Uhrilampaat -elokuvasta tekeillä jatkoa Clarice-televisiosarjan muodossa Kommentit pois päältä artikkelissa Uhrilampaat -elokuvasta tekeillä jatkoa Clarice-televisiosarjan muodossa

Vuonna 1991 ilmestyneestä Uhrilampaat elokuvasta on tekeillä jatko-osa televisiosarjan muodossa. on tilannut uuden Clarice-sarjan tuotannon, joskin hetken joudutaan odottamaan ennen kuin siitä ilmestyy mitään kiusoittelevia materiaaleja. Tiedossa kuitenkin on se, että sarjassa FBI-agentti Starlingia näyttelee Rebecca Breeds. Lisäksi näyttelijä Kal Penn on mukana sarjan näyttelijakastissa. Sarjan on kirjoittanut Alex Kurtzman sekä Jenny Lumet.

-sarja käynnistyy vuodesta 1993, eli vuoden päästä siitä, kun Uhrilampaat-elokuvan tapahtumat päättyivät. Sarja ei tule seuraamaan jatko-osana kirjoitettua Hannibal-teosta, josta jo ilmestyi elokuva vuonna 2001. Hannibal Lecteriä myöskään ei nähdä Clarice-sarjassa, koska siihen sarjalla ei ole oikeuksia.

Sarja heittäytyy Claricen henkilökohtaiseen tarinaan, kun hän palaa työn pariin ja yrittää saada kiinni sarjamurhaajia ja seksuaalirikollisia. Saman aikaisesti poliittinen paine työntyy Washington D.C.:stä.

 

Kommentoi