Ubisoftin merirosvopeli Skull & Bones viivästyy ensi vuoden lopulle Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoftin merirosvopeli Skull & Bones viivästyy ensi vuoden lopulle

Skull & Bones

tulosraportissaan eilen.

Osittain syyt pelin myöhästymiseen ovat olleet suuret muutokset siihen millainen se on. Uutisoimme viime vuoden puolella kuinka pelistä kaavailtiin enemmän Fortnite tyyppistä elävää pelimaailmaa.

Rayman seikkailee uudella lautapelillä loppuvuodesta Kommentit pois päältä artikkelissa Rayman seikkailee uudella lautapelillä loppuvuodesta

Hyviä uutisia -universumin faneille! Uusi fyysinen lautapeli julkaistaan vuoden kolmannella neljänneksellä.

Rayman the Board Game tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea Raymanin maailmaa. Pelaajat muodostavat joukkueita suosikkihahmojen kanssa, kilpailevat pelilaudalla, väistelevät vaaroja ja pelastavat Teensiksiä. Peli on suunniteltu 2-5 pelaajalle ja se sopii 7-77 vuotiaille.

Pelin suunnittelijoihin kuuluu arvostettu Maxime Tardif, joka suunnitteli EARTHin, sekä montrealilainen studio FLYOS, joka tunnetaan Vampire: The Masquerade – Chaptersista.

Lisätietoja ja päivityksiä projektista saat rekisteröitymällä sähköpostilistalle virallisella Rayman the Board Game -sivustolla.

Assassin’s Creed Mirage on nyt kokeiltavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Mirage on nyt kokeiltavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan

Assassin's Creed Mirage

Ubisoftin suosikkipelisarjan uusin Assassin's Creed Mirage -toimintaseikkailu on kokeiltavissa ilmaiseksi kahden tunnin verran 30. huhtikuuta asti.

Assassin's Creed on yksi kaikkien aikojen suosituimmista pelisarjoista. Historiansa aikana se on vienyt pelaajansa lukemattomiin eri tapahtumapaikkoihin ja aikakausiin keskelle historiallisia kohtaamisia yhdistäen toisiinsa sekä kuvitteellisia että todellisia hahmoja historian eri tapahtumista. Yhteistä pelisarjan salamurhaajahahmoille on salamyhkäinen taistelu ahneita, julmia ja juonittelevia järjestöjä vastaan, jotka janoavat valtaa hinnalla millä hyvänsä..

Assassin's Creed Mirage vie pelaajan 800-luvun Bagdadiin, Lähi-Idän muinaiseen kauppakeskukseen ja politiikan ytimeen. Siinä missä valtaapitävät tahot asuvat palatseissaan ja hulppeissa kodeissaan vartijoiden ympäröimänä, keskushahmomme on vaatimattomasti pukeutuva huppupäinen protagonisti, joka käy toistoon julmureita vastaan monin eri tavoin. On pelaajan valinta, kuinka humaanisti tai väkivaltaisesti Basim-assassiini tehtävänsä hoitaa. Onko käytössä unettava kaasu vai salamurhaajan salamannopea veitsi? Vaihtoehdot ovat monet.

Pelissä yhdistyvät toisiinsa salakavala hiippailu, vaikuttava parkourmainen liikehdintä ja jännittävät taistelut. Eikä tule unohtaa kamelilla ratsastamista tai kauppiaiden kanssa asioimista sekä salakuuntelun jaloa taitoa. Peli onkin sekoitus sarjan perinteitä, joissa tutkitaan, hiivitään ja taistellaan.

Tiivistunnelmainen Assassin's Creed Mirage on koepelattavissa ilmaiseksi 30. huhtikuuta asti. Pelaaja pääsee tutustumaan pelimaailmaan, sen hahmoihin ja pelattavuuteen kahden tunnin edestä. Mikäli pelaaja päättää ostaa pelin testijakson aikana tai jälkeen, pelissä tehty edistyminen säilyy, eikä tarinaa tarvitse aloittaa alusta.

Assassin's Creed Mirage on saatavilla sekä /S-, -, - ja -pelikonsoleille että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-pelipalvelusta. Pelin ikäraja on PEGI 18.