vivahteella. Samalla tämä uusi peliepisodi tuo mukanaan uuden kisa-alustan eli puun ja sata rakennusosaa peliratojen pakertajille.

Synttäreitä juhlitaan myös erilaisilla kisatapahtumilla, kuten Track of the Day- ja Cup of the Day -kisoilla, joista nautitaan lumikampanjan parissa. 30. marraskuuta kello 19.30 alkaen Ubisoft News striimaa Cup of the Day -kisan, jossa mukana ovat Trackmanian tuottaja Augustin De Vita ja sisältöpäällikkö Ayrton Lemaire. Lisäksi mukana on kymmenen striimaajaa, jotka luovat omia ratojaan Trackmanian 20-vuotisjuhlallisuuksia varten. Tämä juhlakisa on vuorossa 18. joulukuuta.

Juhlavuotta tuodaan esille myös uusilla autopinnoitteilla eli skineillä, joista kymmenen tuomariston valitsemaa vaihtoehtoa ovat esillä pelin sisäisessä Ubisoft Nadeo -klubissa.

Tänään alkavat myös Trackmanian maailmanmestaruuskisojen finaalivaiheet, jotka kisataan Ranskan Montpellierissä. Kisatapahtuma myös striimataan katsojille. Tapahtumat alkavat tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja jatkuvat koko viikonlopun. Semifinaalit ovat vuorossa sunnuntaina kello 18.00 alkaen ja varsinaiset mestaruusajot kello 21.00 alkaen.

Pelin 20-vuotinen taival jatkuu juhlatunnelmissa myöhemmissäkin päivityksissä ja 1.huhtikuuta lähtien peliin saadaan upea ralliteema omine kisoineen. Tätä seuraa paluun tekevä aavikkoteema, joka julkaistaan pelattavaksi 1. heinäkuuta alkaen osana pelin kesäkampanjaa.

Trackmania on saatavilla ilmaiseksi , , ja S sekä -konsoleille. :lle peli on saatavilla - ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Ubisoftin mukaan Prince of Persia -uusinto etenee vihdoinkin Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoftin mukaan Prince of Persia -uusinto etenee vihdoinkin

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Ubisoftin vaikeuksista kärsinyt Remake on saanut positiivisen päivityksen.

Kustantaja jakoi uutisen X:ssä juhlistaakseen alkuperäisen pelin 20-vuotispäivää. Päivitys on lyhyt ja hieman epämääräinen, mutta se on ainakin merkki siitä, että Montrealin tiimissä todellakin tapahtuu.

”Kuten tiedätte, intohimoinen tiimimme @UbisoftMTL:ssä uudelleenkuvittelee tätä legendaarista tarinaa”, päivitys sanoo, ”ja olemme iloisia ilmoittaessamme, että projekti on saavuttanut tärkeän sisäisen virstanpylvään, ja kehitys etenee.”

Uutisoimme jo kauan sitten projektin viivästymisestä, jolloin kehittäjä ei antanut uutta julkaisupäivää projektille. Pelin oli sunnitelmien mukaan tarkoitus ilmestyä tammikuussa 2021. Prince of Persia -projekti koki kuitenkin viivästymisen, sillä pelin traileri sai julkistuksessa pelaajilta negatiivisen vastaanoton, joka oli yksi syistä, miksi kehittäjät päättivät viivästyttää tulevaa peliä. Studio kertoikin haluavansa lisää aikaa pelin viimeistelyyn, jotta se vastaisi tämän päivän pelien tasoa.

Prince of Persia: The Sands of Time -pelin on tarkoitus ilmestyä :lle sekä PlayStation 4– ja Xbox One -konsoleille.