Ubisoftin tuleva merirosvopeli Skull & Bones saa oman tv-sarjansa Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoftin tuleva merirosvopeli Skull & Bones saa oman tv-sarjansa

Skull & Bones

Ubisoftin tuleva piraattiseikkailu Skull & Bones on saamassa oman tv-ohjelmansa. on työskentelemässä Atlas Entertainmentin kanssa, joka on tuottanut useita elokuvia kuten , sekä . Ohjelma sijoittuu Intian valtamerelle 1700-luvun merirosvojen kulta-ajalle. Sarjan pilotin käsikirjoittana ja vastaavana tuottaja toimii sarjan tuottajan toiminut Amanda Segel.

Itse peli on parhaillaan tekeillä ja sen kehityksestä vastaa , joka on tunnettu lähinnä Assasin's Creed pelisarjasta ja eteenkin sarjan Assassin's Creed IV: Black Flag -pelistä, joka inspiraation pohjalle Skull & Bones perustuu.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Ubisoft työstää sarjoja tai leffoja peleistään. Yhtiö on aiemmin ilmoittanut tekevänsä elokuvan -pelisarjasta. Myös -pelisarja on saamassa oman elokuvansa. Vuonna 2010 ilmestyi -elokuva, joka perustuu saman nimiseen Ubisoftin peliin. Assassin's Creed -pelisarjaan perustuva elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2016.

Ubisoft ja Microsoft tekevät merkittävän pilvipelisopimuksen, mikä voi mullistaa peliteollisuuden Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft ja Microsoft tekevät merkittävän pilvipelisopimuksen, mikä voi mullistaa peliteollisuuden

Ubisoft Forward

Ubisoftin johtaja Yves Guillemot vertaa tulevaisuuden videopelien pilvipalveluita Netflixin mullistavaan vaikutukseen televisio- ja elokuvateollisuudessa. Tämä kommentti seurasi Ubisoftin ja Microsoftin merkittävää pilvipelisopimusta.

, joka on tunnettu peleistään kuten Assassin's Creed ja Tom Clancy's Rainbow Six, sopi viime kuussa hankkivansa Activision Blizzardin pelien suoratoiston oikeudet osana Microsoftin yrityskauppaa, jonka arvo on 75 miljardia dollaria.

Kun Netflix aloitti suoratoiston, sen osakekurssi laski ja se sai paljon kritiikkiä.

”Nykyään näemme, mitä heistä on tullut”, totesi Guillemot Financial Timesille. ”Sama tulee tapahtumaan videopelien kanssa, mutta se vie aikaa. Kun se todella lähtee, se tapahtuu erittäin nopeasti.”

Pilvipelaamisen odotettiin mullistavan peliteollisuuden, mutta sen kasvu on ollut hitaampaa kuin monet olivat ennustaneet. Esimerkiksi Google sulki Stadia-pilvipelipalvelunsa, kun se ei onnistunut houkuttelemaan tarpeeksi käyttäjiä.

Tutkimusryhmä Omdia arvioi, että pilvipelaamispalvelut, kuten Xbox Game Pass Ultimate ja PlayStation Plus Premium, tuottavat 3,2 miljardia dollaria vuonna 2023, mikä on vain 2 % koko kuluttajien pelimenoista. Asiantuntijat ennustavat tämän luvun kaksinkertaistuvan seuraavien viiden vuoden aikana.

Ubisoft on kuitenkin optimistisempi pilvipelaamisen suhteen.

”Uskomme vahvasti, että seuraavien viiden–kymmenen vuoden aikana monet pelit tullaan suoratoistamaan ja ne myös tuotetaan pilvessä”, sanoo Guillemot.

Just Dance 2024 Edition -tanssipeli ilmestyy lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Just Dance 2024 Edition -tanssipeli ilmestyy lokakuussa

Just Dance 2024

tanssittaa pelaajia Edition -pelillä rajoja rikkoen ja yhteisöllisyyden puolesta liputtaen. Katso pelin traileri alta.

Kaikkien aikojen suosituin tanssipelisarja päivittyy tänä syksynä. 24. lokakuuta julkaistava 2024 Edition tarjoaa roppakaupalla uutta tanssittavaa ja erilaisia virtuaalisia tanssimaailmoja koettavaksi. Mukana on 40 uutta kappaletta sekä mahdollisuus yhdistää uusitun pelin toiminnot Just Dance 2023 Edition -pelin kanssa. Molemmat pelit omistava pelaaja voikin tuoda edellisen pelin kappaleet ja muun sisällön uuteen peliin ilmaiseksi. Lisäksi Just Dance 2024 Edition -pelaajat voivat nauttia moninpelistä yhdessä edellisvuoden pelin kanssa ja toisinpäin. Tämä tekee yhdistetystä tanssikokemuksesta entistäkin hauskempaa ja monipuolisempaa.

Uuden pelin 40 musiikkikappaletta sisältävät sekä ajankohtaisia uutuushittejä että klassikkoja vuosikymmenten ajalta. Näitä ovat muun muassa BLACKPINKin How You Like That, Bad Bunnyn Tití Me Preguntó, Whitney Houstonin I Wanna Dance with Somebody, Miley Cyrusin Flowers, AWOLNATIONin Sail ja D Billionsin My Name Is. Lisää kappaleita julkistetaan myöhemmin.

Perinteisen yksinpelin lisäksi Just Dance 2024 Edition tarjoaa käyttöön Just Dance+ -tilauspalvelun. Se laajentaa peruspelin kappalevalikoimaa sadoilla muilla tanssibiiseillä. Just Dance 2024 Editionin mukana tulee kuukauden käyttöoikeus kuukausimaksulliseen Just Dance+ -palveluun. Se myös päivittyy tasaisin väliajoin uusilla kappaleilla ja tarjoaa lisäetuja pelitapahtumiin.

Lisäksi tanssipeli tarjoaa ennennäkemättömiä virtuaalisia tanssipaikkoja osana uutta pelimekaniikkaa. Ensimmäisenä näistä julkistettiin legendaarisen Versaillesin tanssisali, jossa yhdistyvät barokkiajan tyyli tämän päivän musiikkiin. In A Night in the Château de Versailles -tanssikentässä pelaajat pääsevät nauttimaan barokkiajan asuista, tapahtumapaikoista, musiikista ja tansseista aivan uudenlaisella tavalla. Tämä maailmanperintökohde tarjoaa nähtäväksi muun muassa palatsin puiston, upean suihkulähteen ja peilisalin. Samalla mukana on kaksi popsovitusta tuon aikakauden barokkikappaleista, kuten Marche Turque (March for the Turkish Ceremony) ja Les Sauvages (The Savages).

Versailles-tanssikokonaisuus on toteutettu yhteistyössä Ranskan kansallisen elokuvakeskuksen, Liikkuvan kuvan (CNC) ja Versaillesin palatsin kanssa. Toteutus on tehty osana Kulttuurin olympialaisten (Cultural Olympiad) ohjelmaa.

Just Dance 2024 Edition julkaistaan 24. lokakuuta Nintendo , , ja S -konsoleille. Pelin suositusikäraja on PEGI 3.