Ubisoft viivästyttää kolmen tulevan pelinsä julkaisua – mukana Watch Dogs Legion Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft viivästyttää kolmen tulevan pelinsä julkaisua – mukana Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion

on päättänyt viivästyttää kolmen tulevan pelinsä julkaisua – viivästys koskee Watch Dogs Legion, ja Quarantine -pelejä. Syyksi yritys on kertonut hiljattain ilmestyneen Breakpoint pelin huonon myynnin.

Kyseisten pelien julkaisu on siirretty nyt vuoteen 2020-2021, jotta yhtiö voi keskittyä pelien lisäkehitykseen. Watch Dogs Legionin piti ilmestyä maaliskuussa 2020, mutta viivästyksen johdosta peli ilmestyy aikaisintaan vasta huhtikuussa 2020.

Ghost Recon Breakpoint -pelin heikko myynti on syynä pelien viivästymiseen.
Breakpoint -pelin heikko myynti on syynä pelien viivästymiseen.

Yrityksen mukaan Breakpoint myi huonosti, koska sen pelattavuudessa ei ollut tarpeeksi innovaatiota ja/tai ne oli huonosti toteutettu. Syyksi nousi myös se että markkinoilla on paljon moninpelejä tällä hetkellä. Myös edellisen Ghost Recon pelin julkaisusta ei ole kulunut kauheasti aikaa.

Myös alkuvuodesta ilmestynyt The 2 -peli ei yltänyt firman myyntiodotuksiin.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan :lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -jättiturnaus järjestetään elokuussa Berliinissä Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -jättiturnaus järjestetään elokuussa Berliinissä

Rainbow Six Siege

’s Rainbow Six Siege -pelin seuraava Major-jättiturnaus pelataan 15.-17. elokuuta Berliinissä Theater am Potsdamer Platzissa. Turnauksessa kohtaavat jälleen 16 huippujoukkuetta Euroopasta, Aasiasta ja Tyynenmeren alueelta, Pohjois-Amerikasta sekä latinalaisesta Amerikasta. Kauden 2022 toisessa Six Major -tapahtumassa joukkueet ansaitsevat paitsi rahapalkintoja, myös kallisarvoisia pisteitä, joilla ansaitaan paikka Six Invitational 2023 -mestaruuskisoihin.

Six Berlin Major -turnauksen ovet ovat auki paikallisyleisölle 19.-21. elokuuta. Kisaturnausten ohella on muita tapahtumia, kuten joukkueiden fanitapaamisia sekä Rainbow Six Siege -pelin demoesittelyitä.

Lisätietoja Six Berlin Major -tapahtuman kisamuodoista, aikatauluista, ohjelmasta ja turvallisuusohjeista löytyy täältä. Pääsyliput turnaukseen ovat nyt myynnissä täällä.

 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi